stan_swiadomosci 14.06.14, 00:23 Odechciało mi się pisać na forum, piszę teraz bo sobie browarki piję, eszmeraldę coś zabolało i wiem co.A ty twarzy nie odzyskasz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 14.06.14, 00:31 dwa i trzeci nie wchodzi ,niezły wynik, spadam idę coś obejrzeć. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 05:30 Dobra,już nie będę pisać dryn,dryn. Masz rację,ale tak jakoś mi się napisało....hmmmm. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 07:20 <dwa i trzeci nie wchodzi > Wyszedłeś zatem z bulimii. Namaluj wojnę jaką widzisz. Hellsing (Lady Pank "Mała wojna") Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 08:09 Ja przepraszam,ja nie wiedziałam że Ty się nie nałykałeś tych prochów wtedy i że żona stoi za Tobą i się śmiejecie i......zadzwoniłam na policję bo.....myślałam że się nałykałeś olenzapiny w ilości zabójczej i.......no nie wiem co napisać ale.....przepraszam już więcej tak nie zrobię Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 14.06.14, 08:41 To nie ważne sukienki zwyzywalas moja żonę i matkę.Od kurew i prostytutek je zwyzywalas. Ty myślisz ze zapomnę, nie to ze tu ładnie tu piszesz niczego nie zmieni. Jest tak jak jest i będzie tak zawsze do końca już. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 08:42 Ja najpierw wydzwaniałam do Ciebie a wiedziałam że jesteś sam bo żona w pracy a córka w szkole.....tak pomyślałam,potem ta Policjantka też dzwoniła bo podałam jej Twój numer i zadzwoniła do mnie że nie odbierasz i tak.....jakoś wyszło. I jeszcze ten sms o "słynnej" pani psycholog i......normalnie chciałam żebyś żył i pisał z nami na forum-wybacz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 08:46 <To nie ważne sukienki zwyzywalas moja żonę i matkę.Od kurew i prostytutek je zwyzywalas> Uwierzu,zastanów się dobrze. Czy słyszałeś jak wyzywałam Twą matkę i żonę od.....(co napisałeś?) Ja zadzwoniłam wtedy by poinformować Twą żonę że jesteś we Włocławku,potrzebujesz pomocy a sms od Ciebie do żony przyszedł do mego telefonu. "Lucyna kocham Cię,przyjedź po mnie"-taka treść była. Nie wiem co sobie pomyślisz-myśl sobie jak chcesz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 08:51 Twoja mama powiedziała przez telefon:To jest bardzo ciężko chory człowiek. Ja jej na to. -Ja też.Ale myślę że trzeba go ratować. -Pani jest pijana. -To pani chyba wypiła za dużo szery brendy-z nerwów odpowiedziałam bo trzęsłam się wewnętrznie że nie wiem co z Tobą dalej bo telefon milczał(wywaliłeś go w krzaki jak napisałeś). Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 14.06.14, 08:55 Potem już nie odbierały,zablokowały telefony-wobec tego napisałam informację na forum. Może nie powinnam-wybacz więc. Więcej już tak nie zrobię bo.... Już miałam taki epizod z.....panią psycholog za namową Maska-niepotrzebnie bałam się o jej życie,potem zarzut że......ech Wszystkiemu ja jestem winna?Ludzie! Teraz u mnie nastąpi brak reakcji na problemy innych bo co mnie to będzie obchodziło że ktoś się zabija. Jak chce to niech się zabija-nie moja to sprawa.I już. Odpowiedz Link