kanapony 10.02.09, 15:11 w branży mieszkaniowej? bo jakoś nie mogę wykapowac... dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanapony Re: co oznacza skrót RD? 10.02.09, 15:13 acha, żeby nie wyjśc na całkowicie ciemną ta druga literka - podejrzewam - od "dum" Odpowiedz Link
kanapony Re: co oznacza skrót RD? 10.02.09, 22:09 dzięki czyli coś na kształt stancji (właściciel sam mieszka i wynajmuje pokoje...?) Odpowiedz Link
uli Re: co oznacza skrót RD? 11.02.09, 12:10 Niekoniecznie, może wynajmować pokój albo pół domu To kiedy się przeprowadzasz? (my chyba w czerwcu). Odpowiedz Link
kanapony Re: co oznacza skrót RD? 11.02.09, 21:58 w przyszlym tygodniu - akurat mam urodziny to sobie prezent sprawię i zacznę nowę... życie rany, ale patetycznie zabrzmialo Odpowiedz Link
marguyu Re: co oznacza skrót RD? 11.02.09, 23:00 no to wszystkiego najlepszego, kanapony Co do tych rodzinnych domow, to wieli ludzi urzadza na pietrze osobne mieszkanie i je wynajmuje. Widze to w sasiednich domkach jednorodzinnych. Mozna trafic na bardzo fajne mieszkanie i jeszcze moc korzystac z ogrodka itp. Powodzenia ) Odpowiedz Link
kanapony Re: co oznacza skrót RD? 12.02.09, 02:21 dzięki - napiszę co nieco, jak się już zamelinuję Odpowiedz Link
slavko2 Re: co oznacza skrót RD? 12.02.09, 11:37 kanapony ale bedzie picie w brnie ło matko, nie wiem czy moja watroba wytrzyma) no to kiedy spotkanko integracyjne? Odpowiedz Link
kanapony Re: co oznacza skrót RD? 13.02.09, 04:43 kiedy... hmmmm w środę wieczorem pewnie ruszę do Brna czwartek pewnie spędzę na oglądaniu pokoi (Bohunice czy Komárov - co wg Was lepsze /i pod jakim kątem?) i w piątek mam spotkanie w firmie (jeszcze nie wiem po co i o której ) w sobotę będę ryczała w poduszkę w niedzielę nie wychylę nosa z domu - przez zapuchnięte ślepia... a w poniedziałek - zaczynam szkolenie a wybierasz się do Brna? moja wątroba wytrzyma wszystko hehehehehehehe Odpowiedz Link
slavko2 Re: co oznacza skrót RD? 13.02.09, 09:07 nie bój komunita polska w Brnie Cie chyba wesprze no nie? Przeca jest ich tam od liku i co najwazniejsze sami mili) Ja przyjade jak juz sie osiedlisz i zrobisz małą imprezke Odpowiedz Link
kanapony Re: co oznacza skrót RD? 15.02.09, 00:48 jestem właśnie po jej kolejnym testowaniu bo od kilku dni jestem "żegnana" fotoforum.gazeta.pl/3,0,1667428,2,1.html a to od przyjaciół na pożegnanie dostałam! Odpowiedz Link
uli Re: co oznacza skrót RD? 15.02.09, 14:34 Ah joj Jak miło. No to już nie jedziesz sama. PS A wiesz, że nawet tutaj, na końcu Europy jest Krtek w Mediatece ? Odpowiedz Link
uli Re: co oznacza skrót RD? 12.02.09, 13:21 No to bonne installation jak mawiają Francuzi. Faktycznie będziesz miała fajne urodziny To zabawne, bo moje zeszłe urodziny też spędziłam na przeprowadzce do innego kraju. Odpowiedz Link
marguyu Re: co oznacza skrót RD? 13.02.09, 10:20 Caly Jihomoravsky kraj cie wesprze i powita ) Ide malowac transparenty Odpowiedz Link
bsl Re: co oznacza skrót RD? 13.02.09, 10:23 marguyu nie obiecuj , bo do Brna juz od jesieni jedziesz Odpowiedz Link
marguyu bsl, 13.02.09, 21:36 no jade ale dojade w koncu. Moze nawet przyjedziemy we dwojke, bo od niedawna mam sasiadke z Polski Razem biegamy po lesie i w ogole jest b. fajna i mila Odpowiedz Link
kanapony a ten? 13.02.09, 08:40 pojawił się teraz inny skrót - DB dum b....? d.... byt? Odpowiedz Link