Gość: gabi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 15:47 Oreintujecie sie gdzie w Poznaniu albo w Gnieźnie mozna kupic bude dla psa, w jakis rozsadnych cenach ? Z gory dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanka Re: Gdzie kupic bude dla psa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:29 nie wiem w prawdzie, dlaczego chesz tryzmac psa w budzie, ale zdaje mi sie, ze widzialam kiedys w castoramie, na pewno w Pozaniu tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Gdzie kupic bude dla psa ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 23:57 No,bo niestety nie moge miec psa w domu, a jak bedzie na dworze to tez musi gdzies spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Gdzie kupic bude dla psa ? 21.06.04, 00:15 Gość portalu: gabi napisał(a): > No, bo niestety nie moge miec psa w domu, a jak bedzie na dworze to tez musi > gdzies spac :) Widzisz Joanko jaka prosta odpowiedz? :( Odpowiedz Link Zgłoś
staspyry Re: Gdzie kupic bude dla psa ? 29.06.04, 11:05 Ja, wraz z pomocą moich przyjaciół skleciłem Eurobudę dla moich haszczaków w 1 dzień. Wyszła super. Eurobuda bo na podstawie Europalet gdzie do środka poszedł styropian i obiłem to dechami. Koszt minimalny a ile radochy przy tworzeniu. Może masz mężczyznę w domu co nie boi się młotka? Polecam. Jak nie to w necie znalazłem na większe psy za ok 500 - 800złl + ok 150 zł przesyłka. Poszukaj przez google. Spróbuję także sobie przypomnieć gdzie to było Odpowiedz Link Zgłoś
staspyry Re: Gdzie kupic bude dla psa ? 29.06.04, 11:52 np. allegro.pl/show_item.php?item=27369819 Odpowiedz Link Zgłoś