fenikss.2972 03.12.13, 18:18 DARMOWE SMSY DO WSZYSTKICH SIECI wystarczy tylko kupić...............i........................i......................i.........................i........................i jeszcze......................... ........................a swoją drogą..................jak ten świat się strasznie zmienił, przez zaledwie kilkadziesiąt lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: REKLAMA 03.12.13, 19:13 i jakoś ludzie żyli a teraz? nikt juz kartek świątecznych, pocztówek nie wysyła.... sms, mail...i pooszły życzenia... nie pamietam, kiedy ostatni raz pisałam i wysyłałam list... no, chyba, że skargę do US )))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: REKLAMA 03.12.13, 19:52 Wyślij kot sasiadki czeka na niego wkurza mnie, bo ciągle jakieś wróble morduje.... kiedyś mu strzelę w ogon za to Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: REKLAMA 03.12.13, 19:56 uuuuuuuuuuuuu moja droga dzwonimy natychmiast do TOZ Odpowiedz Link
rudka-a Re: REKLAMA 03.12.13, 20:00 Po co mi tu urzędasy? sama się z nim rozprawię a taki milutki, łasi się - niewiniątko ) a niech tylko wróbelek zaciumboli w krzakach.....ogon robi się sztywny, uszy sie kładą i z kiciusia robi sie tygrys Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: REKLAMA 03.12.13, 20:03 rudka-a napisała: > Po co mi tu urzędasy? sama się z nim rozprawię > a taki milutki, łasi się - niewiniątko ) > a niech tylko wróbelek zaciumboli w krzakach.....ogon robi się sztywny, uszy si > e kładą i z kiciusia robi sie tygrys Ty uważaj żeby Ci nie wygrysssss Odpowiedz Link
fenikss.2972 święta idą 07.12.13, 19:22 czas się rozejrzeć za prezentami dzięki reklamie wybór stanie się prosty Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: REKLAMA 07.12.13, 19:44 anus-hka napisała: > Darmowe?...a jeśc to aby nie musi? a widziałaś reklamę, która nie kłamie ? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: REKLAMA 07.12.13, 19:46 anus-hka napisała: > Nie..ale i tak sie nabieram i o to chodzi Odpowiedz Link