oo0oo Re: Dobry serwis gsm 03.05.06, 12:16 upps za szybko poszło :/ Zepsuł mi się telefon komórkowy (siemens, "dziwnie przycichł") i nie wiem, gdzie go dać do naprawy, nigdy wcześniej nie korzystałam z usług serwisów gsm, więc chciałabym zapytać, czy możecie mi polecić jakis sprawdzony, w którym mnie nie złupią ;) zaś telefon naprawią, a nie zepsują do reszty. Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Dobry serwis gsm 03.05.06, 12:53 Mozesz bardziej szczegołowo opisac problem ,mozliwe ze tylko wysiadł głosniczek badz mikrofon ktory to mozna samemu wymienic ,naprawde nie jest to wielka sztuka . Odpowiedz Link Zgłoś
d.gwardecki Re: Dobry serwis gsm 03.05.06, 16:51 Koło budynku tpsa, zaraz za wieżowcem w którym miesci się prywatna przychodnia zdrowia (idąc w strone DH BARON) jest taki pasaż a w nim miły Pan naprawia komórki - nie łupi, Odpowiedz Link Zgłoś
oo0oo Re: Dobry serwis gsm 06.05.06, 00:05 o to bym miala nawet po drodze :) serdeczne dzieki a problemem jest chyba faktycznie glosniczek, po prostu wszystkie dzwieki w telefonie (sygnal budzika, dzwonki, "glosnosc" rozmowy) stalo sie nagle o wiele cichsze... ale za wymienianie czegokolwiek raczej nie bede brac się samodzielnie zdecydowanie nie mam do tego talentu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plasmaman Re: Dobry serwis gsm 07.05.06, 17:08 Jeżeli telefon jest jeszcze na gwarancji - serwis w Katowicach (niedaleko przystanku na Korfantego) - o ile jeszcze takowy jest. Odpowiedz Link Zgłoś