Gość: nora Re: "ludzkie" imiona dla zwierząt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:23 a ja miałam psa ELIASZA (juz jest świętej pamięci) - oj jak sie bogobojne ciotki krygowały jak miały zawołać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
betbet Re: "ludzkie" imiona dla zwierząt 03.06.04, 13:17 A po co nadawać zwierzakom takie brzydkie ludzkie imiona?! skoro tyle ładnych bajkowo-fantazyjnych możliwości dookoła... Mówie tak, choć mój chomik ma na imie Albert! bo skubaniutki pierwszego dnia znalazł sobie drogą ucieczki z klatki... Mój pies to Pirat a imie ma częściowo po Johnny'm Depp'ie (związek wiadomy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Imiona ludzkie 03.06.04, 14:34 Wydaje mi sie, ze niektore imiona ludzkie sa jakby zbyt... proste, aby nazwac nimi zwierzatko:) Zauwazylam tez, ze koty czesciej niz pieski nosza ludzkie imiona. Inna sprawa to ludzkie imie nadane zwierzaczkowi 'na czesc' znanego czlowieka. Uwazam jednak, ze zwracanie sie do zwierzat dostojnymi ludzkimi imionami jest przyjemne i zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora antonio IP: 213.25.91.* 04.06.04, 10:03 wczoraj mnie wkurzył, więc go nawyzywałam od Antoniów Bandziorasów. po za tym powinien sie nazywać aparat ucieczkowy. nie dość,że jest aparat, to jeszcze ucieka Odpowiedz Link Zgłoś