Dodaj do ulubionych

Prosze nie brac tego do siebie...

23.02.05, 23:48
...ale nie moglem tego zostawic:
www.aleksey.com/xmlsec/images/bart.gif
Obserwuj wątek
    • jottka ale 23.02.05, 23:52
      to stary obrazek:) mnóstwo osób ma linka doń w sygnaturkach, co absolutnie
      nikomu nie przeszkadza w ignorowaniu tychże
      • jarek_zielona_pietruszka Re: ale 24.02.05, 00:03
        linki linkami a co na talerzu to łatwiej zobaczyć. szukałem ostatnio informacji
        o blenderze bo taki był temat na forum i to czego szukałem znalazłem dopiero na
        4-tej str google, a strona otwioerała się chyba z 10 min. na dodatek była po
        ang, a ja wolę niemiecki. no i klapa
        • Gość: ampolion Re: blender IP: *.nyc.rr.com 24.02.05, 00:28
          Po niemiecku? Chetnie pomoge. Czy wciaz aktualne? Blender ogolnie czy tez
          specyficzny model - jaki?
          • jarek_zielona_pietruszka Re: blender 24.02.05, 02:16
            był temat na forum "kupiłam blender" chciałem wiedzieć co to za rzecz i zacząłem
            szukać na google ale były jakieś dziwne rzeczy, zespoły muzyczne jakieś maszyny
            i inne. sam nie wiem. na 4-tej stronie zanlazłem po angielsku, brown,jakiś
            rozdrabniacz czy to o to chodzi, chyba tak, bo nic kulinarnego innego nie
            znalazłem.Ja używam zwykłego miksera lub ręcznego master szefa. ten ostatni jest
            niestety jednorazowego użytku. w trakcie robienia majonezu czy musztardy
            niestety,tryby rozpadają się. miałem taki kupiony wiele lat temu i wytrzymywał,
            te nowe wysiadają przy pierwszym majonezie
            • Gość: ula Re: blender IP: *.chello.pl 24.02.05, 08:47
              Kupiłam taki blender Brauna:

www.dworek.jaroslaw.pl/braun/mr_5550_bchc.htm
              Jestem z niego bardzo zadowolona!
              Jarku, na google w "szukaj w wynikach" - wpisz np. robot kuchenny,
              odpadną "dziwne rzeczy".
              • ampolion Re: blender 25.02.05, 06:34
                Trzeba wpisać w cudzysłowie, "blender kuchenny" żeby dziwolągi nie wchodziły.
                Inaczej wejdzie wszysto i na blender, i na kuchenny, razem i oddzielnie, a nawet
                w pojedynkę. Warto też zaznaczyć IMAGES (obrazki)bo wtedy zaraz widzisz czy
                kliknąć na to, czy nie.
                • ampolion Re: blender 25.02.05, 06:37
                  Cos takiego:
                  images.google.com/images?q=%22Braun%20blender%22&num=30&hl=en&lr=&sa=N&tab=wi
    • jarek_zielona_pietruszka Re: Prosze nie brac tego do siebie... 24.02.05, 09:21
      dzięki serdeczne poszukam
      • Gość: ula Re: Prosze nie brac tego do siebie... IP: *.chello.pl 24.02.05, 10:30
        A ja nadal nie rozumiem - na stronie która wskazałam jest nazwa - "mikser
        ręczny", na opakowaniu - "blender", w instrukcji - "mikser"! To co ja kupiłam?
        Sądziłam że blender to dzbanek z nożem np. do koktajli, a mikser to cóś
        z "łopatkami" różnego rodzaju do mieszania. A może to "dwa w jednym"?
        Czy ktoś może rozwiać moje wątpliwości?
        • jarek_zielona_pietruszka Re: Prosze nie brac tego do siebie... 25.02.05, 08:57
          teraz to i ja wiem że blender to ja nazywam master szef, czyli ręczna maszynka
          do wielu zadań. mam z nią niemały problem bo te które miałem do tej pory (za
          wyjątkiem pierwszej) nie wytrzymywały mojego majonezu.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka