kropkacom 03.03.09, 17:53 Ma być kręcona kontynuacja tej komedii. Ja osobiście ciesze się bardzo www.bobule.cz/novinka-detail.php?id=19 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Będzie Bobule 2 :) 11.05.09, 07:12 Obejrzalam dopiero w weekend Bobule 1 i strasznie sie usmialam. Sporo moich znajomych z PL to ogladalo i strasznie byli znudzeni. Chyba trzeba pomieszkac troche na Morawach, zeby zlapac te klimaty. Bo skad Polacy maja np wiedziec, co to jest burcak?) Odpowiedz Link
tlum.cz Re: Będzie Bobule 2 :) 11.05.09, 07:40 Jak to "skad"? Z Wikipedii przeciez, patrz pl.wikipedia.org/wiki/Burczak Odpowiedz Link
kanapony Re: Będzie Bobule 2 :) 13.05.09, 13:42 ech... muszę zrobić podejście nr 3 do tego filmu jak pierwszy raz oglądałam... hm... bez szczegółów może, ale niczego nie pamiętam drugi raz - zasnęłam pod koniec - mimo iż bardzo mi się podobał - byłam zmęczona a film - świetny, wielu Polaków nie potrafi docenić subtelnego, czeskiego humoru musi być wszystko kawa na ławę i rzucanie mięchem Odpowiedz Link
kropkacom Re: Będzie Bobule 2 :) 13.05.09, 13:53 Zgadzam się z kanapony. Tu nie chodzi o to ze ktoś jakiś niuansów nie rozumie ale o to że nie każdy Polak lubi czeskie komedie i klimaty. Odpowiedz Link
gonzor Re: Będzie Bobule 2 :) 15.06.10, 12:52 Czekam na ten film, część pierwsza była taka właśnie czeska lekka komedia. Czeskie kino wiele ma takich prowincjonalnych klimatów, przyjemne dla mnie, kogoś z prowincji he he. Podoba mi się może dlatego, że od dziecka mam czeską telewizję w domu, a może dlatego też , że na pewnej części Śląska jest tyle czeskich wpływów, albo tam naszych... Odpowiedz Link
kropkacom Re: Będzie Bobule 2 :) 15.06.10, 18:15 > Czekam na ten film, część pierwsza była taka właśnie czeska lekka komedia. Źle wpisałam odpowiedz. Ten film był już dystrybuowany w Polsce. Może gdzieś go jeszcze grają ... Odpowiedz Link
kropkacom Re: Będzie Bobule 2 :) 15.06.10, 18:12 Już było. Teraz nie pamiętam, ale chyba w kwietniu. Odpowiedz Link