ika_ja 08.12.04, 13:51 ...pare lat minelo od kiedy sie bylo tylko w samej Pradze ale z checia by sie ja odwiedzilo ponownie...moze za jakis czas...moze z jakas grupa osob sie cos zorganizuje pozdrawiam...zyczac duuuuuuuuuuuzo zdrowia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
victoriagol Re: aaaaach...Prago!!!!! - kto jedzie??-kto zapra 09.12.04, 18:31 Ze mną!!!! Koniecznie ze mną!!! JA JA JA JA JA!!! Mnie zabierz!!! Odpowiedz Link
miziek Re: aaaaach...Prago!!!!! - kto jedzie??-kto zapra 10.12.04, 16:27 Ja też bym dołączyła z miła chęcią Odpowiedz Link
victoriagol Re: aaaaach...Prago!!!!! - kto jedzie??-kto zapra 10.12.04, 17:31 To kiedy wyjazd? Kiedy ? Kiedy ? Kiedy ? Musze się dostać na terytorium Czech ;- ( Tam czuje, że żyję, a nie w Polsce, tylk osyf i beznadzieja. Kot mnie zaprosi do Czech?;-( Odpowiedz Link
victoriagol Re: dajcie znać, chętnie pojadę, nt. 11.12.04, 14:51 Co Ty wygadujesz boldhead!!! Jak raz mielismy jechac to nawet na maila nie odpisałeś ... Odpowiedz Link
ika_ja Re: dajcie znać, chętnie pojadę, nt. 13.12.04, 10:16 oj, widze ze chetnych nie brakuje do wspolnego wypadu...mysle ze warto cos ustalic i zaplanowac np. na wiosenke Odpowiedz Link
victoriagol Re: dajcie znać, chętnie pojadę, nt. 13.12.04, 18:24 Koniecznie!!! Jestem zdecydowanie za!!! Odpowiedz Link
boldhead a to dziwne... 14.12.04, 09:05 ...gdyz zadnego maila o takiej tresci nie posiadam a moj klient pocztowy od ponad 2 lat nie czyszczony...no ale coz czlowiek ulomnym jest... jesli tak w istocie bylo to przepraszam, choc na wszystkie maile odpisywac sie staram. Odpowiedz Link
victoriagol Re: a to dziwne... 14.12.04, 14:52 Sam proponowałeś mi wyjazd - objazdówkę po Czechach, mieliśmy jechać w ubiegłe wakacje, ustalic szczegóły wyprawy, zostawiłeś maila, a ja na wskazany adres napisałem, odpowiedzi nie dostałem po dziś dzień. Widocznie mail nie doszedł, nie wnikam juz z czyjej winy... Można by jednak wyruszyć w przyszłym roku. Co Ty/Wy na to? Odpowiedz Link
boldhead osłupiałem. 15.12.04, 21:06 możesz mi przesłac zwrotnie tą korespondencję... bo jezeli to prawda, ze nie odposalem, to musze udac sie do specjalisty, tego od glowy. Odpowiedz Link
victoriagol Re: osłupiałem. 15.12.04, 21:19 Wybacz ale nie trzymam maili ktore maja ponad 6 miesiecy. Odpowiedz Link