fenikss.2972 22.01.14, 22:29 się należy to zdrówko !!! coby nie było potrzeby korzystania ze służby zdrowia gdziekolwiek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 22:41 dobrze dobrze dla tych, co nie wiedzą co dobre - niech będzie winko wirujacypunkt napisał: > Kieliszek dobrego wina, poproszę Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: browarek 22.01.14, 22:56 fenikss.2972 napisał: > dobrze dobrze > dla tych, co nie wiedzą co dobre - niech będzie winko > Piwko jest dobre, ale tylko w upalny dzień Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 22:58 piwko jest dobre na nereczki, ma dużo witaminki Byyyyyyy i się po nim dobrze śpi wirujacypunkt napisał: > Piwko jest dobre, ale tylko w upalny dzień > Odpowiedz Link
rudka-a Re: browarek 22.01.14, 22:42 ..a jeśli już korzystam, to muszę siedzieć 3 godziny w przychodni, by dostać sie do rodzinnego? w kolejce jestem "piąta" .....czy te babeczki muszą opowiadać cały swój życiorys? wiem, wiem..są ludzie, którzy pasjami chodzą do lekarzy, czy trzeba, czy nie.... ale myślę sobie, czy mnie ta przypadłość dopadnie w ...póżniejszym wieku Na zdrowie A. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 22:49 na moim zadupiu dzwoni się po numerek, idę na godzinę i czekam może 15 min, bo powiedzmy poprzedni pacjent się zasiedział dopadnie Cię Ruda jak nic !! na zdrowie E. Odpowiedz Link
rudka-a Re: browarek 22.01.14, 22:54 Mam swoje dziwactwa, ale tego jakoś nie przewiduję Dzięki A. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 22:56 to ja Ci powróżę rudka-a napisała: > Mam swoje dziwactwa, ale tego jakoś nie przewiduję > Dzięki A. Odpowiedz Link
rudka-a Re: browarek 22.01.14, 23:03 Z fusów? czy ze szklanej kulki? Kiedyś podeszła do mnie Cyganka i cos tam mówi...ja od razu, że dziękuję za wróżbę, a ta wściekła krzyknęła - niedługo dopadnie cie śmierć.... przyznam szczerze, że zepsuła mi trochę humor Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:06 trzeba było wrócić i kopnąć ją w dupę - to podobno odwraca zły urok rudka-a napisała: > Z fusów? czy ze szklanej kulki? > Kiedyś podeszła do mnie Cyganka i cos tam mówi...ja od razu, że dziękuję za wró > żbę, a ta wściekła krzyknęła - niedługo dopadnie cie śmierć.... > przyznam szczerze, że zepsuła mi trochę humor > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: browarek 22.01.14, 22:54 To nie umawiają u Was na godzinę do lekarza ? Umawiam się telefonicznie do lekarza, pani rejestratorka mówi mi o której godzinie mam się zjawić, przychodzę i zwykle nie czekam długo. A licytowanie się kto jest ''chorszy'', jest wszędzie, w kazdej poczekalni. Ale my tu się alkoholizujemy, a Ty o chorobach ? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 22:57 ooooooo noooo to tak jak u mnie a precz z chorobami !!!! pijemy !! wirujacypunkt napisał: > To nie umawiają u Was na godzinę do lekarza ? > Umawiam się telefonicznie do lekarza, pani rejestratorka mówi mi o której godzi > nie mam się > zjawić, przychodzę i zwykle nie czekam długo. > A licytowanie się kto jest ''chorszy'', jest wszędzie, w kazdej poczekalni. > Ale my tu się alkoholizujemy, a Ty o chorobach ? Odpowiedz Link
rudka-a Re: browarek 22.01.14, 22:58 Do rodzinnego? no, nie Aaa, co sie będę paparać kieliszkiem wina, skoro rano muszę wstać.....trzeźwa ) ))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:01 to wal z gwinta !! rudka-a napisała: > Do rodzinnego? no, nie > Aaa, co sie będę paparać kieliszkiem wina, skoro rano muszę wstać.....trzeźwa : > )) > ))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: browarek 22.01.14, 23:06 Za żadne skarby nie ma szkła? to chociaż z wydrążonego pomidora Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:11 a coś Ty taka kulturalna ?? a z buta wal rudka-a napisała: > Za żadne skarby nie ma szkła? to chociaż z wydrążonego pomidora Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:15 oooooooooooo nie ja nie chcę mieć mokrych butów rudka-a napisała: > pewnie jeszcze z Twojego Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: browarek 22.01.14, 23:13 rudka-a napisała: > Za żadne skarby nie ma szkła? to chociaż z wydrążonego pomidora No, no z wydrążonego pomidora, to jeszcze nie piłam Jak to smakuje, bo to chyba nie Krwawa Mańka ? Krwawą Mańkę z sokiem pomidorowym się pija. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:14 a pijcie co chcecie, byle za zdrowie wirujacypunkt napisał: > No, no z wydrążonego pomidora, to jeszcze nie piłam > Jak to smakuje, bo to chyba nie Krwawa Mańka ? > Krwawą Mańkę z sokiem pomidorowym się pija. > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:18 i Wam.......frelki....? wirujacypunkt napisał: > To pyrsk i zdrówko Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: browarek 22.01.14, 23:33 Jerunie, frelki godosz? Kaj żeś sie synek tak wyszkolił? fenikss.2972 napisał: > i Wam.......frelki....? > > wirujacypunkt napisał: > > > To pyrsk i zdrówko Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:35 ale to źle czy dobrze ???? bo nie wiem, czy się bać teraz czy cieszyć wirujacypunkt napisał: > Jerunie, frelki godosz? > Kaj żeś sie synek tak wyszkolił? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: browarek 22.01.14, 23:48 Nie bój nic dobrze, a nawet bardzo dobrze Fajnie jest być frelką fenikss.2972 napisał: > ale to źle czy dobrze ???? > bo nie wiem, czy się bać teraz czy cieszyć > > wirujacypunkt napisał: > > > Jerunie, frelki godosz? > > Kaj żeś sie synek tak wyszkolił? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: browarek 22.01.14, 23:49 ufffffffffffffff to ten no.................Zorro mnie uczył wirujacypunkt napisał: > Nie bój nic dobrze, a nawet bardzo dobrze > Fajnie jest być frelką Odpowiedz Link