janina324 10.03.05, 17:29 Hej!!! Mam problem jak nazwać psa? Z góry dziękuję za wszystkie propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninkani Re: Imię dla psa 10.03.05, 17:46 Najlepiej jest dobrać imię np. korzystając z takiej pomocy: www.psy.pl/home/ciekawostki/index.php?show=imiennik życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
faithe Re: Imię dla psa 10.03.05, 18:53 dodalaby jeszcze: Akasha, Ratina, Monsun, Sirocco, Regis, Kamea, Larisa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamonka01 Re: Imię dla psa 10.03.05, 18:55 Jak już wybierzesz coś co ci się spodoba, to nie zapomnij jeszcze zapytać o zdanie samego zainteresowanego ! Spójrz mu głęboko w oczy i sprawdź jego reakcję na kilka wybranych przez ciebie imion. Niech i on ma też coś do powiedzenia na ten temat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa2 Re: Imię dla psa 12.03.05, 09:53 Dobrą stronką jest też ()WWW.DOGOMANIA.PL(/imona_psow.php), znajdziesz tam PONAD 2500 IMION PSÓW!! Polecam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzastin Re: Imię dla psa 15.03.05, 21:36 Jeśli pies jest kudłaty, zabawny lub brązowy to tylko... TOFIK! Żałuję, że mojego psa tak nie ochrzciłam, ale nie przyszło mi to wtedy do głowy :( Teraz wszystkie psy nazwałabym Tofik :) Odpowiedz Link Zgłoś
amotyk Re: Imię dla psa 16.03.05, 08:12 Ja natomiast ostatnio usłyszałam dość dziwne imię , ale bardzo mi się spodobało - FLUK. Mój ma na imię Tobi. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś