iwonka222 06.10.05, 19:09 Hej nie wiecie moze jak sa otwarte czeskie apteki w sobote 8 pazdziernika??? chce jechac ale nie wiem do ktorej mam czas zeby tam dotrzec Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek23 Re: Czeskie apteki 06.10.05, 19:26 Hmm... ja kiedyś w sobotę próbowałam kupić środki przeciwbólowe w czeskiej aptece i wszystkie apteki były zamknięte, nie wiem czy to taki ogólnoczeski trend, to były małe miasta więc może dlatego? Odpowiedz Link
letec Re: Czeskie apteki 07.10.05, 07:43 v sobotu zavřeno býva ,ale vždy jedna lekarna ve městě má pohotovost a otevřeno pro nouzové případy. Ale myslim že lékarny jsou už i v supermarketech , takže tam by problem neměl být. zdravim Odpowiedz Link
iwonka222 Re: Czeskie apteki 07.10.05, 09:18 Jejku nie bardzo umiem przetlumaczyc ( ze niby sa pozamykane a tylko w supermarketach sa otwarte? Iwonka Odpowiedz Link
boldhead prawie... 07.10.05, 11:58 twoj interlokuor napisal, ze owszem moga byc w soboty pozamykane ale zawsze jedna, dwie apteki maja dyzur (nagle przypadki). poza tym apteki sa tez w marektach i am nie powinno byc problemu. Odpowiedz Link