Gość: Orfeusz IP: *.acn.waw.pl 11.11.03, 14:59 Kot "kotka ochrzciła" moją nową kanapę. plamy nie widać, bo tapicerka jest wzorzysta, ale ten zapach przyprawia mnie o mdłości. Czy znacie może jakis niezawodny sposób jak pozdyc sie tego zapachu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_u Re: Kocie zwyczaje 11.11.03, 15:39 Krok pierwszy: dokladnie umyc woda z mydlem i splukac bez mydla (nie szorowac, bo sie zniszczy tapicerka) Krok drugi: sok z cytryny Krok trzeci: intensywny dezodorant Powinno pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orfeusz Re: Kocie zwyczaje IP: *.acn.waw.pl 12.11.03, 15:19 Dzięki, za radę. Spróbuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmartini Re: Kocie zwyczaje IP: *.acn.waw.pl 13.11.03, 13:01 Nie stosowałam, ale słyszałam gdzieś o użyciu do mycia wody z octem, ponoć dobrze wywabia zapach po kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kocie zwyczaje IP: *.mech.pw.edu.pl 13.11.03, 13:19 Witam! W sklepach lub hurtowniach z artykułami dla zwierząt jest teraz sporo preparatów odwaniających działających na zasadzie rozkładania substancji organicznych przez enzymy i bakterie. Sam środek jest bez zapachu, spryskuje się nim kilkakrotnie w ciągu kilku dni śmierdzące miejsca i nie wyciera ani nie osusza. Po kilku dniach zapach powinien zniknąć. Pozdrawiam, Juliusz. Odpowiedz Link Zgłoś