speer 03.09.05, 19:37 Z dzisiejszego odcinka: "- Vivien, twoj samochod byl jak tolate dla psow, jak zajrzalem do srodka, chcialo mi sie zygac" www.murakami.ch/main_5.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: MTV: odpicuj mi fure 06.09.05, 18:11 ten program to chyba jakaś ściema, nie wierzę że ktoś by jeździł takimi samochodami, specjalnie je niszczą a wtedy odpicowują , co jest oczywiście fajne, też bym tak chciała, choc niektóre samochody to totalna porażka, akwarium w samochodzie, gdzie oni mają głowę Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: MTV: odpicuj mi fure 07.09.05, 10:52 Ja w tym nie widze sciemy, ale moge sie mylic. Telewizje nie raz odstaiaja sciemy ktore nie wygladaja na sciemy. A widzialas Niemiecka wersje pod tytulem Odpicuj mi rower? Gorsza wedlug mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: MTV: odpicuj mi fure 07.09.05, 12:54 odpicuj mi rower to jest dopiero jazda, to ma byc jakiś pastiż, bo aż nie chce mi się wierzyc że ktoś takie głupoty robi, po co Odpowiedz Link Zgłoś