Dodaj do ulubionych

szkolenie psów

IP: 195.245.213.* 24.05.04, 11:18
Czy ktoś może polecić dobry ośrodek szkoleniowy dla psów w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:00
      Polecam ewentualnie Russa, lub 2 świetne treserki, które szkolą indywidualnie a
      po przystepnej cenie
      pozdr
    • Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 24.05.04, 13:02
      Najlepiej sprawdzić w Związku Kynologicznym. Tam na pewno będą sprawdzeni i
      licencjonowani trenerzy. A jeśli masz psa podlegającego próbom pracy (np wyżła)
      lepiej od razu udać do specjalisty od tego typu szkoleń...
      • Gość: Jolanta Re: szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:43
        ja raczej nie ardzę szukać przez ZK...Wiem niestety co mówieę
        • Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 24.05.04, 15:48
          Ja mam raczej dobre doświadczenia. Pewnie zależy na kogo się trafi...
          • Gość: Kate Re: szkolenie psów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 19:12
            A ja nie polecam ani Russa ani ZK! Tam są sadyści a nie znawcy! W Russie
            załatwili moją rotkę! Na siłę próbowali nauczyć jej obrony! ZK zaś
            poprawił!!!!!!!
            • Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 25.05.04, 11:26
              O rany! To jacyś psychole chyba byli! Jak się skończyła Twoja historia ze
              szkoleniem? Jak Twoja psinka?
    • Gość: operatorka_mopa Re: szkolenie psów IP: *.chello.pl 25.05.04, 15:49
      hej! Podłaczam sie do pytania. Opiszcie prosze, jak wyglada takie szkolenie?
      Jak czesto sa spotkania, jaki jest koszt i od jakiego wieku mozna zaczynac?
      Moze ktos zna jakas grupe na mokotowie? Dzieki
      • Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 25.05.04, 16:41
        Nigdy nie jest za wcześnie na szkolenie. Najlepiej zacząć od przedszkola dla
        psów. Spotykają się tam dzieciaki kilkumiesięczne i socjalizują ze sobą - żeby
        potem nie być agresywnym gdy już dorosną. Uczą się też troszkę. A jeśli na
        przedszkole już za późno należy po prostu zapisać na kurs PT (pies
        towarzyszący) - albo na indywidualne, albo na grupowe szkolenia. Ja mam
        doświadczenie z obydwoma rodzajami szkoleń i oba mają wady i zalety...
        • Gość: anusia Re: szkolenie psów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.05.04, 16:36
          mam pytanko do magggie:czy moglabys podac konkretne osoby albo tele pod ktorym
          mozna sie dowiedziec czegos konkretnego o szkoleniach.Ewentualnie tele do osoby
          ktora prowadzi indywidualne szkolenia.Bardzo mi na tym zalezy bo mam 6
          miesziecznego dalmatynczyka i chcialabym zeby byl troche bardziej posłuszny,
          narazie to maly urwis z niego!z gory dzieki za pomoc!
          Jesli ktos inny ma namiary na konretnych, dobrych treserow to tez bardzo prosze
          o odzew!
          • Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 28.05.04, 10:51
            Jasne, ale mam namiary tylko ze stolycy. Chcesz?...
            • Gość: anusia Re: szkolenie psów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.06.04, 18:30
              Wlasnie ze stolicy pasowalyby mi najbardziej bo mieszkam w wawie!z gory dzieki!
              • Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 08.06.04, 19:09
                501 261 645 - pan Krzysztof - polecam
                znam też specjalistę od psów myśliwskich...
                • Gość: gonia Re: szkolenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:16
                  www.cavecanem.republika.pl
                  Zajecia nad jez. Czerniakowskim.
                  • Gość: anusia Re: szkolenie psów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.06.04, 14:42
                    dzieki za telefon i adres stronki!na pewno skorzystam!pozdrawiam!
    • martapies Re: szkolenie psów 05.08.13, 15:39
      tak polecam szczerze Tekst linka
      W Akademii Dobry Pies, dowiesz się wszystkiego co trzeba wiedzieć by wychować dobrego psa. Nauczysz się rozumieć to co mówi do ciebie twój pies. To prostsze niż myślisz.
      • albert.flasz1 Won, reklamiarzu. 05.08.13, 21:35
        n/t
      • rezurekcja rocznik 2004 tym razem 06.08.13, 17:29
        watki przestaly sie archiwizowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka