Dodaj do ulubionych

jaki odkurzacz?

IP: 213.17.223.* 19.01.07, 14:20
forum może nie bardzo w temacie ale dużo się tu gada o AGD. pytanko szczególnie do vascator, zayzayer i orchid11 kierowane. Konkretnie: muszę wybrać odkurzacz, zastanawiam się między trzema:
siemens-agd.pl/produkty/przeglad_produktow/produkt.php?idproduktu=347
bosch-agd.pl/pl/produkty/produkt.asp?idproduktu=712
www.electrolux.pl/node111.asp?ProdID=33439
ostatnio doszły mnie głosy, że electrolux się opuścił. nie wiem jak jest z odkurzaczami boscha i siemensa.a może phlips, choć nie jestem do niego przekonany. Proszę o pomoc, od razu dziękuję, pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • orchid11 Re: jaki odkurzacz? 20.01.07, 16:49
      ja mam cyklonowego boscha. jest ok.
    • Gość: domator Re: jaki odkurzacz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:02
      mam takiego electroluxa. nie narzekam. stosunek jakosci do ceny ok jak dla mnie.
    • Gość: fefgeg Re: jaki odkurzacz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:20
      polecam odkurzacze Zelmera:
      www.ceneo.pl/categories.aspx?search=yes&categoryID=364&searchText=zelmer&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=999
      99999&index=0-0-0-0-0-2-0
    • Gość: elka Re: jaki odkurzacz? IP: 80.50.201.* 22.01.07, 15:48
      Ja polecam odkurzacz Samsunga. Ja mam bezworkowy, bardzo łatwo się go opróżnia
      i wbrew panującym opiniom wcale nie trzeba tego tak często robić. Pomimo, że
      pojemnika na kurz jest pełny to spokojnie można ciągle odkurzać a wydajność
      odkurzacza jest taka sama. Inna sprawa, że jak się zobaczy ile syfu się zebrało
      po jednym (!!!!!!) odkurzaniu to aż się chce tego pozbyć.... Mój odkurzacz ma
      pojemnik na kurz który wygląda jak ekspres do kawy :):) model SC8461. Ale
      widziałam w sklepie sporo modeli Samsunga z takim właśnie pojemnikiem więc na
      pewno jest spory wybór - i opcji i cenowo.
    • Gość: Gosia Re: jaki odkurzacz? IP: *.wa.bigpond.net.au 23.01.07, 05:25
      A ja uwielbiam mojego Rainbowa. Zwlaszcza jak sie ma dywany i dlugowlosego psa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka