Dodaj do ulubionych

słowko o naszym forum

06.07.09, 00:10

Pozwoliłam sobie na taką nocną refleksje....

Czy nie macie wrażenia, że forum jakby przygasło, posmutniało....nie
ma tej energii na wzajemne spory, może by coś milego sobie nawzajem
napisać ?
Pytam, bo może ja inaczej patrze na forum.....może tu jest problem,
a może wakacje, a może......jakaś zupełnie inna przyczyna....

?
-*-*-*-
....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś
sam.....
Obserwuj wątek
    • fallen86 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:14
      Hmmm,
      Stawiam na to iż większość singli sparowała się big_grin i teraz nie mają czasu tu
      bywać / pisywać wink
      • kawamija Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:19

Fallen obys miał racje........w końcu jak sama nazwa forum
        wskazuje.....łaczyć się nadszedł czas smilesmile

-*-*-*-
        sam.....
    • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:16
      no nie wiem kawusiu, może dlatego, ze wiele z nas pojechało na urlopy. a i
      refleksje są smutne, bo jak ktoś samotny, to nie ma z kim na ten urlop
      pojechać... ale ja raczej widzę więcej wesołych wpisów, niż smutnych. panie na a
      dzielnie stoją na posterunku melancholii ale takie chyba ich zadanie wink
      • kawamija Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:24

Księzniczko........jeśli masz racje smilebo jest sporo wesołych
        wpisów, a panie częsciej marudzą ..........bo tak mają i już......
        Jeśli tak, to fantastycznie...........
        Dlatego zapytałam Was co myślicie.........bo może to ja inaczej
        patrzę na forum a ono wcale nie posmutniało....a energie forumowicze
        tracą na nadmorskich plażach a nie przed kompem.......
        Jeśli tak, to sie troszkę uspokoiłam przed snem wink

-*-*-*-
        sam.....
      • rumunska_ksiazka Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 10:20
        A może wiele osób ma dość księżnej i jej nudnych tekstów. I dlatego
        nie pisze. Kilka osób zmieniło forum na forum bez księżnej.
        • fallen86 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 10:24
          rumunska_ksiazka napisała:

> A może wiele osób ma dość książki i jej nudnych tekstów. I dlatego
          > nie pisze. Kilka osób zmieniło forum na forum bez książki.

smile
          • rumunska_ksiazka Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 12:00
            Fallusie86 bądź bardziej oryginalny i wymyśl coś oryginalnego. Zbyt
            krótko tutaj jesteś żeby wtrącać się w te dysputy. Mamy nadziję, że
            szybko Twoja przyjaciółka księżna ujawni Tobie swoje prawdziwe
            oblicze.
            • fallen86 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 14:35
              Oblicze? Jak na razie widzę a raczej czytuję oblicze sfrustrowanej / nerwowej /
              kąśliwej Książki...
              Czas nie ma tu nic do rzeczy - bo wystarczy poczytać Książkowe posty by
              zrozumieć że Książka pała rządzą zemsty i pragnie upokorzyć / zdenerwować jedną
              osobę.
              Szczerze to mało co mnie interesuje po co to robisz. Niewątpliwie świadczy o
              tylko negatywnie o Tobie a nie o osobie którą atakujesz bądź też atakujecie
              (głupio tak o sobie pisać w liczbie mnogiej.

Co by nie było, pozdrawiam pozytywnie życząc miłego i spokojnego popołudnia z
              dala od internetu - co by się nerwicy nie nabawić.
              Bo wnioskuje że jest to dla Ciebie śmiertelnie poważna sprawa porównywalna co
              najmniej z morderstwem kogoś z rodziny... wink
      • aglajaaa Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 22:07
        "panie na a dzielnie stoją na posterunku melancholii ale takie chyba ich
        zadanie"

Ja wypraszam sobie(!) Ja nie smucę(!)wink
        I niedługo zapomnę jak to jestbig_grin
        • fallen86 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 22:15
          aglajaaa napisała:

> "panie na a dzielnie stoją na posterunku melancholii ale takie chyba ich
          > zadanie"

>
          > Ja wypraszam sobie(!) Ja nie smucę(!)wink
          > I niedługo zapomnę jak to jestbig_grin
          >

Hmmm, to ja poproszę gram szczęścia tongue_out
    • frip0 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:24
      A ja spac powinienem od dwóch godzin, a zapatrzyłem sie na zdjęcia
      koleżanki, że usnąć z tego wszystkiego nie mogebig_grin
      • gapuchna Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:27
        No mnie nie ma!!!!!!!!!!!!

big_grinDD
        • 17lipiec1976 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:29
          ja jakos weny nie mam
          • kawamija Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:43

no właśnie czasem weny brak a czasem jakieś znudzenie....a może to
            jest naturalny przebieg fascynacji forumem....
            najpierw sie zachwycasz, czytasz, piszesz, szalejesz a potem trzeba
            chwili na wyciszenie.......

-*-*-*-
            sam.....
            • frip0 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:48
              Ja też zaueważyłem, że to juz nie to forum co kiedyśsad może trzeba
              dopływu śieżoścismile
              • fallen86 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 01:02
                frip0 napisał:

> może trzeba dopływu świeżoścismile

Ja tu jestem nowy tongue_out
        • kawamija Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:30

Własnie Gapuchna.....właśnie...smile

-*-*-*-
          sam.....
          • gapuchna Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:36
            Lubię rozbawiać towarzystwo i nie lubię smęcić, aczkolwiek zdarzało mi się
            ostatnio tu smucić. Na szczęście minęło smile))
            • frip0 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:40
              Kazdemu sie zdarza-oby tylko z umiaremsmile
    • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 00:57
      Nie no, wrócimy z urlopów i rozkręcimy forumtongue_out
      Mówię Wam ciężkie życie na takim urlopie. Plaża, rybka, wycieczka...
      Nie ma to tamto. Własnie skończyłem obrabiać zdjęcia z jednego wyjazdu i już jutro jade na drugi, wracam z drugiego i jedziemy na trzeci... Dobrze, że ten urlop tylko miesiac w roku, bo człowiek by nie dał rady...tongue_out
      • altea7 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 11:09
        No nie, żeby narzekać na urlop? smile Toż to niepodobne! Wypoczywać proszę za tych,
        co pracują smile
        • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 11:37
          Czytaj miedzy wierszamitongue_out
          • altea7 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 11:53
            smile
            I jeszcze siedzi na forum, zamiast na plaży... suspicious
            • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 12:02
              Z plaży wróciliśmy, trzeba zrobić pranie, zaleczyć opaleniznę i jechać w następne miejsce, bardziej zalesione. Następna plaża będzie grana od piątkutongue_out
              • ciamciak-2 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 20:55
                Pozostaje mi tylko potwierdzić, ze nastepny wyjazd zaczynamy w
                piatek smile Ale na plażę w bardziej zalesionym miejscu niz morze, to
                raczej nie dotrzeby w piątek, bo musimy tam przeca dojechać smile

Potwierdzam słowa Dwógroszówki - opalenizna jest, moja rodzicielka
                stwierdziła, że wygladam pięknie - taka brązowiutka smile Skóra z
                ramion niestety schodzi sad ale wyrównam mam nadzieję do kręgli smile

Pranie zrobione, ciuchy schną na następne wojaże.
                A w ogóle było super, pogoda przepiękna, żadnego deszczu, fajne
                wycieczki, pyszne ryby w Jastrzębiej Górze i w Łebie, towarzystwo ma
                medal 6+6+1 smile
                • altea7 Re: słowko o naszym forum 07.07.09, 11:41
                  O szczęściarze smile
                  Ciałka opalone, brzuszki nakarmione, witamina D uzupełniona smile))
                  I jeszcze wrażenia ze zwiedzania, że o reszcie zamilknę ....
                  Ja chcę na urlop !
                  Zamówcie świeże ryby i pogodę, bo bilet na piątek kupiony smile
                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 07.07.09, 12:42
                    A to byla tylko ta pierwsza czesc urlopu...
                    • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 10:33
                      Powiedzcie jeszcze tylko, czy na plaży dzikie tłumy, czy da się znaleźć
                      luźniejszy kawałek ?smile

Pierwsza jeszcze przede mną, ale już prawie smile
                      • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 10:57
                        To zalezy gdzie jedziesz, w Trojmiescie zapewne scisk. My bylismy ze
                        30 km od Trojmiasta, w tzw "dziurze" i moglismy lezec gdzie
                        chcielismy, to jeszcze zalezy od pogody, my mielismy skwar non stop.
                        • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:10
                          Ciamciak, pisała o Jastrzębiej Górze, stąd moje pytanie smile
                          A pogoda musi być.
                          • fallen86 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:16
                            altea7 napisała:

> A pogoda musi być.

Trzymam kciuki za pogodę wink by na weekend była ładna - choć nie zanosi się na to sad
                            U mnie od rana pada i ma być tak przez kolejne dni sad

ps. co najwyżej pozostaje posiedzenie w jakiejś przytulnej knajpce nad brzegiem
                            morza wink

Pozdrawiam pozytywnie!
                            • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:26
                              fallen86, narażasz się smile)) Ma być słońce. Nie po to jadę taki szmat drogi, by
                              siedzieć w jakiejś knajpce, nawet przytulnej smile

Trzymaj kciuki, koniecznie.
                              • basia799 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:39
                                ehh, na razie leje. aha, w Gdańsku jest trochę ludzi na plażach, ale też bez
                                przesady, spokojnie można znaleźć kawałek plaży dla siebiesmile
                            • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:29
                              W Jastrzebiej na plazy znajdziesz sporo miejsca. Choc jako miasteczko
                              jest nudne, jedyna atrakcja to bar Heinekena, gdzie robia super
                              drinki. Sprobuj mochitotongue_out Kilka miejsc gdzie mozna zjesc dobra rybke i
                              tyle na ten temat. Jechac tam to tylko lezec na plazy, chyba ze masz
                              samochod to jest do dobra baza wypadowa.
                              • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:31
                                normalnie wam zazdroszczę ;-D
                                ja tez chcę być 'małym podróżnikiem' ;-P
                                ale zdjęcia pokażecieeeee? wink
                                • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:08
                                  Czemu ja mam do morza całe 8 godzin jazdy pociągiem? Gdyby było bliżej nieco, to
                                  bym się wybrała tak na jeden dzień...Pooddychałabym sobie jodem i wiatrem przez
                                  kilka godzin i mogłabym wracać smile
                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:09
                                    Z wawy w srode jechalem tez 8 godzin, ale w czym problem bo nie
                                    zajarzylem?
                                    • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:12
                                      W sumie dla kogoś z boku nie ma problemu. Tylko że nie każdy ma aż miesiąc
                                      wakacji...
                                      • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:18
                                        Tylko nie zboku, tylko nie zboku...tongue_out
                                        Jednodniowy wypad nad morze tez byl grany i tez nie widze gdzie lezy
                                        problem. Wystarczy chciec, inne rzeczy mniej sie licza.
                                        • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:20
                                          Jakoś średnio mi się chce samej - taka jest prawda...
                                          • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:24
                                            łikend nad morzem - sprawa do przemyślenia. boże jak ja marze o słodkim
                                            wylegiwaniu się na plaży - ale nie sama oczywiście. zgadzam się z aga, samemu to
                                            się nic nie chce.
                                          • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:24
                                            Najpierw bylo, ze za daleko bo 8 godzin jazdy, pozniej ze nie masz
                                            miesiaca urlopu, teraz ze samej Ci sie nie chce.
                                            Wymyslilas na szybko trzy powody, zeby nie jechac.
                                            Wlasnie rozlozylas mnie na lopatki swoim podejsciemtongue_out
                                            Moje gratulacje, rzadko komu sie to udajesmile
                                            • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:32
                                              Przyjmuję , bo zasłużone tongue_out
                                              Wszystko to prawda - nic nie wymyśliłam - to są fakty. Jedyna opcja wypoczynku
                                              nad morzem jaka w tej chwili wchodzi w grę to: nocna jazda prawie 9 godzin(przed
                                              chwilą sprawdziłam), dodam że samotna. Potem jakieś 13 godzin do
                                              zagospodarowania - wytrzymałabym kilka godzin na plaży sama, a reszta tego
                                              czasu? I powrót - znowu sama, znowu nocą, znowu ok. 9 godzin.
                                              Cholernie kuszące rzeczywiście.
                                              • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:34
                                                aga, ale na prawdę nie ma nikogo, kto by z tobą pojechał? koleżanki? kolegi?
                                                brata? siostry? NIKOGO?
                                                • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:40
                                                  Rumuńska - a dużo znasz osób, które poszłyby na coś takiego i to na zasadzie
                                                  prawie spontanu? Wszyscy mają pracę, dom na głowie, na głupią posiadówę u
                                                  koleżanki umówiłyśmy się przeszło miesiąc temu... I już wtedy był kłopot z
                                                  ustaleniem kiedy? To tylko ja mam za dużo czasu i wszystkie weekendy wolne...
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:48
                                                    Rumunska zna przynajmniej dwie takie osoby, mnie i Ciamciaka.
                                                    Przy nas nie mozna glosno mowic o zadnych wyjazdach i innych
                                                    spontanicznych rzeczach, bo 10 minut pozniej juz siedzimy w
                                                    samochodzie i przewalamy mape. Jest pomysl i nie ma ze boli.
                                                  • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:43
                                                    Ciamciakowie, jedźcie ze mną na Litwę? Co? Jak spontan, to spontan smile
                                                  • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:46
                                                    Litwa, Wilno... marzenie ech...
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:53
                                                    gapi, ty się zastanów dwa razy wink bo oni gotowi pojechać ;-D
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 15:57
                                                    Wiesz co gapa? Ja nie wiem czy my za tydzien nie otrzemy sie o te
                                                    rejony, bo pomysl jaki taki juz nam wpadl do glowy jakis czas temutongue_out
                                                    Mamy w planach zwiedzic prawie cale mazury i wypuscic sie dalej,
                                                    wlasnie tam...
                                                  • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:05
                                                    Ja mogę w sierpniu. Dopiero i to nie z początku, a tak bardziej w środku. Powiem
                                                    tak - byłam, znam, jest wspaniale. Tam mogę prowadzić sama samochód, tylko jak z
                                                    Agą, nie chce mi się samej.
                                                    W Bory Tucholskie wybędę na krótko w drugiej połowie lipca. Muszę smile))
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:14
                                                    W sierpniu nie damy rady, trzeba troche urlopu na wrzesien zostawic,
                                                    bo tez mamy plany.
                                                    A Ciamciak chetnie by pojechal jeszcze raz, ja jeszcze nie bylem.
                                                    Poza tym, w naszym przypadku, to wiesz o kim jeszcze trzeba pomyslectongue_out
                                                  • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:31
                                                    Myślisz o cztery razy dwa?
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:38
                                                    Nie wiem ile Ty masz, ale my plus dwa.
                                                    Poza tym, gdybysmy sie kiedys zgrali w tym temacie to zgadamy sie
                                                    prywatnie.
                                                  • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:40
                                                    W tym temacie, to ja jestem jako ten ptaszek wolna - mam komu zdaćsmile))) Chociaż
                                                    czasem ja biorę na siebie cały ciężar: dwa razy cztery duże i pięć razy cztery
                                                    małe big_grinDDDD
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:49
                                                    My prawie zawsze bierzemy ze soba, 2+2.
                                                    I tu mi sie przypomina watek: siedem razy po dwa razy...
                                                    Ale nie zaczynajmy tego tutajtongue_out
                                                  • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:52
                                                    hihihihi, strach zajrzał ci teraz w oczy! net to jak jedno wielkie paskudne
                                                    archiwum!

Chyba dlatego ja się trzymam z dala od realności ?
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:56
                                                    Wiesz co? Ide na grila!
                                                  • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 17:03
                                                    A idź! Ja się odchudzam big_grinDD
                                              • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:37
                                                Juz nic nie mowie.
                                              • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:42
                                                Aga, pewnie będę jechać jeszcze w sierpniu, więc możesz się ze mną zabrać. Nie
                                                jestem wprawdzie wysokim przystojnym brunetem, ale ... big_grin
                                                • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:44
                                                  A dokąd się konkretnie wybierasz?
                                                • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:44
                                                  aga, altea - 24 lipca wawa - kręgle, co wy na to?
                                                  aga - dużo takich osób nie znam ale kilka by się znalazło ;-D w życiu chodzi o
                                                  to, aby takie osoby poznawać, dażyć do ich poznawania wink
                                                  • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:49
                                                    24. 07 to choćbym na uszach stawała to na Centralnym mogę być po 22 najwcześniej
                                                    - nie da rady...
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:54
                                                    hmmm, biorąc pod uwagę, że jest to piątkowa noc, to można się gdzieś zabawić do
                                                    rana. dla mnie gites.
                                                    przemyśl to aga, bo to mogą być jedyne w swoim rodzaju wrażenia i możesz później
                                                    żałować, ze się nie zdecydowałaś.
                                                    a 2gr ma racje - pisząc o tych kilku osobach, myślałam również o nim i
                                                    ciamciaczce wink
                                                  • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:01
                                                    Dzięki za propozycję, biorąc pod uwagę, że wstaję w tygodniu przed 5 rano to
                                                    jakoś tej zabawy do rana, w dodatku w najpewniej zadymionym pomieszczeniu, nie
                                                    widzę. A jak się jeszcze podliczy koszty - to już chyba zdrowiej i taniej
                                                    wypadnie wyprawa nad morze.
                                                    Ja się nie odnajduję w znającym się i zgranym towarzystwie, więc tym bardziej
                                                    nie. Bawcie się dobrze.
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:04
                                                    no cóż, wielka szkoda. na prawdę. koszty kosztami ale wspomnienia sa bezcenne.
                                                    a poza tym na kręglach nie ma dymu a w knajpach sa miejsca dla niepalących.
                                                    ale rozumiem, tylko szkoda, bo super byłoby cię poznać.
                                                  • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:07
                                                    Uwierz mi - nie byłoby super smile Ja jestem zaprzeczeniem dobrej zabawy ;P
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:14
                                                    Chcialem napisac to co Rumunska.
                                                    Od siebie dodam tylko, ze na poczatku tez nikt sie nie znal i nikt
                                                    nie czul sie z tego powodu niekomfortowo, a przeciez jest to
                                                    zbieranina ludzi o roznych temperamentach. Nikt nie dal by Ci sie
                                                    nudzic.
                                                    Az wlazlem sobie na Twoja wizytowke, bo ciekaw bylem ile masz lat.
                                                    Troche sie zszokowalem, gdyby odwrocic te cyferki to ok, wszystko
                                                    byloby jasne, ale w tym wieku... to ja juz nic nie rozumiemtongue_out
                                                    Ale mialem juz nie marudzic...
                                                  • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:20
                                                    "na poczatku tez nikt sie nie znal i nikt
                                                    nie czul sie z tego powodu niekomfortowo" - a wiesz dlaczego? Bo wszyscy byli
                                                    tak samo stremowani. Wrzucenie osoby o nikłych zdolnościach adaptacyjnych w
                                                    grupę już zapoznaną i zgraną, to niemal jak rzucenie do klatki z lwami big_grin Nie
                                                    obraźcie się za porównanie - ale kiedy człowiek jest nieśmiały (a ja jestem) to
                                                    każde nowe towarzystwo jest źrodłem paraliżującego stresu, wzmacnianego jeszcze
                                                    przez nieznajomość miejsca, proporcję "wszyscy:jedno". Filozofuję - ale ja się
                                                    Was zwyczajnie boję wink
                                                    Właśnie zaczęło lać - oberwanie chmury zwyczajnie ...
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:22
                                                    aga - dobra zabawa tam już jest i ty zostałabyś przez nią niejako
                                                    wciągnięta/wchłonięta, rozumiesz? nie masz takiej siły, żeby na nią wpłynąć
                                                    negatywnie wink nie ukrywajmy, każdy z nas ma jakieś rozterki, problemy, ale jak
                                                    raz po raz ktoś nie trafia w pionki, to nie sposób się nie turlać ze śmiechu po
                                                    podłodze ;-D
                                                    i tak - dwugroszówko - piszę tu o sobie ;-D
                                                  • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:27
                                                    Tak, tak, pionki...
                                                    Ciebie to juz nie nauczytongue_out ech...
                                                    Szkoda, ze jej nie bedzie, zjedlibysmy ja na sniadanietongue_out My
                                                    zwierzaki...
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:32
                                                    ech, schrupałoby się wink
                                                    może się przekona jednak. poza tym, na nieśmiałość doskonałe jest........
                                                    pifkoooo ;-D
                                                  • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:34
                                                    Aga, idzie w zaparte, ale może da się namówić jak świeżynki będą np. dwie? smile
                                                  • aga.andro Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 14:40
                                                    Co do piwa, to musiałabym wypić go bardzo dużo, tak żeby przy okazji dostarczyć
                                                    organizmowi troszkę kalorii, bo jeśli zaszaleję w stolicy, to potem przyjdzie mi
                                                    to odchorować finansowo i nie wiadomo czy na żarło starczy tongue_out
                                                    Do 24 jeszcze dużo czasu... kto wie co się jeszcze może stać big_grin
                                                  • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:54
                                                    Aga, dokąd nie wiem, najczęściej gdzieś w okolice Trójmiasta.
                                                    Jesteście niesamowici, ale popołudniowe kręgle w stolicy to jednak problem, bo
                                                    do domu daleko smile A doświadczenia hotelowe w Wawie to mam różne smile Choć prawda
                                                    jest taka, że nie bardzo wiem, czy nie będę gdzieś w"w drodze". Tak, czy
                                                    inaczej, dziękuję smile
                                            • altea7 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:39
                                              Hm, dobre drinki, to już się nie waham. Aga, mam więcej jak 8 godzin, ale co
                                              tam, jak się chce...

Dwugroszówko, chcę odpocząć, więc taka mieścina (przepraszam, jeśli kogoś urażę
                                              tym słowem) to dla mnie raj smile

A może byście na te kręgle zaprosili też "niemiejscowych" smile
                                              Ja to będę w Wawie czwartek i piątek, ale wtedy to nie ma kręgli..
                                              • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:44
                                                Uff przywracasz wiare w ludzitongue_out
                                                Jak chcesz odpoczac, zjesc rybke, napic sie dobrego drinka to
                                                miejsce jest w sam raz.
                                                Co do kregli, to zaproszenie jest kierowane do wszystkich, wiec nie
                                                wiem czemu sie jeszcze pytasz. Data zostala tak ustalona zeby
                                                wiekszosc byla zadowolona. Jak potrzebujesz to damy Ci dokladniejsze
                                                namiary, jesli nie znasz wawy, mozesz liczyc na nasza pomoc, abys
                                                miala gdzie przekimac, bo po kreglach napewno zaliczymy jakis pub.
                                                • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:46
                                                  dokładnie jak mówi dwagrosze - o nic się nie martwić wink
                                                  pomyślcie o tym ;-D
                                  • aglajaaa Aga... 08.07.09, 20:11
                                    Aga... wsiadaj w nocny pociąg(!) wyśpij się w nimbig_grin a rano... wdychać jod i szukać piasku na plażysmile
                                    Jak spontan to spontansmile
                                    Zaproponowałabym Ci swoje towarzystwo nad morzem, ale... może wolisz jakiegoś niedogolonego brunetawink albo inne „cudo”...
                              • basia799 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 12:37
                                akurat w tym barze bez sensu jest zamawiać gotowego drinka. polecam zdanie się
                                na gust barmana, pytają, jakie smaki się preferuje i odstawiają takie cuda, że
                                szok. niezapomniane przeżycie, pychotasmile
                                • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:08
                                  No tak wlasnie bylo, Ciamciak pil mochito, a ja postawilem na
                                  wyobraznie barmana. Chcialem cos z mieta, cos kolorowego i z
                                  alkocholem, to mi zrobil. Tez bylo niezle, choc podobno kojarzylo
                                  sie z syropem na kaszeltongue_out Ale mochito bardziej aromatyczne. Zreszta
                                  tam nie ma karty drinkow, mowisz na co masz ochote i robia.
                                  Rumunska, zdjecia i tak dostaniesz przed kreglami, ale jak juz masz
                                  takie parcietongue_out to Ciamciak moze wziac laptoka na kreglesmile
                                  • rumunska_ksiezniczka Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:11
                                    nie, nie mam parcia ;-D bynajmniej. ale nie mogę się doczekać wink chociaż
                                    wzięcie laptoka na kręgle jest świetnym pomysłem, zważywszy, że potem możemy
                                    sobie posiedzieć przy jakimś stoliku i na spokojnie poogladać i pokomentować w
                                    kupie wink co wy na to?
                                    • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:16
                                      Hmmm, sprawa jest do przemyslenia, skonsultuje to z moim prawnikiemtongue_out
                                      W sumie kazdy moze przyniesc swoje zdjecia na pendrajwie.
                                      Z drugiej strony bedzie tyle innych rzeczy do roboty...
                                  • basia799 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:13
                                    oj, no to szkoda, że nie trafili ze smakiem, ja piłam coś miksowanego z lodem,
                                    raz cytrusowego, raz truskawkowego. po prostu rewelacja. a do tego te dekoracje
                                    na drinku. poezjasmile
                                    • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:14
                                      No u mnie na szklance siedzialo cwierc melona...
                                      • basia799 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:16
                                        fiu fiusmile pogoda dla bogaczy jednakwink
                                        • dwagrosze Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:19
                                          Od czasu do czasu mozna przyszalecsmile
                                          • basia799 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 13:23
                                            a nawet trzebasmile
    • basia799 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 01:01
      może to lepiej, że spory ucichły, bo niektóre nie były fajne.

myślę, że udziela się nam wakacyjne lenistwo po prostu. na jesień powrócimy do
      dyskusji o głębszym wymiarze, a może rzeczywiście do tej pory zdążymy się
      wszyscy zakochać i to ze wzajemnościąsmile tego nam wszystkim życzę i idę spać.

Dobranocsmile
    • altea7 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 11:11
      Kawo,
      mam nadzieję, że to przejściowe, ale widzę po sobie, że niewiele mi się chce, że
      jakieś głębsze myśli tak szybko jak się pojawiają, znikają, że wiele ważnych
      słów rozpływa się w lawinie rozleniwienia. Nie chce mi się... zwyczajnie... Może
      to zmęczenie, może zniechęcenie... Może brak bodźców...
    • frip0 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 21:59
      Dlatego znalażłem sobie inne fora w razie jeśli to umrze-wiadomo jak
      kot jednej dziury pilnował to zdechłbig_grin
    • listopad02 Re: słowko o naszym forum 06.07.09, 22:13
      Forum to trochę kultura obrazkowa, a my potrzebujemy zabawy w prawdziwym plenerze. Przytulam wszystkich.smile
      Dobranoc.
      • kawamija Re: słowko o naszym forum 07.07.09, 15:22
        listopad02 napisał:

> Forum to trochę kultura obrazkowa, a my potrzebujemy zabawy w
        prawdziwym plener

ładnie napisane.......coś w tym jest smile

*-*-*-
        sam.....
    • pannaredd Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 15:57
      Forum to odkryłam w październiku zeszłego roku... to było
      fantastyczne miejsce, a teraz... powiem szczerze - zrobiło się
      naprawdę beznadziejnie, choć.. czasem przez sentyment.. nadal lubię
      tu zajrzeć wink
      PS - kilka osób które tu "poznałam" bardzo lubię.. i to chyba
      powoduje ten sentyment wink
      • czarny.onyks Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:06
        właśnie...
        lubiłam tu wpadać...
        teraz czasem zajrzę...i idę dalej
        parę osób ,,rządzi''...i psuje klimat...
        szkoda...
        • gapuchna Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:32
          Onyksie, stęskniłam się za tobąsmile
        • listopad02 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 16:53
          Kto rządzi?smile
          Pozdrawiam.
          • adamek-2 Re: słowko o naszym forum 08.07.09, 21:18
            listopad02 napisał:

> Kto rządzi?smile
            > Pozdrawiam.
            Też pozdrawiam,
            Władza na forum, nie ma takowej
            big_grin mam nadzieję być setnysmile
          • kom_obw Re: słowko o naszym forum 12.07.09, 20:23
            Rządzi bezapelacyjnie rumunska-ksiezniczka.
        • mappi Re: słowko o naszym forum 12.07.09, 20:00
          czy psuje klimat..nie wiem...zresztą jakie to ma znaczenie
          teraz

mi zabrakło pewnych ludzi...słów właściwych...myśli
          czegoś...nie wiem

...i tak ten mój byt forumowy się rozmył...amen
          • kawamija Re: słowko o naszym forum 12.07.09, 20:28

Maaaaaaaaapppppppppppiiiiiiiiiii smile
            Tęskniłam .........gdzie jesteś jak Cię nie ma TU smile

p.s. Co do forum.........hmm.......może to wakacyjne
            uśpienie.........może nadszedł czas na spotkania i już...

-*-*-*-
            sam.....
            • mappi Re: słowko o naszym forum 12.07.09, 21:00
              Kawo smile
              TU...to już nie jest moje Tu...nigdzie chyba obecnie nie ma mojego ...TU

ja zacharowywuje sie w swojej pracy...przesuwam ciągle termin urlopu aż dojdę do
              beznadziejnego października...w którym to mało wakacyjne nastroje goszczą...
              weekendy staram się wyrwać dla siebie...łódka i woda...bo mi to pomaga....jak
              sobie płynę to nie czuję wyrzutów...żadnych....
              nic mnie nie męczy

a tak poza tym....i marzyć przestałam...wierzę już też jakoś mniej...w
              szcześliwość doczesną...
              więć...jak widzisz...było mnie nie budzić...bo mi się węzeł chocby i gordyjski
              rozwiązał...i już wszystko zaczyna się wylewać...już po kostki stoję w tych
              swoich wynaturzeniach...

ech....

ogólnie to jest super...czasem tylko żyć mi się nie chce...ale wiem że to
              chwilowe...skutek przemeczenia

A czy Koleżanka Szanowana odwiedziła już Mazury?????

ja mam propozycje koncertu..ale Tu...u mnie

co Waćpanna na to?

jak się na Mietka Folka zapatruje???

smile
              Pozdrawiam
              • kawamija Re: słowko o naszym forum 12.07.09, 21:24

co do Mietka pisze TAK.........
                na Mazurach będę niedługo..... - szczegóły na maila smile
                co do urlopu w pażdzierniku - tak naprawdę świetny termin ze względu
                na ceny a i ciepło jeszcze w wielu miejscach świata...
                co do marzeń niespełnionych ....echh........sama ostatnio marudzę,
                więc dziś bez prób dawania dobrych rad......wink po prostu
                przebudzenia bywają bolesne i już......ale nie da się zaspać, zapić,
                zajeść tych momentów, takich do doopy jak to się ładnie
                mówi......trzeba jakoś przetrwać.

Wpadaj czasem smile))na forum.....

-*-*-*-
                sam.....
                • mappi Re: słowko o naszym forum 12.07.09, 21:44
                  ja daje termin 25 VII ...ale szczegóły na mailu...jak powiedzialaś
                  smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka