Dodaj do ulubionych

piekny szczeniak

IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:03
Do azylu w Konstancinie przywieziono wczoraj pieknego małego szczeniaczka,
białego, z czarnymi dodatkami i lekko keconym futerkiem. Prosze zobaczyc
zdjęcie, które dołączam. Piesio został dokładnie oprzebadany przez p. Doktor
i studentów weterynarii, którzy akurat wczoraj mieli w Azylu ćwiczenia.
Wszystko jest OK. Kontakt 756 48 82
Obserwuj wątek
    • Gość: ava Re: piekny szczeniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:10
      a zdjęcie?
      • Gość: m.pw Re: piekny szczeniak IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:28
        Juz foto jest (trzeba kliknąc w zwierzęta). Przepraszam za zwłokę, ale mam taki
        dziwny komputer, który sam sie wyłącza kiedy mu sie znudzi praca i potem długo
        trwa zanim zechce sie uruchomić
    • Gość: ava Re: piekny szczeniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 17:19
      a ja nadal nie widzę tego zdjęcia-buuuu
      • Gość: m,pw Re: piekny szczeniak IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 19:32
        Juz trzeci raz wysłałam szczeniaka, przycięłam zeby zmieścil sie limicie kB.
        Jeśli sie nie pokaże, napisz m.pw@wp.pl to Ci wyślę
    • Gość: m.pw Re: piekny szczeniak IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 19:44
      Szczeniaczek był tak piękny, ze prawie sie ludzie dzisiaj o niego pobili. Juz
      ma ciepły domek, dziekuje za zainteresowanie M
      Juz wiem dlaczego nie ukazało sie zdjęcie. Na forum mozna prezentować swoich
      ulubieńców - czyli tych które już mają dom.
      • Gość: ava Re: piekny szczeniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 19:52
        No to wspaniale- gratuluję szczeniaczkowi domku - miejmy nadzieję że będzie
        ciepły i pełny miłości :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka