Dodaj do ulubionych

!!NAUKA CZESKIEGO!!

• moni_pil Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 13.11.09, 21:17
      Witaj,

podobnie jak Ty chce nauczc sie jezka czeskiego. Czy ktos
      odpowiedzial juz na Twoja wiadomosc, ktora zostawiles na portalu?
      Jesli tak zechcesz podzielic sie tymi informacjami?

Pozdrawiam,
      M.
      • maniatko Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 15.12.09, 09:23

Witam,

chętnie pomogę w nauce czeskiego osobom mieszkającym w Warszawie. Mieszkałam w Czechach 5 lat, na Uniwersytecie Karola skończyłam dzienne licencjackie studia humanistyczne. Mówię płynnie i z dobrym akcentem :+)

Zainteresowanych proszę o kontakt na: maniatko@gmail.com

M.
      • arianna9 Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 22.08.17, 11:52
        To może być pomocne:
        Spanish to English spanishto-english.com/
    • restart_1 Czeski z tłumaczką czeskich filmów w Warszawie! 06.02.10, 03:56
      Serdecznie zapraszam na lekcje na każdym poziomie, indywidualnie i
      grupowo, także konwersacje.

Czeski biznesowy, medyczny, techniczny, inne smile

Oferta dopasowana do potrzeb ucznia. Więcej na www.restart.edu.pl
    • neverman Native speaker-język czeski -Warszawa- SKYPE 23.03.10, 08:13
      Native speaker z przygotowaniem metodycznym (lektorka i wykladowca na
      Uniwersytecie Jagiellonskim w Krakowie) zaprasza na zajęcia z języka
      czeskiego. Wszystkie poziomy - wszystkie kategorie wiekowe.

Szczególowe info:

skyesp.com/page05.html

Ponadto istnieje możliwość poprowadzenia zajęć via Skype:

skyesp.com/page03.html

Zdravím, JHG
    • barakmasaryk Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 18.06.10, 14:34
      Szanowni Państwo,

zapraszam na efektywną naukę języka czeskiego. Jestem dyplomowanym
      lektorem tego języka, posiadam referencje oraz dużą praktykę
      dydaktyczną.

Uczę na wszystkich poziomach zaawansowania, przygotowuję do
      egzaminów certyfikacyjnych B1 oraz B2. Nauczam zgodnie z programem
      nauczania języka czeskiego wg Europejskiego Systemu Kształcenia
      Językowego.

Rozwijam równomiernie wszystkie sprawności językowe:

czytanie, pisanie, mówienie, słuchanie. Dużą wagę przywiązuję do
      treningu poprawnej czeskiej wymowy oraz ćwiczeń ortograficznych.

Cena za 60 min. lekcję to 40zł, zapewniam wszelkie materiały
      dydaktyczne, pliki audio oraz handouty.

Zajęcia mogą się odbywać na Mokotowie (stacja metra Wilanowska) lub
      w miejscu wskazanym przez ucznia. Zapraszam.

511-443-290
    • piatekpavel Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 17.07.10, 02:52
      Czech w Łódźi.
      Mozna nauczyc jezyka czeskiego...
      pavel@piatek.cz
    • barakmasaryk Kursy czeskiego, lekcje czeskiego, lektor cz 23.07.10, 13:59
      Szanowni Państwo,

zapraszam na kursy języka czeskiego na każdym poziomie nauczania,
      lekcje indywidualne oraz grupowe. Jestem lektorem z uprawnieniami
      pedagogicznymi do wykonywania zawodu lektora. Zapewniam wysoką
      jakość nauczania, wszelkie materiały dydaktyczne oraz rozwijanie
      wszystkich elementów składających się na kompetencję językową
      zgodnie z poziomamii biegłości A1 A2 B1 B2. Przygotowuję również do
      rozmów o pracę, pomagam stworzyć CV i listy motywacyjne w języku
      czeskim. Dysponuję bogatą biblioteką w jęz. czeskim, plikami audio
      oraz innymi pomocami interaktywnymi.

Rozwijam wszystkie sprawności: mówienie, pisanie, czytanie,
      rozumienie ze słuchu, dużą uwagę przywiązuję do poprawnej czeskiej
      wymowy oraz ortografii.

Przygotowuję również do egzaminów certyfikacyjnych organizowanych
      przez Uniwersytet Karola w Pradze oraz UW.

Serdecznie zapraszam,

511443290

Piotr
    • isidorus_net Kurs języka czeskiego: Wrocław, Kudowa i Wałbrzych 27.09.10, 13:00
      Zapraszam na kurs języka czeskiego organizowany we Wrocławiu, Wałbrzychu i Kudowie-Zdroju. Kursy dla młodzieży, dorosłych oraz seniorów. Więcej informacji oraz zapisy na www.jezyk-czeski.info
    • davidczeski Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 17.10.10, 09:08
      Korepetycje z języka czeskiego - Czeski native speaker KATOWICE

Czeski z Czechem !
      Lekcje prywatne języka czeskiego i kursy czeskiego w szkole językowej. Prowadzę zajęcia grupowe, indywidualne oraz kursy na zlecenia firm na wszystkich poziomach zaawansowania.
      Korepetycje i przygotowanie do międzynarodowych egzaminów z czeskiego języka.
      Nowoczesna metoda nauczania połączona z poznawaniem czeskiej kultury przez użycie czeskich filmów, piosenek, książek, prasy i Internetu.
      Zajęcia wesołe i nigdy nie nudne. Szybkie postępy gwarantowane! Czeski native speaker poleca. Zapraszam na stronę internetową www.czeskizczechem.pl
    • davidczeski Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! Czeski native speaker 17.10.10, 09:10
      Korepetycje z języka czeskiego - Czeski native speaker KATOWICE

Czeski z Czechem - Najlepszy lektor czeskiego!
      Lekcje prywatne języka czeskiego i kursy czeskiego w szkole językowej. Prowadzę zajęcia grupowe, indywidualne oraz kursy na zlecenia firm na wszystkich poziomach zaawansowania.
      Korepetycje i przygotowanie do międzynarodowych egzaminów z czeskiego języka.
      Nowoczesna metoda nauczania połączona z poznawaniem czeskiej kultury przez użycie czeskich filmów, piosenek, książek, prasy i Internetu.
      Zajęcia wesołe i nigdy nie nudne. Szybkie postępy gwarantowane! Czeski native speaker poleca. Zapraszam na stronę internetową www.czeskizczechem.pl
    • neverman Czeski, lekcje czeskiego, native speaker 01.03.11, 00:51
      Czeski - native speaker, lektor uniwersytecki. Indywidualnie, szybko, skutecznie. Atrakcyjne, urozmaicone lektoraty (materiały autorskie, audio, dvd). Bezstresowe i profesjonalne podejście. Wszystkie poziomy.
      Również przez Skype.

Warszawa:

skyesp.com/page05.html
      Pozdrawiam i zapraszam, JHG
      • czechaga Re: Czeski, lekcje czeskiego, native speaker 10.10.14, 11:30
        Witam serdecznie!

Zapraszam uczniów, studentów na darmowy kurs języka czeskiego od podstaw, odbywający się w Centrum Młodzieży i Ewangelizacji w ścisłym centrum Katowic w ramach inicjatywy związanej ze ŚDM 2016 Młodzi dla Młodych.

Ponieważ ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy/zgłoszenia do 31 października na adres agnieszka.heba@gmail.com . Kurs rusza 7 listopada.

Pozdrawiam
    • slavia-jezyki Re: kurs czeskiego - Kraków 02.06.11, 13:25

Kursy języka czeskiego w Krakowie.

Prowadzimy zajęcia grupowe, indywidualne oraz kursy dla firm. Zapraszamy!
    • omawad Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 20.06.11, 19:19
      eh, no tak, wszystko daleko... a ja jestem z lubuskiego i żadnego nauczyciela w promieniu kilkudziesięciu kilometrów wink
    • omawad Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 20.06.11, 19:27
      a tak przy okazji...
      możecie polecić mi jakiś dobry słownik polski-czeski, czesko-polski? i żeby portfela mi nie całkiem nie wypłukał smile są droższe z mniejszą ilością haseł i tańsze, które mają więcej słów i zwrotów, już zgłupiałam, a nie chcę kupić jakiegoś badziewia smile

z góry dzięki!
      • bohemia1 Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 20.06.11, 21:02
        Oczywiście cz-pl to PWN, a pl-cz Academii. Ta wersja pl-cz jest słabsza niż nasz słownik tzn. PWN, ale cóż, innego na razie brak big_grin
        Są to jednak drogie słowniki.

Jeżeli chcesz tańszy, to polecam słownik kieszonkowy wydany przez Krakowskie Wydawnictwo Naukowe, autorstwa Iwony Imioło. Wiem, że w tym momencie jest go już trudno dostać, ale spróbuj na Allegro.
        • omawad Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 21.06.11, 06:46
          Dziękuję za konkretną odpowiedź smile
          Nawet znalazłam ten kieszonkowy w kilku sklepach.
      • kaska1622 Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 23.08.11, 13:27
        hejksmile ja polecam wszystkim szkołę YOKATTA, na którą trafiłam w sumie przez przypadek a wybrałam w sumie w ciemno bo jedynie tam znalazłam kurs fińskiegosmile Czeski też mają i dużo innych językówsmile Na studencką kieszeń cena znośnasmile
        • entrada Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 23.08.11, 18:40
          Mają wszsytkie języki świata + agencję reklamową + wydawnictwo + produkcją filmową się zajmują... sorry, ale jak ktoś łapie tyle srok za ogon, to raczej średnio profesjonalnie to wygląda. Nie sądzę, żeby we wszystkim byli profesjonalini uncertain
          • kaska1622 Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 23.08.11, 21:22
            A że tak zapytam, czy korzystałaś może z jakiejkolwiek oferowanej przez nich usługi? Czy po prostu założyłaś z góry, że skoro zajmują się kilkoma rzeczami to nie potrafią tego pogodzić?

Bo tak się składa że ja czytam czasopismo które wydają i uczęszczam na kurs w ich szkole językowej więc wydaje mi się że mogę powiedzieć trochę więcej na ten temat.
            • entrada Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 29.08.11, 09:55
              Nie korzystałam i nie zamierzam, ponieważ nie przekonuje mnie takie połączenie. Tak samo jak szkoła, która działa od kilku miesięcy na rynku i oferuje naukę 35 różnych języków.
              Tu chodzi też o to, że na wszystko trzeba czasu - na wybór odpowiednich programów nauczania, odpowiednich lektorów, podręczników - tego się nie da zrobić w kilka miesięcy dla 35 różnych języków. Tyle.
              • kaska1622 Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 29.08.11, 16:40
                Wydaje mi się iż źle zrozumiała Pani ofertę szkoły. YOKATTA OFERUJE naukę 35 języków co znaczy po prostu że jeśli znajdą się chętne osoby np. na język norweski to szkoła podejmuje się znalezienia lektorów i zorganizowanie zajęć. Nie jest prowadzone jednocześnie 35 grup językowych jeśli o to chodzi.

Co do programu nauczania to szkoła zatrudnia lektorów z odpowiednimi kwalifikacjami uniwersyteckimi, doświadczeniem w nauce co najmniej 5 letnim a w większości przypadków trzeba mieć również certyfikaty językowe plus pobyt za granicą w CV aby móc wykładać w Yokattcie. Tacy lektorzy mają już swój wypracowany program nauczania, sprawdzone podręczniki itd.

Przykro czytać opinie z których wynika iż jeśli młodzi, przedsiębiorczy ludzie zakładają firmę wielobranżową i odnoszą sukcesy to musi to oznaczać iż nie wykonują swoich obowiązków należycie. Moim bowiem zdaniem świadczy to raczej o zaradności i kreatywności, czego można jedynie pozazdrościć.

Pozdrawiam
                • entrada Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 21.09.11, 09:06
                  Chyba to Pani nie rozumie jak działa szkoła językowa. Nie wystarczy mieć lektorów z 5 letnim doświadczeniem i certyfikatami. Proszę przeczytać jeszcze raz mój poprzedni post. Sądzę, że nie ma sensu ciągnąć tej rozmowy, bo i tak Pani będzie promowała swoją szkołę (to się nazywa kreatywność i zaradnośćwink.

• kaska1622 Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 21.09.11, 10:58
                    Zakończmy na tym, że po prostu inaczej rozumiemy pojęcie 'szkoła językowa' i to co odpowiada mnie i innym kursantom Yokatty nie odpowiada Pani co jest jak najzupełniej zrozumiałe, dzięki temu bowiem że różni są ludzie i opinie, na rynku działa taka a nie inna liczba szkół językowych, gdyż każda ma do zaoferowania coś innegosmile Pozdrawiam
    • bartsw Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 07.10.11, 14:36
      Ja polecam stronę www.czeski.cz, na której znajduje się materiał do nauki języka i geografii Czech, a także oferowane są usługi tłumaczeniowe. Strona może przydać się w nauce, tłumaczeniach lub organizacji wyjazdu do Republiki Czeskiej.
      • szkolaahoj Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 19.09.13, 20:52
        Język czeski – kursy z native speakerem w Szkole Języka Czeskiego AHOJ

Od 7 października 2013 zapraszamy wszystkich zainteresowanych na kursy języka czeskiego. Oferujemy kursy standardowe, konwersacyjne, weekendowe oraz specjalistyczne, uczymy czeskiego na wszystkich poziomach (A1 – C2), o różnych porach dnia. Nasza szkoła ma swoją siedzibę w centrum Krakowa (Lubelska 4), nie będziecie zatem mieli żadnego problemu z dojazdem. Zajęcia prowadzi doświadczony native speaker (pięcioletnie doświadczenie w nauczaniu czeskiego na lekcjach indywidualnych, w firmach oraz na bohemistyce krakowskiej). Cena kursu niezależnie od ilości uczęszczających osób (jednak maksymalnie 8) to 810 zł za 60 godzin lekcyjnych. Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę internetową www.ahoj.edu.pl lub Facebook www.facebook.com/SzkolaAhoj.
    • wsbczeski !!NAUKA CZESKIEGO!! Katowice - Chorzów 16.10.13, 12:31
      Kurs języka czeskiego - Chorzów
      Wyższa Szkoła Bankowa w Chorzowie zaprasza na kursy języka czeskiego, prowadzone przez doświadczonego nauczyciela, rodowitego Czecha.
      czeski dla początkujących i czeski dla średniozaawansowanych
      350 zł za semestr, świadectwo WSB
      kurs-czeskiego.pl/
      • slavia-jezyki Kurs czeski Kraków 01.12.13, 10:56
        Zapraszamy na kurs czeskiego do Slavii.

Prowadzimy w Krakowie kursy grupowe języka czeskiego, indywidualne, przez Skype a także kursy przygotowujące do egzaminu TELC z języka czeskiego, który można zdawać w Slavii.

Kilka słów o nas:
        - zajęcia odbywają się w centrum Krakowa
        - nauka w małych grupach (do 8 osób)
        - zajęcia prowadzą doświadczeni lektorzy z przygotowaniem metodycznym
        - nauczaniem czeskiego zajmujemy się od 2006 roku
        - od 2012 roku przeprowadzamy międzynarodowy egzamin TELC z j. czeskiego

Każdy słuchacz Slavii otrzymuje:

- ocenę opisową wystawioną przez lektora zawierającą opis postępów oraz wytyczne do dalszej nauki;
        - na zakończenie roku certyfikat ukończenia danego poziomu kursu;
        - w cenie kursu oferujemy pakiet gratisowy: warsztaty gramatyczno-leksykalne, konsultacje z lektorami;
        - 10% zniżki na podręczniki do czeskiego w naszej księgarni TU

Więcej informacji o naszych kursach dostępne na naszej stronie: www.slavia-jezyki.pl

Zapraszamy smile
    • translavia Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 04.09.15, 10:37
      KURSY JĘZYKA CZESKIEGO W KATOWICACH
      Katowickie Biuro Tłumaczeń Translavia we współpracy z krakowską Szkołą Języka Czeskiego AHOJ organizuje kursy języka czeskiego. Start kursów już w październiku 2015. Po więcej informacji zapraszamy na nasz profil: www.facebook.com/translaviakatowice
    • tlumaczczeski Re: !!NAUKA CZESKIEGO!! 04.11.17, 20:24
      Ja rowniez ucze jezyka czeskiego i jednoczesnie tlumacze. Wiecej informacji tutaj: www.czeski-tlumaczenia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka