Dodaj do ulubionych

Kotka potrzebuje Pampersa

25.10.05, 18:53
Nasza slodka Kicia ma takie dziwne okresy, mniej wiecej dwutygodniowe i tak co trzy miesiace, kiedy to oprocz zalatwiania sie w kuwecie lubi sobie siknac w rozne dziwne miejsca - najchetniej na cos nowego, ale niekoniecznie...
weterynarz byl bezradny - porobil badania moczu, wypisal drogie antybiotyki (nie pomogly - notabene) Teraz Kotka jest "grzczna" - tylko zastanawiamy sie na jak dlugo. Moze kastracja pomoze? Ma trzy lata i jest przeslodkim dachowcem ;-) Z gory dziekuje za kazda opinie i pozdrawiam wszystkich milosnikow kotow :-)
Obserwuj wątek
    • mysiam1 Re: Kotka potrzebuje Pampersa 25.10.05, 20:00
      Skoro nie jest wysterylizowana, to po prostu ma w tym czasie pewnie ruję.
      Dziwię się, że wet zapisuje antybiotyki, zamiast doradzić sterylkę.
    • fruuu Re: Kotka potrzebuje Pampersa 25.10.05, 21:33
      skoro wet coś przepisał i to antybiotyk to chyab coś te badania wykazały? jakie
      są wyniki moczu? przydało by sie też krew pobrać, ale to może juz u innego
      weta...
    • bozenar1 Re: Kotka potrzebuje Pampersa 25.10.05, 21:56
      Mam to samo z moimi kotkami.Co jakis czas siusiaja mi na posciel w
      sypialni,mimo ze kuwety sa czyste,ostatnio po zmianie poscieli i koldry kotka
      prawie na moich oczach sobie siknela znow na czysta posciel ,rece mi
      opadly,zaznaczam ze w tym czasie nie maja rui, dostaja tabletki, teraz wzystko
      jest ok,ale czy za jakis czas znow mi nie nasikaja? Mysle ze moze to byc tez
      czysta zlosliwosc z ich strony, ale i tak sa kochane/mimo wszystko/.Pozdrawim
      milosnikow kotow!
      • fruuu Re: Kotka potrzebuje Pampersa 25.10.05, 22:11
        jakie tabletki? antykoncepcja? włąśnie dlatego mogą sikać! koniecznie zrobić
        badania moczu i krwii, byc może zaczyna się dziac coś bardzo złego przez
        hormony (ropomacicze?).
        • rybka_tecza Re: Kotka potrzebuje Pampersa 26.10.05, 08:57
          Popieram w 100%
          Ludzie mamy 21 wiek a wy zamiast sterylizować, wymyslacie cuda(jak w
          dzisiejszych czasach mozna faszerować biednego kota hormonami).
          Gdyby kazdy musiał wysterylizowc kota tak jak trzeba zaszczepic psa to polowa
          problemow by zniknęła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka