roseanne 07.12.04, 18:52 do dostania foremki do mufinkow? wymyslilsm ,ze kupie w prezencie taka foremke + ksiazke z przepisami ale jak sa dostepne wszedzie, to nie ma co drzewa do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Li Re: pomozcie - czy sa w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:57 Są. Ja swoją kupiłam w makro. Podobno są też w ikei. :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: pomozcie - czy sa w Polsce 07.12.04, 19:00 dzieki to bede myslec dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamaja Re: pomozcie - czy sa w Polsce 06.01.05, 13:38 Czy ja mogę prosić o link d tych foremek w Ikei? Chciałabym poprosić o kupno Siosrę a nie wiem jak to wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: pomozcie - czy sa w Polsce 06.01.05, 18:35 ewamaja napisała: > Czy ja mogę prosić o link d tych foremek w Ikei? Chciałabym poprosić o kupno > Siosrę a nie wiem jak to wygląda :) Silikonowa wygląda tak: tinyurl.com/4d5yq Teflonowa jest prostokątem z dwunastoma wgłębieniami. Nie sposób pomylić z czymś innym. Poszukaj na stronie Ikei (w Google'u) albo przez wyszukiwarkę forumową - ktoś te linki podawał. Sorry, ale to szukanie jednak troche trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Szlag by ich trafił IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 06.01.05, 18:41 Jedną nazwali "foremką" drugą "blachą". I weź tu znajdź. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewamaja Re: pomozcie - czy sa w Polsce IP: *.csk.pl / *.csk.pl 06.01.05, 21:16 dziękuję Ja szukałam, o czym świadczy wyciągnięcie postów z dawien dawna ale ani an forum ani na Ikei mi nie wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Są :)) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 07.12.04, 18:59 I teflonowe, i silikonowe, głównie w Ikei. Ale to nie znaczy, że masz rezygnować z prezentu - dla obdarowanego kupno takiej foremki nie musi być priorytetem finansowym w tych ciężkich czasach, i jesli jest piekący, może się ucieszyć. A jeśli chodzi o książkę z przepisami na mufinki - wykupiliśmy cały nakład. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Są :)) 06.01.05, 19:58 "A jeśli chodzi o książkę z przepisami na mufinki - wykupiliśmy cały nakład" - i przerzuciliśmy na to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: pomozcie - czy sa w Polsce 06.01.05, 20:21 są takie forumowiczki, które dowożą na umowione miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: pomozcie - czy sa w Polsce 06.01.05, 21:15 W Duce (drogie!!!) jeszcze, ale widziałam kilka razy w najzywklejszych na świecie teskaczach, carrefourach itp 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewamaja Re: pomozcie - czy sa w Polsce IP: *.csk.pl / *.csk.pl 06.01.05, 21:18 Martini, ja mieszkam w BIałymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś