unefille 13.06.06, 16:07 CZY SA POLACY CO W TOKYO IDA DO PUBU NA MECZ PLLSKA- NIEMCY????? CHCE DOLACZYC!!!! NAPISZCIE GDZIE BEDZIECIE MIESZKAM BLISKO AZABU-JUBAN Romana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: MECZ POLSKA_ NIEMCY!!! 13.06.06, 16:11 unefille napisała: > CZY SA POLACY CO W TOKYO IDA DO PUBU NA MECZ PLLSKA- NIEMCY????? CHCE > DOLACZYC!!!! NAPISZCIE GDZIE BEDZIECIE > MIESZKAM BLISKO AZABU-JUBAN > Romana Ej, ale nie krzycz tak, proszę. Odpowiedz Link
unefille Re: MECZ POLSKA_ NIEMCY!!! 13.06.06, 18:19 planuje isc do Legend Sport Cafe in Roppongi 1 chome ( blisko salonu Lamborgini ) na Gaien Higashi nikt sie nigdzie nie wybiera? wiec moze sie przylaczycie do mnie? Odpowiedz Link
robkw Re: MECZ POLSKA_ NIEMCY!!! 14.06.06, 01:23 Jak chcesz to wsiadaj w Shinkansena i przyjeżdzaj do Hiroshimy, ja też nie mam towarzystwa Pozdrawiam Odpowiedz Link
jacksan Re: MECZ POLSKA_ NIEMCY!!! 14.06.06, 09:55 Hej ... ostatnio Legend Bar byl zamkniety o 4 nad ranem (sobota rano, mecz Argentyna - Wybrzeze Kosci Sloniowej). Tutaj jest plan transmisji w Legends Bar ... dzisiejszego meczu raczej tez nie beda pokazywac na zywo. www.legendsports.jp/event/World-Cup2006.gif Otwarty moze byc za to bar tuz obok Paddy Fooley's bar ... tez na Gaien Higashi - naprzeciwko sklepu Don Quixote (ostatnio sprawdzilem i bylo OK). Tokyo Sports bar na Roppongi tez powinien byc otwarty. Echhh ... to bedzie 4 nad ranem ... nie jestem pewien, czy dam rade wyjsc z chaty. Zobaczymy .... Ale mimo wszystko .... Polska goooolaaaa ..... Odpowiedz Link
unefille Re: MECZ POLSKA_ NIEMCY!!! 14.06.06, 11:04 Dzieki a odpowiedz ja tam wczoraj przechodzilam i dziewczyna rozumiejaca po angielsku powiedziala ze bedzie otwarty Legend na macz Polska- Niemcy... gdyby nie to pojde do tego obok albo Tokyo Sports Bar mi wszystko jedno gdzie ale fajnie byloby gdybym sama nie byla...co to za kibicowanie w pojedynke... a w razie, gdybys wstal, to gdzie bedziesz? myslisz, ze beda Polacy w Tokyo sports Bar? czy w Paddy Fooley's bar?? Odpowiedz Link
jacksan Re: MECZ POLSKA_ NIEMCY!!! 14.06.06, 17:09 wyslalem maila na priva ... z maila dowiesz sie, gdzie ogladamy meczyk .... Odpowiedz Link