Dodaj do ulubionych

jestem pedałem szukam partnera

IP: *.pl 11.11.01, 02:18
zrobię ci laskę za friko podaj czas i miejsce
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:19
      Pedały won
    • Gość: Kejt Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:22
      Jeśli to o mnie - to jesteś w błędzie. Jestem kobietą.
      • Gość: Crack66 Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:30
        ja też czuje sie kobietą
        • Gość: Kejt Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:33
          Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, oprócz tego że się czuję kobietą to nią jestem.
          • Gość: misia Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:38
            olej tą ciotę
            • Gość: Kejt Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:41
              I tak właśnie zrobię.
    • Gość: mango durniu, i ty próbujesz się podszywać pod cracka... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:43
      Jesteś okruchem zeschniętego gówna!
      Poziom twojej wypowiedzi, szmaciarzu, mówi o tobie wszystko.
      Tylko tasiemiec pływający w kloace albo żółw bez głowy mógłby uwierzyć, że tę
      żałosną informację mógł wypuścić crack66.
      Spierdalaj, miernoto!
      • Gość: sabcia Re: durniu, i ty próbujesz się podszywać pod cracka... IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 13:15
        Gość portalu: mango napisał(a):

> Jesteś okruchem zeschniętego gówna!
        > Poziom twojej wypowiedzi, szmaciarzu, mówi o tobie wszystko.
        > Tylko tasiemiec pływający w kloace albo żółw bez głowy mógłby uwierzyć, że tę
        > żałosną informację mógł wypuścić crack66.
        > Spierdalaj, miernoto!

Cudownie, mój mały rozochocony mango ! Widzę, że jak chcesz to potrafisz
        nabluzgać, choć to przy moich wyczynach mizeria.
        Co do teorii tego pojebańca cracka66, którego bronisz jak mały piesek /robiliście
        TO kiedyś na pieska ???? /- gada ciężkie bzdury. Rajcują mnie nie bluzgi, ale
        dziki, wyuzdany sex, bez żadnych zahamowań - czy to źle ??? Ze 100%-owym facetem.
        Lubię kolację przy świecach, spacery pod rękę - potem ... wiadomo co. Bramy raju,
        a raczej piekła, bo piekło jest sexy!!!!. Anioły mnie nudzą !!!
        Wiesz, kiedy robię się wulgarna? Jeśli ktoś mnie wkurwi, także w necie - nie mam
        litości !!!!! Przeczytaj wypowiedzi tego smrodka - jest ostatnim chamem wobec
        innych i zasługuje wyłącznie na chamskie odzywki. Chce potyczki na argumenty ? -
        gówno prawda, nie słucha tego co inni mają do powiedzenia, więc obraża; chce
        potrzepać swego wyschłego z tęsknoty za sexem wacka wysyłając durne posty. I ty
        takiemu służysz, wypisujesz peany na jego cześć!!!
        Co chujki złamane, solidarność krasnali?
        WIĘC POJAWIŁAM SIE JA, a ten fiucik zwinął pod siebie trąbkę i wczoraj
        wypierdolił !!! Śmie jeszcze kłamać, że nie mógł uczestniczyć w dyskusji!!! BAŁ
        SIĘ ODEZWAĆ !!!!
        Nie będzie teraz miał życia - niech spierdala karmić gołąbki !!!!

A przy okazji... szkoda że zasnąłeś, koło 4.00 byłam nieźle nagrzana....
        Mówiłam "do nogi"! Kurwa, Ty nawet służyć nie potrafisz !!!!
        • Gość: mango Re: durniu, i ty próbujesz się podszywać pod cracka... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 16:18
          Sabcia, kilka razy czytając twoje urocze teksty natrafiłem na sugestie, że
          jesteś lekko obłąkana (głosy itd). Wiedz, że bardzo mi się to podoba,
          szaleństwo to stan, do którego pragnę sukcesywnie zdążać.(jestem świeżo po
          lekturze "szklanego klosza" Sylvii Plath i "Obłędu" J. Krzysztonia - polecam)
          Będę niedługo w Warszawce - na takich tam warsztatach nauk., ale przede
          wszystkim MUSZĘ odwiedzić legendarne tworrki. :-*
          • Gość: sabcia Re: do Mango... IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 17:01

> Sabcia, kilka razy czytając twoje urocze teksty natrafiłem na sugestie, że
            > jesteś lekko obłąkana (głosy itd). Wiedz, że bardzo mi się to podoba,
            > szaleństwo to stan, do którego pragnę sukcesywnie zdążać.(jestem świeżo po
            > lekturze "szklanego klosza" Sylvii Plath i "Obłędu" J. Krzysztonia - polecam)
            > Będę niedługo w Warszawce - na takich tam warsztatach nauk., ale przede
            > wszystkim MUSZĘ odwiedzić legendarne tworrki. :-*

Drogi mango, rozumiem twój uroczy przytyk, ale TAM mnie nie znajdziesz.
            Niektóre stany obłąkania - TE NAJPRZYJEMNIEJSZE juz się nie leczy bo nie są
            uważane za groźne. Wręcz odwrotnie - każdy marzy o TAKIM szaleństwie.
            Lekturami mokry pyszczku mi tu nie szpanuj - czytałam w liceum, jednocześnie
            zaznaczam, że nie jestem jakąś tam nastoletnią laską, bo i takie głupoty ktoś o
            mnie napisał.
            Sylvia popełniła samobójstwo w wieku 46 lat - była nieszczęsliwą kobietą,
            Krzysztoń - schizolem.
            Co do głosów - ktoś się podszywał, cóż, takiego rzucania mięchem jak wczoraj
            trudno przeoczyć, musiałam kogoś wkurwić, ot co.
            Zresztą pod twojego frędzla cracka66 też ktoś sie podszył - widać mają tego
            grzmota juz dosyc.
            O kurwa, ale grzeczny liścik !
            Jakie to warsztaty sprowadzają cie do wawy ? - ja czasem tez wyjeżdżam na
            seminaria naukowe, choc pewnie po wczorajszych bluzgach nie uwierzysz w taki news.
            A, jeszcze jedno. Ataki na cracka66 nie wynikają bynajmniej z mojej fascynacji tą
            gnidą, badam tego impotenta - na ile go stać. Na, kurwa, nic. Jest marnym
            skurwielem, który realizuje sie tylko waląc w klawisze, bo walenie czego innego
            idzie mu cienko. Musi podpierać się koleżkami z sieci. Pierdolone towarzystwo
            wzajemnej adoracji...
            Pa!

• Gość: antyciot Re: do Mango... IP: *.chello.pl 11.11.01, 17:05
              Gość portalu: sabcia napisał(a):

> Gość portalu: mango napisał(a):
              >
              > > Sabcia, kilka razy czytając twoje urocze teksty natrafiłem na sugestie, że
              >
              > > jesteś lekko obłąkana (głosy itd). Wiedz, że bardzo mi się to podoba,
              > > szaleństwo to stan, do którego pragnę sukcesywnie zdążać.(jestem świeżo po
              >
              > > lekturze "szklanego klosza" Sylvii Plath i "Obłędu" J. Krzysztonia - polec
              > am)
              > > Będę niedługo w Warszawce - na takich tam warsztatach nauk., ale przede
              > > wszystkim MUSZĘ odwiedzić legendarne tworrki. :-*
              >
              > Drogi mango, rozumiem twój uroczy przytyk, ale TAM mnie nie znajdziesz.
              > Niektóre stany obłąkania - TE NAJPRZYJEMNIEJSZE juz się nie leczy bo nie są
              > uważane za groźne. Wręcz odwrotnie - każdy marzy o TAKIM szaleństwie.
              > Lekturami mokry pyszczku mi tu nie szpanuj - czytałam w liceum, jednocześnie
              > zaznaczam, że nie jestem jakąś tam nastoletnią laską, bo i takie głupoty ktoś o
              >
              > mnie napisał.
              > Sylvia popełniła samobójstwo w wieku 46 lat - była nieszczęsliwą kobietą,
              > Krzysztoń - schizolem.
              > Co do głosów - ktoś się podszywał, cóż, takiego rzucania mięchem jak wczoraj
              > trudno przeoczyć, musiałam kogoś wkurwić, ot co.
              > Zresztą pod twojego frędzla cracka66 też ktoś sie podszył - widać mają tego
              > grzmota juz dosyc.
              > O kurwa, ale grzeczny liścik !
              > Jakie to warsztaty sprowadzają cie do wawy ? - ja czasem tez wyjeżdżam na
              > seminaria naukowe, choc pewnie po wczorajszych bluzgach nie uwierzysz w taki ne
              > ws.
              > A, jeszcze jedno. Ataki na cracka66 nie wynikają bynajmniej z mojej fascynacji
              > tą
              > gnidą, badam tego impotenta - na ile go stać. Na, kurwa, nic. Jest marnym
              > skurwielem, który realizuje sie tylko waląc w klawisze, bo walenie czego innego
              >
              > idzie mu cienko. Musi podpierać się koleżkami z sieci. Pierdolone towarzystwo
              > wzajemnej adoracji...
              > Pa!
              >
              >
              >

Sabcio-Pojebcio,

Na jakiez to seminaria naukowe jezdzisz? Troche nie chce mis sie wierzyc. Sprobuj
              zmienic mje zdanie - daj sobie szanse!

antyciota
            • Gość: mango Re: do Sabci... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 18:08
              droga Sabciu,
              do warszawy na antropolo-warsztaty(marymoncka)
              Co do tego, że czasami wyjeżdżasz na seminaria - spodziewałem się tego,
              szczerze, proszę pani.
              Twoje bluzgi, kochana, są , owszem, b. brutalne, miażdżące, wulgarne, ale i
              wyszukane. Wiedziałem od początku, że mam do czynienia z osobą mądrą i
              wyrafinowaną (a tak!!!} Widzisz, nie udało ci się tego ukryć, choć bardzo się
              starałaś.
              Powiedz mi, co studiujesz(ew. studiowałaś) Zżera mnie ciekawość.
              Buźka.
              • Gość: mango Re: do Sabci... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 19:42
                Sabciu kochana, bez Ciebie mi źle.
                Sabina czy Sabotażystka
                gdzie prawda gdzie blaga
                a w mojej dłoni
                z czerwonym sercem flaga
                wiersz ten przepiękny nie służy niczemu
                a sabci nie ma
                sabciu, chcę moją wieczorną porcję wulgaryzmów!!!
                • Gość: sabcia Re: do Mango... IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 20:06

> Sabciu kochana, bez Ciebie mi źle.
                  > Sabina czy Sabotażystka
                  > gdzie prawda gdzie blaga
                  > a w mojej dłoni
                  > z czerwonym sercem flaga
                  > wiersz ten przepiękny nie służy niczemu
                  > a sabci nie ma
                  > sabciu, chcę moją wieczorną porcję wulgaryzmów!!!

Mango, przecież jesteś delikatnym człowiekiem, sam przyznałeś, mam uwierzyć, że
                  rajcują cię moje bluzgi? Kpisz czy prowokujesz mnie?
                  Wierszyk może być jak na tutejsze zasoby ludzkie, cholernie marne i mierne, ale
                  ja czytam innych autorów.
                  Możemy podroczyć się trochę na różne tematy, antropolo-pyszczku, ale nie w tym
                  wątku.
                  Załóż jakiś, może wpadnę. Wolę wulgaryzmy skupić w jednym miejscu.
                  A, zapomniałam dodać: kurwa, wrrrrrrr !!!!!
      • Gość: antyciot Re: durniu, i ty próbujesz się podszywać pod cracka... IP: *.chello.pl 11.11.01, 13:16
        Ty pseudo Cracku,

Mango dobrze cie podsumowal. Schowaj sie bo na malpy poluja ty pomiocie Baby-
        Jagi. Na zakonczenie powiem ci tak jak sie mowilo prostytutkom kiedys;
        A h.. ci obok mordy!
        Spadaj kaszalocie i pamietaj,

Lepiej spusc sie wedle plota, niz masz dymac kaszaloota.

antyciota
    • Gość: Ula Re: jestem pedałem szukam partnera IP: *.teleton.pl 11.11.01, 13:59
      To zmien forum podrobko Cracka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka