utrat 23.05.04, 13:46 Jest forum Czechy, jest już także forum Słowacja.. Jako że oba te kraje silnym uczuciem darzę, postanowiłem stworzyć forum... Czechosłowacja Zapraszam, może coś z tego wyjdzie FORUM CZECHOSŁOWACJA: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20432 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: CZECHOSŁOWACJA 03.06.04, 10:57 Słuchajcie drodzy admini, właściwie to nie moja sprawa ale może by naprawdę olinkować wszystkie trzy fora(Czechy, Słowacja i Czechosłowacja), tak żeby z jednego można było trafić na dwa pozostałe? Odpowiedz Link
utrat Re: CZECHOSŁOWACJA 03.06.04, 11:32 stary.prochazka napisał: > Słuchajcie drodzy admini, właściwie to nie moja sprawa ale może by naprawdę > olinkować wszystkie trzy fora(Czechy, Słowacja i Czechosłowacja), tak żeby z > jednego można było trafić na dwa pozostałe? jesli chodzi o mnie, to linki do Forum Czechy i Slowacja juz dawno na moim forum sa popieram! Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: CZECHOSŁOWACJA 03.06.04, 13:08 świetnie, ktoś zrobił pierwszy krok elve, ferog - co wy na to? Vox populi, vox dei, jak mawiali Rzymianie Odpowiedz Link
stary.prochazka a my co? 14.06.04, 10:12 nie chcę być nudny ale chyba Forum Czechy jako jedyne nie chce współdziałać z innymi forami.Czechosłowacja już się olinkowała i nawet na Forum Słowacja też można znaleźc linki do obu pozostałych forów.W tyle zostaje tylko Forum Czechy, co jest cokolwiek przykre Odpowiedz Link
utrat Re: a my co? 15.06.04, 00:08 ja osobiscie uwazam, ze nie ma potrzeby olinkowywania Czech. Wydaje mi sie, ze forum jest tak popularne, ze to wlasnie mniejsze fora (takie jak czechoslowacja) powinny dawac jego linki, zeby dodawac sobie jakiejs tam wiarygodnosci. Ja dodalem link forum Czechy, a ze jego zalozyciel nie wyrazil sprzeciwu, to ciagle tam jest (i bedzie - mam nadzieje ;P ) Z drugiej jednak strony mysle, ze takie olinkowanie moze tylko pomoc uzytkownikom w poruszaniu sie miedzy nimi. Wszystko wiec zalezy od interpretacji. Ja jestem za linkami, Elve - przeciw. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: a my co? 15.06.04, 11:00 Z drugiej jednak > strony mysle, ze takie olinkowanie moze tylko pomoc uzytkownikom w poruszaniu > sie miedzy nimi. Wszystko wiec zalezy od interpretacji. Ja jestem za linkami, > Elve - przeciw. Pozdrawiam wszystkich! i o to chodzi, i o to chodzi, ja też jestem za linkamiNo ale skoro elve jest przeciwko to ja nie będę już dalej nudził. Odpowiedz Link