Gość: chojnica IP: 222.97.196.* 10.05.06, 14:12 Na razie wg mnie przodują: 1.Czy jajko, które stoi jest stare??? 2.czy jest już świezy rabarbar?? 3. jak mnie skrobiecie? od siebie, czy do siebie? (12) Gość: marchewka a Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Ranking najgłupszych watkow 10.05.06, 14:17 1. Ranking najgłupszych pytań 2. Czy Wyście matek nie miały Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ranking najgłupszych watkow 10.05.06, 14:18 I co zrobić z białkiem jajek! Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych watkow 10.05.06, 14:20 yavorius napisał: > I co zrobić z białkiem jajek! "Czy można je zamrozić?" Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ranking najgłupszych watkow 10.05.06, 14:19 > 1. Ranking najgłupszych pytań > 2. Czy Wyście matek nie miały > 3. czy mozna mrozić ziemniaki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych watkow 10.05.06, 14:21 invicta1 napisała: > > 3. czy mozna mrozić ziemniaki?:) O tak! To moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Najgłupszy wsród najgłupszych 13.05.06, 16:11 RANKING NAJGŁUPSZYCH PYTAŃ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Najgłupsza odpowiedź. IP: 200.141.112.* 21.05.06, 20:08 Re: makarony:) Autor: linn_linn Data: 21.05.06, 19:58 -------------------------------------------------------------------------------- Zasady sa, choc ja nie wszystkie stosuje. Teraz musze zmykac, ale pamietam byl link do strony, ktora podawala ogolne zasady. Potem poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 14:23 i jeszcze: jak zrobić panierke do kętaki frajt cziken? i jak zrobić sobie w domu żarcie ze Sfinksa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 14:32 Jak stawiac garnek na ogniu dnem do gory czy w dol ? Czy jajko obiera sie ze skorupki ? Ile kalorii ma woda ? Czy gwizdanie meza oznacza , ze trzeba wylaczyc czajnik ? Jak dlugo trzeba trzymac ubita piane z bialka nad glowa aby w koncu wypadla ? Czy zabite packa muchy moga zastapic rodzynki w ciescie ? Jak zrobic zasmazke do kompotu ? Ile czasu piecze sie galaretke ? Odpowiedz Link Zgłoś
scriptus Re: Ranking najgłupszych pytań. 13.05.06, 11:47 to z muchami niezłe, zasmażka do kompotu, uśmiałem się ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 14:45 Stanowczo nr 1 marchewka (obieranie) i ogórek (też obieranie do zupy ogórkowej i od której strony), odpowiedź jakiegoś gamonia w ątku o kiełbasie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=41324361&a=41469621 no i: czy patelnia-grill = prawdziwy grill? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich11 o dzięki, wreszcie na pierwszym miejscu!!!! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.05.06, 14:50 ktoś się na mnie wreszcie poznał! Ale na Ciebie nie liczyłem. To znaczy, że można dalej sobie jaja robić! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
baky Dodam jeszcze (mistrzowstwo świata) 10.05.06, 14:54 "Czym się różni papryka surowa od tej w proszku?" Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:08 plissssss, blagam, help!!! pomocy, pilne.....poszukuje przepisu na pyszna salatke, ale tylko sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:11 bagatella napisała: > plissssss, blagam, help!!! pomocy, pilne.....poszukuje przepisu na pyszna > salatke, ale tylko sprawdzone A z czego robi sie salatke ? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:13 hyacinth.bucket napisała: > A z czego robi sie salatke ? Z sałaty. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:18 Z ktorej salaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:24 hyacinth.bucket napisała: > Z ktorej salaty ? Zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:20 baky napisał: > hyacinth.bucket napisała: > > > A z czego robi sie salatke ? > > Z sałaty. A czy można zrobić sałatke bez sałaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 noo, na przykład taką jarzynową, z majonezem n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: noo, na przykład taką jarzynową, z majonezem IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.05.06, 15:25 "Jak uratowac sledzie???" A ja nawet nie wiedzialam, ze sa zagrozone! Zwroc sie moze do GREAN PEACE! Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: noo, na przykład taką jarzynową, z majonezem 10.05.06, 15:30 Gość portalu: paula napisał(a): > "Jak uratowac sledzie???" Łapać za uszy! Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:23 yatsec napisał: > A czy można zrobić sałatke bez sałaty? Tak. Ze świeżego rabarbaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iś Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.kolonianet.pl 10.05.06, 15:26 No ale czy można ją zamrozić? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:31 Gość portalu: iś napisał(a): > No ale czy można ją zamrozić? Niestety, nie wiem czy zamrozić, ale upiec można. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:35 a czy jak dodam kukurydzy i groszku to tez bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:39 bagatella napisała: > a czy jak dodam kukurydzy i groszku to tez bedzie dobrze? Absolutnie nie! Jedynie szpinak mrożony. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:25 pl.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%82atka najpopularniejszy nie znaczy konieczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Można bez sałaty: IP: *.adsl.solnet.ch 10.05.06, 15:26 a slyszeliscie moze o dobrej restauracji na rynku w Krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:40 ba_nita napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%82atka > najpopularniejszy nie znaczy konieczny... A czy lodową sałatę najpierw trzeba rozmrozić? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:42 yatsec napisał: > A czy lodową sałatę najpierw trzeba rozmrozić? Tak. W osolonej letniej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:46 A co z masłową? Boję się, że jak podam gościom to sie rozpuści. Mamy przecież 20C na zewnątrz! Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:50 yatsec napisał: > A co z masłową? Boję się, że jak podam gościom to sie rozpuści. Mamy przecież > 20C na zewnątrz! Fakt. O rybie maślanej, to nawet nie wspomnę. Może lody z niej? Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:46 a jak sie gotuje wode i kiedy dodac mam ta sol? a ta sol to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:48 bagatella napisała: > a jak sie gotuje wode i kiedy dodac mam ta sol? a ta sol to jaka? Najlepiej gdyby to była słona sól. Słodka nie jest już taka dobra Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:50 pomocy, jak uratowac przesolona wode? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:53 bagatella napisała: > pomocy, jak uratowac przesolona wode? Zamrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:56 baky napisał: > bagatella napisała: > > > pomocy, jak uratowac przesolona wode? > > Zamrozić. Potem zmielić lub pokruszyć i dodać do sałaty masłowej by sie nie rozpuściła Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:58 yatsec napisał: > Potem zmielić lub pokruszyć i dodać do sałaty masłowej Albo do pepermintu. Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 16:01 baky napisał: > yatsec napisał: > > > Potem zmielić lub pokruszyć i dodać do sałaty masłowej > > Albo do pepermintu. Miętowy pieprz? Czy to aby nie nowe kostki Knorra? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 16:04 yatsec napisał: > Miętowy pieprz? Czy to aby nie nowe kostki Knorra? Nowe. Mrożone. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:53 bagatella napisała: > a jak sie gotuje wode i kiedy dodac mam ta sol? Najlepsza woda z Bałtyku jest. a ta sol to jaka? Ewentualnie kamienna - w bryle. Z Wieliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Można bez sałaty: 10.05.06, 15:57 dziekuje baki za odpowiedz, tak zrobie, jezdes miszczem Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Zastanawiałem się raczej i nawet miałem zapytać 10.05.06, 15:46 czy: 1.po rzymską trzeba jechać do Rzymu; 2.po dębolistną wspinać się na dęby; 3.a masłową szukać w maśle...))) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re:Zastanawiałem się raczej i nawet miałem zapyta 10.05.06, 15:51 Aaaaaaaaa dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re:Zastanawiałem się raczej i nawet miałem zapyta 10.05.06, 15:55 ba_nita napisał: > 3.a masłową szukać w maśle...))) Na masłowej jajecznica najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re:Zastanawiałem się raczej i nawet miałem zapyta 10.05.06, 15:58 baky napisał: > ba_nita napisał: > > > 3.a masłową szukać w maśle...))) > > Na masłowej jajecznica najlepsza! Tylko wcześniej trzeba ją odszumować by zielsko na zębach nie zostawało Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re:Zastanawiałem się raczej i nawet miałem zapyta 10.05.06, 16:01 yatsec napisał: > Tylko wcześniej trzeba ją odszumować by zielsko na zębach nie zostawało No i będzie mieć wyższą temp. spalania - jak ghee. Odpowiedz Link Zgłoś
scriptus Re: Ranking najgłupszych pytań. 13.05.06, 12:07 Sałatkę? Jasne że z sałaty, tak jak deseczkę z deski... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:38 Czy ryby tez choruja na zapalenie oskrzeli ? Jesli tak to jak rozpoznac , ile kosztuje wizyta u specjalisty i czy zjedzenie takiej ryby po jej wyleczeniu nie jest szkodliwe ? I przy okazji : Jak rybe poloze na lisciu salaty to wyjdzie mi z tego salatka rybna ? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 15:41 hyacinth.bucket napisała: > Jak rybe poloze na lisciu salaty to wyjdzie mi z tego salatka rybna ? Nie. Musisz sałatę rozdrobnić. Wtedy będzie sałatka. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:02 Zupa "nic " Ile ma kalorii i czy podawac do niej talerz ? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:05 hyacinth.bucket napisała: > Zupa "nic " > Ile ma kalorii i czy podawac do niej talerz ? Podaje się dziewięciocalowy gwódź. Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:08 baky napisał: > hyacinth.bucket napisała: > > > Zupa "nic " > > Ile ma kalorii i czy podawac do niej talerz ? > > Podaje się dziewięciocalowy gwódź. > > Jeśli chodzi o kalorie to zupa "nic" ma ich aż dziewięć cali. Zastanawiam się jedynie czy tego gwoździa nie trzeba wcześniej zahartować w letniej osolonej wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:10 ale woda sie przesolila wiec co robic, szybko Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:13 bagatella napisała: > ale woda sie przesolila wiec co robic, szybko Zamrozić! Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:13 yatsec napisał: > Zastanawiam się jedynie czy tego gwoździa nie trzeba wcześniej zahartować w letniej osolonej wodzie Jak najbardziej, ale najsampierw zamrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella mam pytanko 10.05.06, 16:06 jadlam wczoraj pyszne ciasto w pewnej restauracji i nie wiem jak go zrobic samemu. pamietam, ze ciasto bylo jakies takie i przelozone masa jakas tam i to wszystko bylo zalane czyms tam, no pycha!!! zna ktos przepis? podzielcie sie prosze, chce zrobic na kolacje przy swiecach dla chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 nooo nie mogę :-) :-D n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: nooo nie mogę :-) :-D n/t 10.05.06, 16:13 co nie moge? nie znasz odpowiedzi to sie nie odzywaj, wszyscy tacy opryskliwi tutaj i tylko do wyszukiwarki wysylaja, a ja czekam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: mam pytanko 10.05.06, 16:14 A wiesz , ze ja tez takie kiedys jadlam ale u znajomych . Pamietam , ze bylo pyszne wlasnie takie przekladane , tez poszukuje przepisu i nie moge trafic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: mam pytanko 10.05.06, 16:16 hyacinth.bucket napisała: > tez poszukuje przepisu i nie moge trafic :-( Skorzystaj z wyszukiwarki! Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: mam pytanko 10.05.06, 16:18 baky ale ty bezczelny jestes ! Jak nie umiesz odpowiedziec to nie odsylaj do wyszukiwarki Co za chamstwo na tym forum , czy nie ma tu jakiegos moderatora ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: mam pytanko 10.05.06, 16:25 hyacinth.bucket napisała: > baky ale ty bezczelny jestes ! > Jak nie umiesz odpowiedziec to nie odsylaj do wyszukiwarki Umiem, ale nie będę odwalać za kogoś czarnej roboty! Jeśli ktoś nie szanuje czyjegoś czasu, to sam jest bezczelny! Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: mam pytanko 10.05.06, 16:29 baky napisał: > hyacinth.bucket napisała: > > > baky ale ty bezczelny jestes ! > > Jak nie umiesz odpowiedziec to nie odsylaj do wyszukiwarki > > Umiem, ale nie będę odwalać za kogoś czarnej roboty! > Jeśli ktoś nie szanuje czyjegoś czasu, to sam jest bezczelny! > Wy wszyscy jesteście bezczelni! Kuchnia to nie tancbuda! Tu sie nie wszczyna kłutni tylko gotuje! Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: mam pytanko 10.05.06, 16:32 Nie kazdego stac na wyszukiwarke . Kiedys sobie kupie i nie bede nikogo prosic o laske . Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: mam pytanko 10.05.06, 17:22 buuu spóźniłam się na zabawę!:))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: mam pytanko IP: 212.160.172.* 12.05.06, 10:46 i oczywiscie nie pamietasz co to byli za znajomi /jaka restauracja :)) Hm z durnego watku zrobil sie zabawny, obsmialam sie jak norka Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: mam pytanko 10.05.06, 16:14 bagatella napisała: > chce zrobic na kolacje przy swiecach dla chlopaka Etam. Zrób mu sushi z parówką. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: mam pytanko 10.05.06, 16:30 suszi to wiem jak sie robi bo mama robi, ale z ta parowka to bedzie klopot bo nigdy nie robilam. jak sie robic parowke ktos wie? ma ktos przepisik? moze ktos laskawy podesle mi jakiegos linka Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: mam pytanko 10.05.06, 16:34 bagatella napisała: > suszi to wiem jak sie robi bo mama robi, ale z ta parowka to bedzie klopot bo > nigdy nie robilam. jak sie robic parowke ktos wie? ma ktos przepisik? moze ktos > > laskawy podesle mi jakiegos linka Zobacz na www.jaksierobiparowke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yatsec Re: mam pytanko 10.05.06, 16:18 bagatella napisała: > jadlam wczoraj pyszne ciasto w pewnej restauracji i nie wiem jak go zrobic > samemu. pamietam, ze ciasto bylo jakies takie i przelozone masa jakas tam i to > wszystko bylo zalane czyms tam, no pycha!!! > zna ktos przepis? podzielcie sie prosze, chce zrobic na kolacje przy swiecach > dla chlopaka Też je jadłem. Faktycznie pycha. A robisz je jak każde zwyczajne ciasto. Pamiętaj jednak by w trakcie pieczenia przełożyć je jakąś tam masą a na koniec czymś zalać. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: mam pytanko 13.05.06, 11:33 az sie poplakalam ze smiechu ;D ps gdzie znajde chuteczki ktore wczoraj lezaly kolo tostera ? wie ktos ? aa juz wiem wpadly do zupy i co mam teraz zrobic ? poooomocy Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucholand Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:14 1.jak zrobic takie ciasto co je dawali w przedszkolu jak bylam mala? 2. gdzie kupic serek mascarpone? ale palme pierwsześntwa dzierży pliiis błagam pomocy , blagam o przepis na salatke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:19 evamarija napisała: > Choc niektore pytania jednak nie takie glupie... No pewnie, że nie takie głupie... A co. Przecie to nie Ministerstwo Głupich Kroków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=38763492&a=38763492 Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 16:41 Dostalam w prezencie zagraniczna musztarde . Boje sie otworzyc sloik bo nie wiem jakie potrawy mozna przyszykowac z tego rarytasu ? Prosze o przepisy , z gory dziekuje i pozdrawiam Hyacinth. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Nie ma większej radości dla głupiego niż znaleźć.. 10.05.06, 17:00 głupszego od siebie - Aleksander hr Fredro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:33 ale się ubawiłem naprawdę można sie wybornie pośmiać, proszę o jeszcze.Warto tu pozaglądać. może da ktoś przepis jak zaparzyć herbatę ekspresową, czy najpierw włożyć torebkę, czy cukier, czy łyżeczkę, czy może najpierw nalać wody? proszę pomóżcie, woda już nalana do czajnika i stoi na kuchni, ale boję się zapalić gaz, bo może nie wyjść.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 18:36 baka to ty nie wiedziala , ze herbate expressowa bierze sie do ust i popija wrzatkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:38 a cukier rozpuszcza się w wodzie, czy zajada łyżeczką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorusia Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.05.06, 18:49 a mnie uczyli ,ze nie ma głupich pytań,tylko głuoie odpowiedzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 18:58 Gość portalu: baka napisał(a): > a cukier rozpuszcza się w wodzie, czy zajada łyżeczką? Cukier zostaw dla konia ale sie ucieszy !!! Przekaszaj herbatke konfitura na lyzeczce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 19:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=41599266 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:57 a czy sznurek ma być z lewej czy z prawej strony? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: 212.160.172.* 12.05.06, 10:49 mozna jak w Rasiji , kostke cukru do ust i popic herbata... nie slodz wody bo bedzies musiala przejsc procedure jak z przesolona, zamrozic itd (szczegolowe instrukcje wyzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:09 Dla twojej informacji: przy parzeniu herbaty ma znaczenie kolejnosc wlewania wody, wkladania torebki i dodawania cukru. Z wlasnej ingorancji tez mozna sie posmiac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:00 podobnie jest z zupą. najpierw włóż warzywa i mięso, później ugotuj, a w końcu nalej surowej wody. następnie oczyść warzywa i mięso umyj i oczyść z drobnych kostek i zupa gotowa tylko to prawie zupa (prawie robi różnicę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.aster.pl 10.05.06, 19:39 Mam w domu kartofle, kompot truskawkowy, musztarde i zupe z proszku. Czy moge z tego przyrzadzic jakies pyszne danie? Odpowiedz Link Zgłoś
guodny_kroolik Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 20:05 Widziałam kiedyś u znajomej ciasto. Pierwszy placek był jak snickers, potem krem raffaello, potem ciastko prince-polo, krem mars, a na wierzchu posypane twiksami. Czy ma ktoś może przepis? PS. Było przepyszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znak_yrden Re: Ranking najgłupszych pytań. 10.05.06, 20:26 moje pytania hitowe z tego forum: co kupujecie z lidla co kupujecie z biedronki co kupujecie z lider prajsa jakis pomysł na tani szybki obiad z mięsem dla 15 osób? jakis pomysł na sałatki imienionowe, pyszne i tanie? i zaznaczam ze nie natrząsam sie z niczyjej sytuacji finansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ranking najgłupszych pytań. IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.05.06, 08:37 guodny_kroolik napisała: > Widziałam kiedyś u znajomej ciasto. Pierwszy placek był jak snickers, potem > krem raffaello, potem ciastko prince-polo, krem mars, a na wierzchu posypane > twiksami. Czy ma ktoś może przepis? > PS. Było przepyszne!!! Jezeli tylko widzialas ciasto to skad mozesz wiedziec, ze bylo przepyszne??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasa a pomyślał ktos aby na glupie pytania po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:34 nie odpowiadać wg mnie - ktoś kto uznaje pytanie za głupie i jeszcze na nie odpowiada kpiąc z pytającego - jest jakiś chory, do czego mu to potrzebne? chce się dowartościować? wyładować? Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 co mam zrobic tesciowej? 11.05.06, 10:08 czy mozna zrobic obiad z parowki... ? mam siedem kilo soli kamiennej... i co dalej? wszelkie watki o chinskich surowkach z kapusty oraz moj ulubiony: jak ugotowac ryz na sypko? Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella w ramke z tym kwiatkiemi przyszpilic dla potomnych 12.05.06, 10:34 dzizus krajz, ten kwiatek, to fakt, bije wszystkie w rankingu glupot. ojj czegoz to ludzie jeszcze nie wymysla, czekam tylko jak jakas madra glowa zapyta jak przechowac lody bez lodowki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: w ramke z tym kwiatkiemi przyszpilic dla poto IP: 212.160.172.* 12.05.06, 10:55 eee wcale nie takie glupie. sadze , ze autor watku mial na mysli wybor miedzy zawijaniem pieczystego w: folie taka zwykla , plastikowa, w papier albo w folie alminiowa. Moim zadaniem najlepiej sprawdza sie ta ostatnia. Pytanie tylko jak dlugo mialoby byc to mieso przechowywane...aluminium nie ma jakis specjalnych wlasciwosci konserwujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Impreza urodzinowa 12.05.06, 10:46 Hej!!! Musze zorganizowac impreze urodzinowa dl chlopaka. Chcialabym zrobic stół szwedzki. Prosze pomozcie mi w tym i przesylajcie swoje propozycje. Kazdy przepis i pomysl bedzie mi pomocny Bardzo dziekuje za pomoc pozdrawiam ## Dobrze, że nie musimy przyjechać i ugotować tego ://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka NAJgłupszy -- TWÓJ POST!!!!!! IP: *.nowiny.net 12.05.06, 11:54 nie wiem co się z tym forum dzieje, kiedyś było tu miło, teraz wszędzie szerzy się chamstwo. I to dzięki takim osobom jak ty. Nie podoba ci się jakiś post, to na niego nie odpisuj a nie krytykuj, nie ośmieszaj, i nie wstrzykuj tu swojego jadu, idź się wyładować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś