Dodaj do ulubionych

nowe forum o adopcji zwierzat!

03.09.04, 13:54
mam wiadomosc, ktora moze was zainteresowac. niedlugo powstanie nowe forum
dla osob, ktore chca oddac/przyjac zwierzaka. bedzie mozna tam umieszczac
ogloszenia i do tego ze zdjeciami! forum ma ponadto zastapic rubryki "pies
czeka na czlowieka", zamieszczane w lokalnych gazetach.
szukamy teraz fajnej propozycji nazwy dla tego forum, dotychczasowe
propozycje to "przygarnij", "zwierzak czeka", ale moze ktos wymysli jakas
lepsza nazwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: hanka Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.ichf.edu.pl 03.09.04, 14:38
      Nie wiem dlaczego mój post nie doszedl. Probuje jeszcze raz jeśli tamten
      dojdzie przepraszam za zamieszanie . To nie dobrze ze forum ma zastąpić rubryki
      w lokalnej prasie - nie wszyscy mają mozliwość korzystania z komputera i dla
      niektorych jest to jedyna mozliwość ratunku i pomocy w odnalezieniu lub
      umieszczeniu zwierzaka. Jedno moze funkcjonować obok drugiego bez zadnej szkody
      • a_na Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 14:47
        Zgadzam się z Hanką - zastąpienie rubryki w gazcie to jest fatalny pomysł!
      • marcela11 Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 14:48
        "Merdające szczęście" :)
        • pierozek_monika Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 14:59
          koty, raczej nie merdają - zakładam, że dopisywać się tam będą zainteresowani
          nie tylko psami
    • Gość: VIP-1 mam nazwe! IP: *.cwshs.com 03.09.04, 14:49
      DLA KUSNIERZY
    • Gość: Ania Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:59
      Najprościej i najczytelniej nazwać to forum po prostu: ADOPCJA ZWIERZAT.
      • Gość: Ola Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:15
        Miłość na czterech łapach czeka!
        • pierozek_monika Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 15:18
          nie zapominajmy o ptaszkach na dwóch nóżkach.
          • Gość: VIP-1 Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.cwshs.com 03.09.04, 15:21
            i slimaczkach bez nozek
            i pajaczkach z wieloma nozkami
            • pierozek_monika Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 15:24
              i wężach bez nóżek
          • edzioszka Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 15:25
            hehe, dyskusja przyznam rozwija się interesująco :)
    • Gość: Flora Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: 213.25.91.* 03.09.04, 15:34
      pejsaty napisał:.....
      forum ma ponadto zastapic rubryki "pies
      > czeka na czlowieka", zamieszczane w lokalnych gazetach.

baaaardzo żle, że ma zastąpić. Dostęp do kompa ma nie tak znowu dużo osób.
      Powinno być i w kompie i w gazecie. mam nadzieję, że chociaż raz wieźmiecie pod
      uwage nasze głosy. nie ze wzgledu na nas, ale ze wzgledu na zwierzaki.
      • maas Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 15:36
        Nie wiadomo jeszcze do konca, jak bedzie z tym zastepowaniem, ale na pewno nie
        mieszcza sie tam wszystkie zgloszenia. Tu bedzie mozna dodac dowolne zdjecia i
        podyskutowac o zwierzaku, jego wymaganiach, transporcie itp.
        • edzioszka Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 03.09.04, 15:49
          póki co nazwa "adopcje" jakoś najbardziej do gustu mi przypadła :)
      • Gość: Vivi Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: 193.0.69.* 03.09.04, 15:56
        Popieram Flore i innych forumowiczow, ktorzy zauwazyli, ze nie wszyscy w Polsce
        maja komputery, a jesli maja, to niekoniecznie z internetem, szczegolnie na
        prowincji(choc tam internet jest tanszy, niz w Warszawie).W interesie zwierzat
        i ich tymczasowych opiekunow( ktorzy nie zawsze moga przyjac je na stale)nalezy
        zachowac rubryki i o psach i o kotach (kto przygarnie). Oczywiscie, likwidacja
        tych rubryk, to wiecej miejsca na reklame i platne ogloszenia, ale czy Gazety
        naprawde nie stac na troche bezinteresownosci?
        • Gość: VIP-1 Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.cwshs.com 03.09.04, 16:22
          Gość portalu: Vivi napisał(a):

> tych rubryk, to wiecej miejsca na reklame i platne ogloszenia, ale czy Gazety
          > naprawde nie stac na troche bezinteresownosci?
          byznes ys byznes
          pare zeta piechota nie chodzi
        • Gość: Aga A co na to wszystko nasz Pejsaty OPIEKUN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:22
          Zgadzam sie w pełnej rozciągłości z Vivi! Poza tym ogłoszenia w gazecie oraz w
          internecie dadzą większą szansę zwierzakom na znalezienie domu, a tym
          zagubionym na powrót do rodziny.
          • pejsaty Pejsaty OPIEKUN 03.09.04, 20:07
            przysluchuje sie z uwaga dyskusji. :)
            no i zastanawia sie wciaz nad nazwa forum. nie uwazacie, ze nazwa "adopcja
            zwierzat" jest troche zbyt oschla? moze jeszcze ktos wymysli cos fajnego, co by
            pasowalo do wszystkich zwierzat: i tych co biegaja i tych co fruwaja i tych co
            plywaja i tych co pelzaja? :)
            • alta11 Re: Pejsaty OPIEKUN 06.09.04, 08:54
              a może "daj mi szansę, chcę być z tobą" lub "pozwól mi u Ciebie zostać"
              Takie forum powinno powstać jak najszybciej.:)))alta
    • Gość: Aga Re: nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.g / *.g-net.pl 04.09.04, 18:34
      "Podaruj Serce Braciom Mniejszym" ;)

I tak jak reszta forumowiczów, ogłoszenia powinny być i w gazetach i w necie, ich nigdy za wiele. :)
      Pozdrawiam
    • plancik7 Re: nowe forum o adopcji zwierzat! 04.09.04, 19:02
      kochani,czy ktoś weżmie ode mnie królika (z klatką),bardzo go kochamy,ale syn
      wrócił ze szpitala i kategorycznie lekarz kazał się pozbyć futrzaka.mój
      adres:plancik7@wp.pl
    • Gość: Aga nowe forum o adopcji zwierzat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:37
      Ja mam tylko nadzieje, ze to forum w końcu powstanie. Chociaz z tego powodu, ze
      na formu ZWIERZAKI jest mnostwo ludzi, którzy chca oddac psy, koty i inne
      zwierzęta. Myślałam nad nazwa, ale nic mi do glowy nie przyszlo... Podnoszę
      post naszego OPIEKUNA - moze ktos inny cos wymysli i bedzie nowe forum, ktore
      moim zdaniem, jest naprawde potrzebne. Im szybiej, tym lepiej!
    • maas Zapraszamy 08.09.04, 11:18
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664
      • pejsaty Re: Zapraszamy 08.09.04, 17:24
        forum otrzymalo nazwe "Zwierzęta - oddam przyjmę", moze niezbyt wyszukana, ale
        przynajmniej od razu wiadomo o co chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka