hansgrubber 22.03.07, 21:29 www.michounet.com/fatman/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Interpretacja! 22.03.07, 21:39 synchronizacja siada ale to nie wina grubasa Odpowiedz Link
aasiula1 staaaaare 22.03.07, 22:09 widziałam to ponad dwa lata temu, zabawne, ale zamim wlazłam w link od razu o tym właśnie kolesiu pomyślałam Odpowiedz Link
dr.verte A tutaj pełny tekst. 23.03.07, 00:30 Żebyście mogły nucić razem z chłopcem: Mai la hi Mai la ho Alo, salut Sint eu, un haiduc Si te kog iubirea Mea primeste fericirea Alo alo Sint eu picasso Ti-am dat bip si sant voinic Dar sa stii nuti cer nimic Vrei sa pleci dar numa numa iei Numa numa iei numa numa iei Chipul tau si dragostea din tei Miamintesc de ochii tai Vrei sa pleci dar numa numa iei Numa numa iei numa numa iei Chipul tau si dragostea din tei Miamintesc de ochii tai Te sum sa-ti svum Ce sint acum Olo iubirea acun Sant ieu fericirea Alo alo sant iarasi eu Picasso Ti ana dat bip Si sant voinic Dar sa stii nu-ti cer nimic Vrei sa pleci dar numa numa iei Numa numa iei numa numa iei Chipul tau si dragostea din tei Miamintesc de ochii tai Vrei sa pleci dar numa numa iei Numa numa iei numa numa iei Chipul tau si dragostea din tei Miamintesc de ochii tai Odpowiedz Link
hansgrubber A ja myslalem ze potrzasam nowosci kwiatem 23.03.07, 00:38 ale i tak fajne. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: A ja myslalem ze potrzasam nowosci kwiatem 23.03.07, 10:41 to się zdecyduj czy Mickiewicz czy disco jakieś tam rumuńskie, czy jakie Odpowiedz Link