przeciwcialo 04.11.13, 17:42 Tu szczegolnie prosba do ematek z zagranicy. podrzućcie nazwy lokalnych dla was linii/firm kosmetykow naturalnych. Na razie zachwycam sie Burts Bees ale przypuszczam że takie perełki są w wielu krajach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirillaq Re: Naturalne kosmetyki 03.03.14, 14:05 Provida Essential Care Green People Madara Born to Bio Aubrey Coslys Balm Balm Odpowiedz Link Zgłoś
kirillaq Re: Naturalne kosmetyki 03.03.14, 14:06 Ja się tu zaopatruję :) biosna.pl/pl/sklep/kosmetyki-dla-mamy-i-dzieci.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaululu Re: Naturalne kosmetyki 27.10.14, 19:49 Ja od dłuższego czasu zaopatruję się w www.topdrogeria.pl tylko nie wiem "przeciwcialo" czy wysyłają zagranice kraju, ale zawsze mozesz napisać i zapytać. Kto wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyska2 Re: Naturalne kosmetyki 28.05.17, 21:57 A ja Wam polecam któryś z tych naturalnych olejów kobieco.pl/zdrowie/naturalne-oleje/ bardzo fajnie opracowane! Odpowiedz Link Zgłoś
karolaslawik Re: Naturalne kosmetyki 29.05.17, 16:35 Warto szukać jakichś mniej znanych firm, ja się natknęłam na takie propozycje polskich marek: fryzury.pl/kosmetyki-i-akcesoria/polskie-marki-kosmetykow-naturalnych-ktorymi-warto-sie-zainteresowac/, tylko Orientanę koajrzyłam wcześniej, będę próbować pozostałe firmy na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio-kosmetyki.shop Re: Naturalne kosmetyki 26.06.17, 22:11 ja lubię kosmetyki BIOPHARMA LABORATORIES. Mają sklep internetowy na bio-kosmetyki.shop Szczególnie fajna jest linia HERBAGENE I ARGAN CRYSTAL OIL Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka_83 Re: Naturalne kosmetyki 01.07.17, 17:47 Dermaplus i kosmetyki z bio ekstraktem z jagód goji. Moim zdaniem najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bio-trend Re: Naturalne kosmetyki 06.09.17, 11:59 Polecam naturalne, w 100% organiczne kosmetyki do włosów BIOBOTANIC biotrend-pro.pl/, najlepsze naturalne kosmetyki do włosów dla najbardziej wymagających kobiet i mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
o_naturalnej_pielegnacji Re: Naturalne kosmetyki 17.09.17, 15:45 Jeśli interesują Cię kosmetyki naturalne i eko, to polecam zerkać na mojego bloga — znajdziesz na nim dużo ciekawych rzeczy, a będzie ich coraz więcej! onaturalnejpielegnacji.blogspot.com/ Pozdrawiam, Joasia :) Odpowiedz Link Zgłoś