joanna.rogala 20.04.07, 11:56 A wiec jestesmy po pierwszym spotkaniu z mamami Z naszym przedszkolem ruszamy od wrzesnia Niebawem bedzie gotowa strona www, wiec pozwole sobie podac link. Trzymajcie kciuki mooooocno.Asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniiiah Re: Przedszkole Krecik 20.04.07, 12:37 Super! Trzymam kciuki. Na razie nie zostane Wasza klientka, ale jak tylko sie rozmnoze - dam znac Odpowiedz Link
kropkacom Re: Przedszkole Krecik 20.04.07, 15:04 To pewnie w Pradze? Gdyby w Brnie, to jestem poważnie zainteresowana. Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 20.04.07, 16:26 Aniu, dziekuje za przyjazny komentarz. Tak Kropeczko, w Pradze. Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 12.05.07, 07:01 Pozwole sobie wkleic informacje, ktore znajda sie na naszej stronie. Zapraszamy dzieci w wieku 3-6 lat na zajęcia przedszkolne prowadzone jednocześnie w dwóch językach – polskim i czeskim. Proponujemy opiekę oraz edukację przedszkolną zgodne ze znaną i cenioną w świecie metodą pedagogiczną Marii Montessori. Państwu dajemy możliwość wyboru wariantu uczestnictwa dziecka przez cały rok od poniedziałku do piątku w godzinach 7.30-17.30 . Wariant A – od poniedziałku do piątku od 7.30 do 12.30 Wariant B - poniedziałku do piątku od 7.30 do 17.30 Wariant C (dla dzieci do lat 3) – karnet 150 kc/h Proponujemy zajęcia: codzienne zajęcia języka angielskiego z native speakerem,taniec, balet, rytmika - zajęcia z choreografem,warsztaty ceramiczno-plastyczne z nauczycielem sztuki,gimnastykę ogólnorozwojową z elementami korektywy z absolwentem Akademii Wychowania Fizycznego,kółko teatralne,warsztaty integracyjne prowadzone przez psychologa dziecięcego, socjoterapeutę,konsultacje logopedyczne,zabawy ruchowe prowadzone metodą: Weroniki Sherborne, K.Orffa, R.Labana, kąciki relaksacyjne, dzień radości urodziny każdego dziecka, zajęcia adaptacyjne Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 15.05.07, 13:41 No juz dziala strona (jeszcze nie w 100 %, ale jest www.krecik.euweb.cz Odpowiedz Link
jb1602 Re: Przedszkole Krecik 17.05.07, 19:47 Asiu, gratuluję strony. Bardzo ładna i przejrzysta. Tak trzymaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ursulad Re: Przedszkole Krecik 31.05.07, 18:52 Bardzo dobry pomysł, szkoda, ze nie mam dziecka w tym wieku. Odpowiedz Link
elve Re: Przedszkole Krecik 02.06.07, 11:58 mam nadzieję, że pomysł chwyci, zwłaszcza, że w przyszłym roku prawdopodobnie przeprowadzamy się całą rodziną do Pragi. Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 04.06.07, 16:32 Super Elve. Chwyci, chwyci, musi, bo jak nie to ja go chwyce Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
betif Re: Przedszkole Krecik 04.06.07, 19:20 witam, gdzie znajduje sie to przedszkole i ile kosztuje? Prosze o odpowiedz na priv betif@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 05.06.07, 10:38 To jeszcze ja na chwileczke. Oto zdejcia z naszego pikniku dziendziecka2007.republika.pl/index.html Chcialabym podziekowac Marcie i jej chlopakowi za objecie reporterskiego stanowiska. Rowniez wielkie dzieki Pani Iwonce za wsparcie. Joanna Rogala Bilingwistyczne Przedszkole Montessori Krecik Odpowiedz Link
elve Re: Przedszkole Krecik 22.06.07, 00:42 witaj, czy strona juz gotowa? jestem żywotnie zainteresowana, prawdopodobnie już od października będziemy mieszkać w Pradze. znajdzie się miejsce dla trzylatka? Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 25.06.07, 07:14 Ahoj Elve, strona gotowa, (w trzech jezykach nawet www.krecik.euweb.cz Twojego trzylatka przywitamy z wielka radoscia. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
zizi4 Re: Przedszkole Krecik 22.06.07, 10:15 Asiu, ale fajnie )) Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie szkraby! Iza Odpowiedz Link
joanna.rogala Re: Przedszkole Krecik 25.06.07, 07:16 Izunia , dziekuje Pozdrawiam Cie !!! Odpowiedz Link