Dodaj do ulubionych

Okap z mikrofalą?

IP: *.acn.waw.pl 16.12.08, 00:28
Kombinuje jak tu urządzić małą kuchnię i wpadł mi w oko wynalazek w postaci połączonego okapu z mikrofalą. Wydawało mi się to super pomysłem dopóki nie zobaczyłem ceny - prawie 2 i pół tysiąca złotych.
www.topmarket.pl/kuchenki_mikrofalowe_do_zabudowy/WHIRLPOOL_AVM_955_IX_COMBIHOOD.php
Czy słyszeliście o czymś pdobnym ale za połowę ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: szperacz Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 00:46
      Tańszego nie znalazłem.Natomiast te urządzenie widziałem i nie zachwyca
      mnie.Słabiutki wyciąg i wysoko umieszczona mikrofala.Bardzo niewygodnie.Do tego
      przy wyj,owaniu gorącej potrawy z mikro można sie poparzyć.Nie podoba mi
      się.Lepsze urządzenie typu dwa w jednym do małej kuchni to piekarnik FQ 159 UST
      połączony z mikrofalą.Mozna w nim normalnie piec,mikrofalować i jest mniejszy od
      standardowych piekarników.Doskonałe urządzenie do małej kuchni.Szczerze
      polecam.Okap radzę kupić normalny np.szufladowy.W małej kuchni nie dominuje.
      • Gość: szperacz Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 00:48
        Zapomniałem napisać,ze ten piekarnik jest f-my Samsung.
        • Gość: victory Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 13:38
          wole mikforale oddzielnie miec, a okap oddzielnie, zreszta nad okapem sie
          zastanawiam, bo i tak prawie nie uzywam. a mikrofale chce wymienic na lg z
          gotowaniem parowym, ktos cos wie o takiej funkcji wiecej??
          • Gość: AC/OC Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 10:20
            Mikrofala stara się popsuła więc kupię na promocji nowa wypatrzona to LG z
            grillem, może ktoś ma? Jaka jest, żeby sie nie popsuła jak ta stara ;/
          • Gość: kakao45 Re: Okap z mikrofalą? IP: *.aster.pl 01.01.09, 16:42
            rzeczywiście bo LG to dobra firma jest
            • Gość: ania_m marketingowcy firmy LG, obroty spadaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:39
      • Gość: ola Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:39
        też mnie interesuje piekarnik z mikrofalą, ale ten o którym piszesz jest
        niestety duży, 60 cm szerokości to do małej kuchni stanowczo za dużo.
      • b_ar Re: Okap z mikrofalą? 25.12.14, 23:49
        Osobiscie uzywam wspomnianego wynalazku od 20 lat w USA. Teraz poszukuje na rynku polskim do wyposazenia kuchni w Polsce. Czy ktos mi moze podpowiedziec gdzie go kupic?
    • lotka-1 Re: Okap z mikrofalą? 12.01.09, 21:34
      moja mikrofala nie ma okapu, ale też jest świetna. Trochę kosztuje, ale teraz
      widzę, że opłacało się ją kupić, bo nie ma nic zdrowszego niż jedzenie na parze!
      Mam solar cube z LG.
      • Gość: iskrra Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 12:42
        bardzo fajna mikrofala znalazlam na stronce opis: Model : MB-387WS
        pojemność 18l
        grill
        sterowanie elektroniczne
        programy automatyczne:
        gotowanie
        rozmrażanie
        szybkie rozmrażanie
        wyświetlacz LED
        zabezpieczenie przed dziećmi
        kolor srebrny
        Cena detaliczna: 439,-
      • Gość: janek Re: Okap z mikrofalą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 14:07
        ..jedzenie z mikrofali jest sterylne ,ale czy tego potrzebuje nasz
        organizm. napewno nie!!!!.
        • Gość: gość forum Re: Okap z mikrofalą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:16
          nie rozumiem dlaczego sterylne? to ze podgrzane inaczej niż w garnku nie znaczy,
          że jest złe? Ja lubię podgrzewać w mikrofali. Mam taką starą dosyć bez tych
          wszystkich ciekawych funkcji. Fajny opis mikrofali ktoś tu wrzucił :) Super model
          • Gość: janek Re: Okap z mikrofalą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 16:07
            ..to nie jest podgrzewanie na ogniu .
            poczytaj troszeczkę na ten temat!!!
    • karrantum Re: Okap z mikrofalą? 21.03.09, 05:40
      Podgrzewanie w mikrofali to takie solarium dla jedzenia, nie dość że szybko to i
      efektywnie, haha! Ale do rzeczy, poszperałam w necie i jest teraz trochę tych
      urządzeń wielofunkcyjnych do kuchni, tzn połączenie mikrofali , piekarnika,
      grilla, parowaru. Ceny są różne, najczęściej wysokie. Trzeba zwrócić uwagę co
      taki sprzęt posiada w wyposażeniu, np warto mieć system Intellowave: dzięki tej
      funkcji uzyskuje się równomierny rozkład temperatur wewnątrz ogrzewanej
      potrawy.Termoobieg: polega na wymuszonym ruchu gorącego powietrza w ten sposób,
      żeby można było przyrządzać w mikrofali ciasta, mięso, ryby, tak jak w
      piekarniku. Whirpool wydaję się rozsądnym rozwiązaniem, ale za tą cenę wydaje mi
      się, że można kupić mocniejszy sprzęt. Z dodatkowymi funkcjami.
      Tylko to znalazłam z takimi funkcjami i z rozsądną ceną:
      http://www.topmarket.pl/piekarniki_do_zabudowy/LG_MP_9297_MLC_SOLARCUBE.php?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-03&utm_content=4519
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka