tenzinn 31.12.03, 03:20 Wlasnie, ogladalem dobranocke "przygody Pyzy". Przypomnialo mi sie dziecinstwo. Pamietacie jakies dobranocki?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlewing Re: polvision 31.12.03, 04:52 Pamietam takie: Jacek i Agatka (polskie lalki pacynki na palcach obu rak jednego aktora)malo mnie bawily ale jakos to przezylem --dawne lata 66-70 ;((((((((((((((( Gaska Balbinka ---i oczywiscie kurczak ---zajebiste ---Balbinko ...wielkie nieba ...cos ty narobila??? (tez pewnie nie pamietacie ) nieruchoma bajka z wstawianymi kartkami w telewizorni Agat ..plakac sie chce (Bonanza leciala jak trzeba --ruchoma) Bolek i Lolek --zaleznie od potrzeb w scenerii swojskiego lasu lub dzikiego zachodu (klasyka) to nawet teraz dzieci znaja Reksio Odpowiedz Link
tradycja1 Re: polvision 31.12.03, 04:57 Bajek byla cala masa, chyba pierwsza moja nieswiadoma miloscia byl Mis Uszatek.Mial zawsze ladnie poscielone lozeczko, i szalik zima na spacery ubieral, mowil wyraznie i wszystkie zwierzatka go szanowaly :) Odpowiedz Link
littlewing Re: polvision 31.12.03, 05:09 tradycja1 napisała > Bajek byla cala masa, chyba pierwsza moja nieswiadoma miloscia byl Mis > Uszatek.Mial zawsze ladnie poscielone lozeczko, i szalik zima na spacery > ubieral, mowil wyraznie i wszystkie zwierzatka go szanowaly :) To jak nasz byly ..mial poslane..umyli mu pyszczek..lapki..sam posluchal RM..mowil prawie wyraznie..kapcie mu podali i go szanowali ..smutne i smutne i jeszcze raz smutne.Ale jak powiedzial Wieszcz taki byl Uszaty...;) Odpowiedz Link
efedra Re: polvision 06.01.04, 03:51 lw, Mis z okienka nie byl z Czechowiczem (chyba ze pozniej), tylko z Bronislawem Pawlikiem. littlewing napisa3: > Pamietam takie: > Jacek i Agatka (polskie lalki pacynki na palcach obu rak jednego aktora)malo > mnie bawily ale jakos to przezylem --dawne lata 66-70 ;((((((((((((((( > > Gaska Balbinka ---i oczywiscie kurczak ---zajebiste ---Balbinko ...wielkie > nieba ...cos ty narobila??? (tez pewnie nie pamietacie ) nieruchoma bajka z > wstawianymi kartkami w telewizorni Agat ..plakac sie chce (Bonanza leciala jak > trzeba --ruchoma) > > Bolek i Lolek --zaleznie od potrzeb w scenerii swojskiego lasu lub dzikiego > zachodu (klasyka) to nawet teraz dzieci znaja > > Reksio Odpowiedz Link
tenzinn Re: polvision 06.01.04, 03:57 efedra napisała: > lw, > Mis z okienka nie byl z Czechowiczem (chyba ze pozniej), tylko z Bronislawem > Pawlikiem. > > littlewing napisa3: > > > Pamietam takie: > > Jacek i Agatka (polskie lalki pacynki na palcach obu rak jednego aktora)ma > lo > > mnie bawily ale jakos to przezylem --dawne lata 66-70 ;((((((((((((((( > > > > Gaska Balbinka ---i oczywiscie kurczak ---zajebiste ---Balbinko ...wielkie > > > nieba ...cos ty narobila??? (tez pewnie nie pamietacie ) nieruchoma bajka > z > > wstawianymi kartkami w telewizorni Agat ..plakac sie chce (Bonanza leciala > > jak > > trzeba --ruchoma) > > > > Bolek i Lolek --zaleznie od potrzeb w scenerii swojskiego lasu lub dzikieg > o > > zachodu (klasyka) to nawet teraz dzieci znaja > > > > Reksio Odpowiedz Link
tradycja1 Re: polvision 31.12.03, 04:54 Ja dzis mialam wypozyczyc Sasiadow ale w koncu wzielam -O dwoch takich co ukradli ksiezyc- Pan z wypozyczalni popatrzyl sie na mnie conajmniej dziwnie,zwazywszy ze oddawalam Pinokia. Odpowiedz Link
littlewing Re: polvision 31.12.03, 05:00 Ale na Dobranoc --nie dawali Pinokia ani O dwoch takich??? Kaczynskich dawali po 90r dopiero ;))) ?lw Odpowiedz Link
tradycja1 Re: polvision 31.12.03, 05:15 Tez sa w wypozyczalni Sasiedzi, na dwoch kasetach. ( Lw Ty to mnie niezle tepisz, 1000x sie zastanowie zanim cos napisze, obiecuje) Odpowiedz Link
littlewing Re: polvision 31.12.03, 05:19 No co Ty Tradi? Masz zly dzien czy co? Ja mam nienajlepszy ale zebym tepil Ciebie?? O nieee,nieee!!! Cos moze mi sie zamotalo ale Ciebie nie tepilem i tepil nie bede..lw:))) Odpowiedz Link
littlewing Re: polvision 31.12.03, 05:22 Nie obiecuj..obiecujesz? ...czekam na odp.;)lw Odpowiedz Link
tenzinn Re: polvision 06.01.04, 03:20 Dzisiaj byl " Pomyslowy Dobromir". Ciekawe czy puszcza "Pszczolke Maje"?:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: polvision 06.01.04, 03:32 A teraz leci film o owsiakowym Woodstoku. W niedziele ma byc orkierstra w Copernicusie, co myslicie wogole o tej idei Wielkiej Orkiestry? Czy po przekretach Owsiaka, ta impreza jest dalej wiarygodna?? Odpowiedz Link
littlewing Re: polvision 06.01.04, 03:37 Czy dzis Dobromir(piekne imie --takie dam nowonarodzonemu --chyba??) zrobil z brzytwy Dziadka przyrzad do oganiania sroki spod wroblego gniazda ,czy tez zapore na rzece aby swiateczny karp nie wszedl do wodociagu ? To na tej podstawie nasi bracia stworzyli McGywera? lw;) Odpowiedz Link
tenzinn Re: polvision 06.01.04, 03:50 Dzis Dobromir, przypomocy swego skrzydlatego przyjaciela, robil chyba mlockarnie. Nie ogladalem do konca. Ale niezdziwie sie jak w za tydzien zrobi z rowera, telefonu i starego radia sprzet do samplowania mp3:) Odpowiedz Link