Dodaj do ulubionych

CZECHOSŁOWACJA

23.05.04, 13:46
Jest forum Czechy, jest już także forum Słowacja.. Jako że oba te kraje
silnym uczuciem darzę, postanowiłem stworzyć forum... Czechosłowacja wink
Zapraszam, może coś z tego wyjdzie wink
FORUM CZECHOSŁOWACJA: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20432
Obserwuj wątek
    • stary.prochazka Re: CZECHOSŁOWACJA 03.06.04, 10:57
      Słuchajcie drodzy admini, właściwie to nie moja sprawa ale może by naprawdę
      olinkować wszystkie trzy fora(Czechy, Słowacja i Czechosłowacja), tak żeby z
      jednego można było trafić na dwa pozostałe?
      • utrat Re: CZECHOSŁOWACJA 03.06.04, 11:32
        stary.prochazka napisał:

> Słuchajcie drodzy admini, właściwie to nie moja sprawa ale może by naprawdę
        > olinkować wszystkie trzy fora(Czechy, Słowacja i Czechosłowacja), tak żeby z
        > jednego można było trafić na dwa pozostałe?
        jesli chodzi o mnie, to linki do Forum Czechy i Slowacja juz dawno na moim
        forum sa smile
        popieram!
        • stary.prochazka Re: CZECHOSŁOWACJA 03.06.04, 13:08
          świetnie, ktoś zrobił pierwszy krok
          elve, ferog - co wy na to?
          Vox populi, vox dei, jak mawiali Rzymianiesmile
          • stary.prochazka a my co? 14.06.04, 10:12
            nie chcę być nudny ale chyba Forum Czechy jako jedyne nie chce współdziałać z
            innymi forami.Czechosłowacja już się olinkowała i nawet na Forum Słowacja też
            można znaleźc linki do obu pozostałych forów.W tyle zostaje tylko Forum Czechy,
            co jest cokolwiek przykresad
            • utrat Re: a my co? 15.06.04, 00:08
              ja osobiscie uwazam, ze nie ma potrzeby olinkowywania Czech. Wydaje mi sie, ze
              forum jest tak popularne, ze to wlasnie mniejsze fora (takie jak
              czechoslowacja) powinny dawac jego linki, zeby dodawac sobie jakiejs tam
              wiarygodnosci. Ja dodalem link forum Czechy, a ze jego zalozyciel nie wyrazil
              sprzeciwu, to ciagle tam jest (i bedzie - mam nadzieje ;P ) Z drugiej jednak
              strony mysle, ze takie olinkowanie moze tylko pomoc uzytkownikom w poruszaniu
              sie miedzy nimi. Wszystko wiec zalezy od interpretacji. Ja jestem za linkami,
              Elve - przeciw. Pozdrawiam wszystkich!
              • stary.prochazka Re: a my co? 15.06.04, 11:00
                Z drugiej jednak
                > strony mysle, ze takie olinkowanie moze tylko pomoc uzytkownikom w poruszaniu
                > sie miedzy nimi. Wszystko wiec zalezy od interpretacji. Ja jestem za linkami,
                > Elve - przeciw. Pozdrawiam wszystkich!

i o to chodzi, i o to chodzi, ja też jestem za linkamismileNo ale skoro elve jest
                przeciwko to ja nie będę już dalej nudził.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka