Gość: gość IP: 195.245.213.* 24.05.04, 11:18 Czy ktoś może polecić dobry ośrodek szkoleniowy dla psów w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:00 Polecam ewentualnie Russa, lub 2 świetne treserki, które szkolą indywidualnie a po przystepnej cenie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 24.05.04, 13:02 Najlepiej sprawdzić w Związku Kynologicznym. Tam na pewno będą sprawdzeni i licencjonowani trenerzy. A jeśli masz psa podlegającego próbom pracy (np wyżła) lepiej od razu udać do specjalisty od tego typu szkoleń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: szkolenie psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:43 ja raczej nie ardzę szukać przez ZK...Wiem niestety co mówieę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 24.05.04, 15:48 Ja mam raczej dobre doświadczenia. Pewnie zależy na kogo się trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: szkolenie psów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 19:12 A ja nie polecam ani Russa ani ZK! Tam są sadyści a nie znawcy! W Russie załatwili moją rotkę! Na siłę próbowali nauczyć jej obrony! ZK zaś poprawił!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 25.05.04, 11:26 O rany! To jacyś psychole chyba byli! Jak się skończyła Twoja historia ze szkoleniem? Jak Twoja psinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operatorka_mopa Re: szkolenie psów IP: *.chello.pl 25.05.04, 15:49 hej! Podłaczam sie do pytania. Opiszcie prosze, jak wyglada takie szkolenie? Jak czesto sa spotkania, jaki jest koszt i od jakiego wieku mozna zaczynac? Moze ktos zna jakas grupe na mokotowie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 25.05.04, 16:41 Nigdy nie jest za wcześnie na szkolenie. Najlepiej zacząć od przedszkola dla psów. Spotykają się tam dzieciaki kilkumiesięczne i socjalizują ze sobą - żeby potem nie być agresywnym gdy już dorosną. Uczą się też troszkę. A jeśli na przedszkole już za późno należy po prostu zapisać na kurs PT (pies towarzyszący) - albo na indywidualne, albo na grupowe szkolenia. Ja mam doświadczenie z obydwoma rodzajami szkoleń i oba mają wady i zalety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: szkolenie psów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.05.04, 16:36 mam pytanko do magggie:czy moglabys podac konkretne osoby albo tele pod ktorym mozna sie dowiedziec czegos konkretnego o szkoleniach.Ewentualnie tele do osoby ktora prowadzi indywidualne szkolenia.Bardzo mi na tym zalezy bo mam 6 miesziecznego dalmatynczyka i chcialabym zeby byl troche bardziej posłuszny, narazie to maly urwis z niego!z gory dzieki za pomoc! Jesli ktos inny ma namiary na konretnych, dobrych treserow to tez bardzo prosze o odzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 28.05.04, 10:51 Jasne, ale mam namiary tylko ze stolycy. Chcesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: szkolenie psów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.06.04, 18:30 Wlasnie ze stolicy pasowalyby mi najbardziej bo mieszkam w wawie!z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: szkolenie psów IP: *.energis.pl 08.06.04, 19:09 501 261 645 - pan Krzysztof - polecam znam też specjalistę od psów myśliwskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: szkolenie psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:16 www.cavecanem.republika.pl Zajecia nad jez. Czerniakowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: szkolenie psów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.06.04, 14:42 dzieki za telefon i adres stronki!na pewno skorzystam!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
martapies Re: szkolenie psów 05.08.13, 15:39 tak polecam szczerze Tekst linka W Akademii Dobry Pies, dowiesz się wszystkiego co trzeba wiedzieć by wychować dobrego psa. Nauczysz się rozumieć to co mówi do ciebie twój pies. To prostsze niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja rocznik 2004 tym razem 06.08.13, 17:29 watki przestaly sie archiwizowac? Odpowiedz Link Zgłoś