panireds 07.03.09, 16:46 na www.nohavica.cz w polskiej części można zamówić bilety na kwietniowe koncerty J.Nohavicy w klubie Lucerna w Pradze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gross-on Re: BILETY NA NOHAVICĘ 08.03.09, 21:54 Tyś się z choinki urwał, czy o drogę pytasz ? Bo jeśli ktoś lubi Jardę, to doskonale wie, że najlepiej posłuchać go i obejrzeć w Ostrawie, niemal w każdym tygodniu. Spokojnie i kameralnie, a nie, q, w Lucernie ! Odpowiedz Link
panireds Re: BILETY NA NOHAVICĘ 08.03.09, 22:56 gross-on napisał: > Tyś się z choinki urwał, czy o drogę pytasz ? > > Bo jeśli ktoś lubi Jardę, to doskonale wie, > że najlepiej posłuchać go i obejrzeć w Ostrawie, > niemal w każdym tygodniu. > Spokojnie i kameralnie, a nie, q, w Lucernie ! To raczej Tyś się urwał i wiesz o Jarku bardzo niewiele... To jedyne trzy koncerty Nohavicy w tym roku! A ostatni konceret w Ostravie w Parniku był na początku grudnia. Odpowiedz Link
slavko2 Re: BILETY NA NOHAVICĘ 09.03.09, 23:43 a tam Nohavica, przeca w Parniku najlepesze Ostrawianki) Odpowiedz Link
slavko2 Re: BILETY NA NOHAVICĘ 14.03.09, 19:53 ahojky jak sobie tam radzisz? moze być? zadowolona? Czy z Kravi Hory mozna dostrzec miejsca w których przebywasz? Odpowiedz Link
kanapony Re: BILETY NA NOHAVICĘ 14.03.09, 23:53 Slavko! ja jestem w niebie!!! !!! !!! a kiedy się zjawiasz w Brnie? Odpowiedz Link
slavko2 Re: BILETY NA NOHAVICĘ 15.03.09, 09:26 w niebie? nie znam tej dzielnicy czy to W Brnie? czy moze we Vsetinie płukaj szybko gardło bo jak zajade, to nie bedziesz trzeźwiała) dobra zartuje. Dam ci znać na priwa kiedy przyjade ok? nie ze to jakaś tajemnica , ale ja sie na tym forum wielu naraziłem, w sumie nie wiem za co, ale obawiam sie trochę o zycie rozumiesz?) miłej niedzielki Odpowiedz Link
kanapony Re: BILETY NA NOHAVICĘ 15.03.09, 21:02 Slavko, no co Ty... myślisz, że chcą Ci wtłuc? i nie obiecuj! a niedziela... dziś kroczek dalej... muszę znaleźc w słowniku słowo "raj" Odpowiedz Link
kanapony a wogóle... 15.03.09, 21:08 to jakbyś Slavko przyjechał, i może byśmy się zgadali na jakieś piwo... ja bym chętnie kilka osób z forum poznała (poza tymi, które już poznałam - do zobaczenia jutro K.) Odpowiedz Link
kanapony Re: a wogóle... 17.03.09, 20:59 bardzo fajnego faceta, i przez niego innych czytaczy-nieujawniaczy Odpowiedz Link
slavko2 Re: a wogóle... 17.03.09, 21:15 aa to brzmi tajemniczo) nie pytam i tak wiem kim jest ten wasc. Wystarczy obserwować i wyciagac prawidłowe wnioski) Odpowiedz Link
kanapony Re: a wogóle... 18.03.09, 19:46 Slavko, Ty kosmaciarzu to mój kumpel zza ścianki w pracy! Odpowiedz Link
bsl Re: a wogóle... 17.03.09, 10:07 Polacy w Brnie spotykają sie regularnie ) jest ich tu sporo fajnych ludzi Odpowiedz Link
slavko2 Re: BILETY NA NOHAVICĘ 16.03.09, 08:48 ahoj, myslę ze nie wtłuc ale zamordować. A raj to mysle po czesku raj. Jest przeciez taki piękny zakatek CR Cesky Raj, z formacjami skalnymi. Tam vedle sie przygotowuje te słynne ..czeskie granaty'' w pierścionkach czy kolczykach.... Odpowiedz Link
kanapony Re: BILETY NA NOHAVICĘ 17.03.09, 20:58 Slavko, przyjeżdżaj! własną piersią Cię zasłonię przed tymi vrahami! Odpowiedz Link
slavko2 Re: BILETY NA NOHAVICĘ 17.03.09, 21:13 ) dziękuje za obdarzenie mnie zaufaniem, nie stracisz na tym) Odpowiedz Link
megamix77 Re: BILETY NA NOHAVICĘ 09.03.09, 12:56 Ello panireds, dziekuje za info, ja sie na pewno wybiore, a glupimi postami sie nie przejmuj Odpowiedz Link