Dodaj do ulubionych

a mnie się marzy.................

26.01.14, 22:44
kurna chata big_grin big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:01
      fenikss.2972 napisał:

> kurna chata big_grin big_grin big_grin

Mni, kurna, też! big_grin
      • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:02
        o !! i to jest genialna odpowiedź !! big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
        > Mni, kurna, też! big_grin
      • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:03
        Mnie, kurna, też!

Poprawka natychmiastowa, żeby nie było . wink
        • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:04
          moja łaskawość oraz demokracja dopuszcza różne pomyłki oraz błądki big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:

> Mnie, kurna, też!
          >
          > Poprawka natychmiastowa, żeby nie było . wink
          • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:07
            Ave Caesar, gratiae plenus! smile
            • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:11
              no !! big_grin
              na szacunek trzeba zasłużyć big_grin

......................albo poddanych sprytnie przekupić, co na jedno wychodzi big_grin big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:

> Ave Caesar, gratiae plenus! smile
    • tropem_misia1 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:21
      spanie na zawołanie!!!!!!!!!!!!
      • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:23
        raz dwa trzy
        chra pie my big_grin big_grin big_grin

tropem_misia1 napisała:

> spanie na zawołanie!!!!!!!!!!!!
        • tropem_misia1 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:24
          oki
          idę poudawać ,że śpię
          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:26
            wyobraź sobie........................że śpisz .....................powoli sobie wyobrażaj........ big_grin
            dobrej Misieńku smile

tropem_misia1 napisała:

> oki
            > idę poudawać ,że śpię
            >
        • hardy1 Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 08:43
          fenikss.2972 napisał:
          > raz dwa trzy chra pie my big_grin big_grin big_grin

Poprawiam, co by jakieś trolle nie złapały za słówko - pisze się "chrapami" (znaczy chrapami chrapiemy) big_grin
          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 10:51
            z tym, że chrapy posiada kobyła a nie człowieki suspicious

big_grin

hardy1 napisał:

> fenikss.2972 napisał:
            > > raz dwa trzy chra pie my big_grin big_grin big_grin

>
            > Poprawiam, co by jakieś trolle nie złapały za słówko - pisze się "chrapami" (zn
            > aczy chrapami chrapiemy) big_grin
          • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 11:18
            no, nie jakies tam trolle tylko......wybitne ortografki!big_grinbig_grinbig_grin
            hardy1 napisał:

> fenikss.2972 napisał:
            > > raz dwa trzy chra pie my big_grin big_grin big_grin

>
            > Poprawiam, co by jakieś trolle nie złapały za słówko - pisze się "chrapami" (zn
            > aczy chrapami chrapiemy) big_grin
            • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 11:31
              na prawdę ?? big_grin
              (zwrot często widywany tamże....big_grin)

1zorro-bis napisał:

> no, nie jakies tam trolle tylko......wybitne ortografki!big_grinbig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 12:23
                na i....prawde??big_grinbig_grinbig_grin
                fenikss.2972 napisał:

> na prawdę ?? big_grin
                > (zwrot często widywany tamże....big_grin)
                >
                > 1zorro-bis napisał:
                >
                > > no, nie jakies tam trolle tylko......wybitne ortografki!big_grinbig_grinbig_grin
    • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 08:02
      a co z zarciem w kurnej chacie? Beda tylko.....buly?big_grinbig_grinbig_grin
      Czy jakies miensko tez bedzie? -bo wiesz....tych co jazyny zra to do.....Paryzewa!big_grinbig_grinbig_grin
      fenikss.2972 napisał:

• fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 10:29
        jeszcze musi być jeziorko z rybkami, parę indyków na podwórku big_grin, jakaś świnia, może koza, krowa raczej nie .... big_grin abo wędki i dwururka - w sumie po lesie tyle żarcia biega.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> a co z zarciem w kurnej chacie? Beda tylko.....buly?big_grinbig_grinbig_grin
        > Czy jakies miensko tez bedzie? -bo wiesz....tych co jazyny zra to do.....Paryze
        > wa!big_grinbig_grinbig_grin
        > fenikss.2972 napisał:
        >
        > > kurna chata big_grin big_grin big_grin
        >
        >
        • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 11:53
          aaaaaaa................to co innego! Szczegolnie ta opcja z dwururka jest O.K. Mozna na raz dwie sztuki ustrzelic......big_grinbig_grinbig_grin
          fenikss.2972 napisał:

> jeszcze musi być jeziorko z rybkami, parę indyków na podwórku big_grin, jakaś świnia,
          > może koza, krowa raczej nie .... big_grin abo wędki i dwururka - w sumie po lesie ty
          > le żarcia biega.... big_grin
          >
          > 1zorro-bis napisał:
          >
          > > a co z zarciem w kurnej chacie? Beda tylko.....buly?big_grinbig_grinbig_grin
          > > Czy jakies miensko tez bedzie? -bo wiesz....tych co jazyny zra to do.....
          > Paryze
          > > wa!big_grinbig_grinbig_grin
          > > fenikss.2972 napisał:
          > >
          > > > kurna chata big_grin big_grin big_grin
          > >
          > >
          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 11:58
            no można big_grin
            szczególnie gęsi big_grin jak blisko siedzą big_grin

1zorro-bis napisał:

> aaaaaaa................to co innego! Szczegolnie ta opcja z dwururka jest O.K.
            > Mozna na raz dwie sztuki ustrzelic......big_grinbig_grinbig_grin
            • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 12:11
              o.......! Gesi, gesi TAK! Bo jak za duzo gegaja to zaczyna to wk.......csmirkbig_grin
              fenikss.2972 napisał:

> no można big_grin
              > szczególnie gęsi big_grin jak blisko siedzą big_grin
              >
              > 1zorro-bis napisał:
              >
              > > aaaaaaa................to co innego! Szczegolnie ta opcja z dwururka jest
              > O.K.
              > > Mozna na raz dwie sztuki ustrzelic......big_grinbig_grinbig_grin
              • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 12:13
                no !! big_grin
                a tak - bigosik plus pieczyste i żyć nie umierać big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> o.......! Gesi, gesi TAK! Bo jak za duzo gegaja to zaczyna to wk.......csmirkbig_grin
                • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 12:55
                  ale do takiego zarelka to jeszcze jakas......bula by sie przydala.
                  No, moze byc i bagietka....big_grinbig_grinbig_grin
                  fenikss.2972 napisał:

> no !! big_grin
                  > a tak - bigosik plus pieczyste i żyć nie umierać big_grin big_grin big_grin
                  >
                  > 1zorro-bis napisał:
                  >
                  > > o.......! Gesi, gesi TAK! Bo jak za duzo gegaja to zaczyna to wk.......c:
                  > Sbig_grin
                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 13:02
                    Ty już masz jak nic bułofobię big_grin
                    albo manię bułoprześladowczą big_grin
                    chlebuś !! tylko chlebuś big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> ale do takiego zarelka to jeszcze jakas......bula by sie przydala.
                    > No, moze byc i bagietka....big_grinbig_grinbig_grin
                    • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 13:40
                      prosto z pieca? Moze byc!big_grin
                      fenikss.2972 napisał:

> Ty już masz jak nic bułofobię big_grin
                      > albo manię bułoprześladowczą big_grin
                      > chlebuś !! tylko chlebuś big_grin big_grin big_grin
                      >
                      > 1zorro-bis napisał:
                      >
                      > > ale do takiego zarelka to jeszcze jakas......bula by sie przydala.
                      > > No, moze byc i bagietka....big_grinbig_grinbig_grin
                      • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 13:43
                        a widzisz big_grin wiesz co dobre !! big_grin

1zorro-bis napisał:
                        > prosto z pieca? Moze byc!big_grin

• 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:13
                          no i w tej kurnej chacie potrzeba by jeszcze jakies baby do sprzatania.
                          Moga byc nawet takie przechodzone. Byleby dobrze pucowaly
                          .big_grin No, moga byc nawet takie farbowane....blondi.big_grinbig_grin
                          fenikss.2972 napisał:

> a widzisz big_grin wiesz co dobre !! big_grin
                          >
                          > 1zorro-bis napisał:
                          > > prosto z pieca? Moze byc!big_grin
                          >
                          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:30
                            a Ruskie się weźmie big_grin
                            młode, sprytne i do roboty chętne big_grin

farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie..... big_grin

1zorro-bis napisał:

> no i w tej kurnej chacie potrzeba by jeszcze jakies baby do sprzatania.
                            > Moga byc nawet takie przechodzone. Byleby dobrze pucowaly
                            > .big_grin No, moga byc nawet takie farbowane....blondi.big_grinbig_grin
                            • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:35
                              nie, nie, nie! Zadne mlode i Ruskie! Bo jeszcze cos sie z tgo wykluje.....big_grin
                              Przechodzone, z przebiegiem i ufarbowane na blondi. Zeby do ludzi byly jeszcze podobne. Bo to tylko do pucowania chaty ma byc.....big_grinbig_grinbig_grin
                              fenikss.2972 napisał:

> a Ruskie się weźmie big_grin
                              > młode, sprytne i do roboty chętne big_grin
                              >
                              > farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie..... big_grin
                              >
                              > 1zorro-bis napisał:
                              >
                              > > no i w tej kurnej chacie potrzeba by jeszcze jakies baby do sprzatania.
                              > > Moga byc nawet takie przechodzone. Byleby dobrze pucowaly
                              > > .big_grin No, moga byc nawet takie farbowane....blondi.big_grinbig_grin
                              • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:43
                                Teee !! chwila !!! to moja chata big_grin
                                żadne stare zajeżdżone !!
                                się kurde kolekcjoner staroci znalazł suspicious
                                przyjdzie mi taka babinka i tu się nie schyli bo strzyka w kościach, tam nie sięgnie bo za wysoko, ówdzie łapki nie wsadzi, bo się węża boi ......big_grin
                                jak Ci wszystko jedno, kto Ci wypucuje to nie znaczy, że mi też !!! ....... suspicious

big_grin big_grin big_grin

ps. a jak się co wykluje, to nawet i dobrze big_grin weselej będzie big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> nie, nie, nie! Zadne mlode i Ruskie! Bo jeszcze cos sie z tgo wykluje.....big_grin
                                > Przechodzone, z przebiegiem i ufarbowane na blondi. Zeby do ludzi byly jeszcze
                                > podobne. Bo to tylko do pucowania chaty ma byc.....big_grinbig_grinbig_grin
                                • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:59
                                  takie przchodzone to nawet bagietka.....sorry - bula nakarmisz. Koszta prawie zadne.big_grinbig_grinbig_grin
                                  fenikss.2972 napisał:

> Teee !! chwila !!! to moja chata big_grin
                                  > żadne stare zajeżdżone !!
                                  > się kurde kolekcjoner staroci znalazł suspicious
                                  > przyjdzie mi taka babinka i tu się nie schyli bo strzyka w kościach, tam nie si
                                  > ęgnie bo za wysoko, ówdzie łapki nie wsadzi, bo się węża boi ......big_grin
                                  > jak Ci wszystko jedno, kto Ci wypucuje to nie znaczy, że mi też !!! ....... :&#
                                  > 62;
                                  >
                                  > big_grin big_grin big_grin
                                  >
                                  > ps. a jak się co wykluje, to nawet i dobrze big_grin weselej będzie big_grin big_grin big_grin
                                  >
                                  >
                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:10
                                    już Ty się o moje finanse nie martw big_grin jak mnie będzie stać na taką chatę to i w obsługę też zainwestuję big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> takie przchodzone to nawet bagietka.....sorry - bula nakarmisz. Koszta prawie z
                                    > adne.big_grinbig_grinbig_grin
                                    • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:17
                                      wiesz, te bezmiesne tez sa O.Kbig_grin
                                      Taniej wychodzi.....
                                      A dookola chaty to tego zielska chyba pelno rosnie, co?big_grinbig_grinbig_grin
                                      fenikss.2972 napisał:

> już Ty się o moje finanse nie martw big_grin jak mnie będzie stać na taką chatę to i
                                      > w obsługę też zainwestuję big_grin big_grin big_grin
                                      >
                                      > 1zorro-bis napisał:
                                      >
                                      > > takie przchodzone to nawet bagietka.....sorry - bula nakarmisz. Koszta pr
                                      > awie z
                                      > > adne.big_grinbig_grinbig_grin
                                      • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:21
                                        czy Ty mi sugerujesz .................kozę i gumiaki ?? suspicious

1zorro-bis napisał:

> wiesz, te bezmiesne tez sa O.Kbig_grin
                                        > Taniej wychodzi.....
                                        > A dookola chaty to tego zielska chyba pelno rosnie, co?big_grinbig_grinbig_grin
                                        • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:26
                                          niekoniecznie. Ale ta od sprzatania w gumiakach tez moze byc.....big_grin
                                          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:32
                                            ej no weź mi nie psuj sielankowej wizji !! suspicious
                                            za chwilę, zamiast kurna chata - wyjdzie z tego kurna obora !! suspicious

1zorro-bis napisał:

> niekoniecznie. Ale ta od sprzatania w gumiakach tez moze byc.....big_grin
                                            >
                                            • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:34
                                              obora kolo chaty tez moze byc.smirk
                                              Swinie mozna hodowac.....big_grin
                                              fenikss.2972 napisał:

> ej no weź mi nie psuj sielankowej wizji !! suspicious
                                              > za chwilę, zamiast kurna chata - wyjdzie z tego kurna obora !! suspicious
                                              >
                                              >
                                              >
                                              > 1zorro-bis napisał:
                                              >
                                              > > niekoniecznie. Ale ta od sprzatania w gumiakach tez moze byc.....big_grin
                                              > >
                                              • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:40
                                                no peeewnie
                                                zaraz będzie 30 ha gospodarstwo rolno produkcyjne !!! suspicious

chata ma być !!!
                                                nad jeziorem !!! suspicious

a nie kurde trzoda chlewna suspicious

1zorro-bis napisał:

> obora kolo chaty tez moze byc.smirk
                                                > Swinie mozna hodowac.....big_grin
                                                • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 16:25
                                                  to ryby chcesz lowic? Liczysz na jakas.....zlota rybke?big_grinbig_grinbig_grin
                                                  fenikss.2972 napisał:

> no peeewnie
                                                  > zaraz będzie 30 ha gospodarstwo rolno produkcyjne !!! suspicious
                                                  >
                                                  > chata ma być !!!
                                                  > nad jeziorem !!! suspicious
                                                  >
                                                  >
                                                  > a nie kurde trzoda chlewna suspicious
                                                  >
                                                  >
                                                  > 1zorro-bis napisał:
                                                  >
                                                  > > obora kolo chaty tez moze byc.smirk
                                                  > > Swinie mozna hodowac.....big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:13
                                                    przydałaby się big_grin

1zorro-bis napisał:

> to ryby chcesz lowic? Liczysz na jakas.....zlota rybke?big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:15
                                                    i jakie bedziesz mial trzy zyczenia?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> przydałaby się big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > to ryby chcesz lowic? Liczysz na jakas.....zlota rybke?big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:31
                                                    pierwsze to żeby Kaczyński kanclerzem został big_grin u Was big_grin big_grin big_grin
                                                    drugie, to żebym żył dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo, żeby sobie na to popatrzeć
                                                    a trzecie to ta kurna chata w miejsce pegeeru suspicious

1zorro-bis napisał:

> i jakie bedziesz mial trzy zyczenia?big_grinbig_grinbig_grin
                            • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:37
                              fenikss.2972 napisał:

> farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie..... big_grin

Jak to co? Siwa prawda! wink big_grin
                              • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:38
                                no, siwa prawda i sztuczny ....... gebis.big_grinbig_grinbig_grin
                                tan.nawe napisała:

> fenikss.2972 napisał:
                                >
                                > > farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie....
                                > . big_grin

>
                                > Jak to co? Siwa prawda! wink big_grin
                              • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:57
                                żeby tylko............ to bym może zaryzykował....ale gwarancji nie ma big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                > Jak to co? Siwa prawda! wink big_grin
                                • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:00
                                  no, gebis tez mozna sprawdzic. Czy mocno osadzony.....big_grinbig_grinbig_grin
                                  fenikss.2972 napisał:

> żeby tylko............ to bym może zaryzykował....ale gwarancji nie ma big_grin big_grin :
                                  > D
                                  >
                                  > tan.nawe napisała:
                                  > > Jak to co? Siwa prawda! wink big_grin
                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:12
                                    taaaaa
                                    a potem się okaże że papiery lewe, numer przebity, nadwozie przerdzewiałe i jeszcze przekręcony licznik.... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, gebis tez mozna sprawdzic. Czy mocno osadzony.....big_grinbig_grinbig_grin
                                    • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:17
                                      Ty, to ma byc do pucowania chaty a nie do rajdu.....big_grinbig_grinbig_grin
                                      fenikss.2972 napisał:

> taaaaa
                                      > a potem się okaże że papiery lewe, numer przebity, nadwozie przerdzewiałe i jes
                                      > zcze przekręcony licznik.... big_grin big_grin big_grin
                                      >
                                      > 1zorro-bis napisał:
                                      >
                                      > > no, gebis tez mozna sprawdzic. Czy mocno osadzony.....big_grinbig_grinbig_grin
                                      • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:19
                                        no i taka tez by sie przydala co to na ortografii sie troszku zna.....big_grinbig_grinbig_grin
                                        Pisma urzedowe moglaby w wolnych chwilach od pucowania poprawiac, nie?big_grinbig_grinbig_grin
                                      • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:23
                                        jak dobrze wypucuje, to i przejechać by się można ..... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> Ty, to ma byc do pucowania chaty a nie do rajdu.....big_grinbig_grinbig_grin
                                        • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:26
                                          taka....przechodzona?!big_grin
                                          Brrrrrr....big_grinbig_grinbig_grin
                                          fenikss.2972 napisał:

> jak dobrze wypucuje, to i przejechać by się można ..... big_grin big_grin big_grin
                                          >
                                          > 1zorro-bis napisał:
                                          >
                                          > > Ty, to ma byc do pucowania chaty a nie do rajdu.....big_grinbig_grinbig_grin
                                          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:38
                                            no i dlatego ma młoda być big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> taka....przechodzona?!big_grin
                                            > Brrrrrr....big_grinbig_grinbig_grin

• 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 16:24
                                              z mlodej to moga byc potem....mlode.big_grin
                                              Niebezpieczne.smirk
                                              fenikss.2972 napisał:

> no i dlatego ma młoda być big_grin big_grin big_grin
                                              >
                                              > 1zorro-bis napisał:
                                              >
                                              > > taka....przechodzona?!big_grin
                                              > > Brrrrrr....big_grinbig_grinbig_grin
                                              >
                                              • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:12
                                                się odchowa, przy okazji patriotycznie zadbawszy o wzrost liczebności naszej.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> z mlodej to moga byc potem....mlode.big_grin
                                                > Niebezpieczne.smirk
                                                • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:14
                                                  no, to wszystkiego naj, naj!big_grinbig_grin
                                                  fenikss.2972 napisał:

> się odchowa, przy okazji patriotycznie zadbawszy o wzrost liczebności naszej...
                                                  > . big_grin
                                                  >
                                                  >
                                                  > 1zorro-bis napisał:
                                                  >
                                                  > > z mlodej to moga byc potem....mlode.big_grin
                                                  > > Niebezpieczne.smirk
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:29
                                                    uważaj, bo będę szukał forsiastego chrzestnego big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, to wszystkiego naj, naj!big_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:35
                                                    to na innym forum......big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> uważaj, bo będę szukał forsiastego chrzestnego big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no, to wszystkiego naj, naj!big_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:38
                                                    już ja się znam na interesach.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> to na innym forum......big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 19:53
                                                    1zorro-bis napisał:

> no i taka tez by sie przydala co to na ortografii sie troszku zna.....
                                                    Pisma urzedowe moglaby w wolnych chwilach od pucowania poprawiac, nie?

A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? wink
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:02
                                                    tan.nawe napisała:
                                                    > A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? wink

tylko w naturze !! big_grin
                                                    Zorro płaci big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:12
                                                    ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau??big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> tan.nawe napisała:
                                                    > > A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? wink
                                                    >
                                                    > tylko w naturze !! big_grin
                                                    > Zorro płaci big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:18
                                                    to Ty chciałeś stary pumpernikiel big_grin
                                                    to teraz bulisz za nadgodziny big_grin

1zorro-bis napisał:

> ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau??big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:18
                                                    1zorro-bis napisał:

> ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau??:
                                                    Dbig_grinbig_grin

Pucfrau, ale za to jaka mistrzyni języka! Więc mógłbyś się poświęcić! smile
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:56
                                                    ja Wam zaraz poprzetrącam łapki suspicious

tan.nawe napisała:
                                                    > Pucfrau, ale za to jaka mistrzyni języka! Więc mógłbyś się poświęcić! smile
                                                  • tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 21:01
                                                    Dobrze, już wyciągam łapki spod kołderki. Wypucowane jak należy. uncertain
                                                  • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 21:16
                                                    grzeczna dziewczynka big_grin

tan.nawe napisała:

> Dobrze, już wyciągam łapki spod kołderki. Wypucowane jak należy. uncertain
                                                  • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 07:55
                                                    ...............?!smirk
                                                    Frrrrrrrrrrrrancuskiego?!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau??:
                                                    Dbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                    > Pucfrau, ale za to jaka mistrzyni języka! Więc mógłbyś się poświęcić! smile
                                                  • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:11
                                                    no jak to co? Lepszy gebis, nowa farbe na blond wlosy, mocniejsze bryle coby mogla ortografie lepiej poprawiac. Jedna sie juz nawet na ta fuche pisze. Bo nasze oferty pilnie czyta.big_grinbig_grinbig_grin. I grubszy stan konta, zeby od menza ciongnonc nie musiala. big_grin
                                                    Takie my som.big_grinbig_grinbig_grin
                                                    .nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no i taka tez by sie przydala co to na ortografii sie troszku zna.....
                                                    > Pisma urzedowe moglaby w wolnych chwilach od pucowania poprawiac, nie?

>
                                                    > A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? wink
    • wirujacypunkt Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:08
      fenikss.2972 napisał:

A mie się marzy mała chatka w Borach Tucholskich albo na Roztoczu, Beskidy w okolicach
      Rycerki też mogą być.
      • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:11
        w Bieszczadach big_grin
        ma być !! big_grin

wirujacypunkt napisał:
        > A mie się marzy mała chatka w Borach Tucholskich albo na Roztoczu, Beskidy w ok
        > olicach
        > Rycerki też mogą być.
        • wirujacypunkt Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:35
          W Beskidach w Rycerce, a za Rycerką, Wielka i Mała Racza jest, można się na Racze spacerkiem wybrać big_grin

fenikss.2972 napisał:

> w Bieszczadach big_grin
          > ma być !! big_grin
          >
          > wirujacypunkt napisał:
          > > A mie się marzy mała chatka w Borach Tucholskich albo na Roztoczu, Beskid
          > y w ok
          > > olicach
          > > Rycerki też mogą być.
          • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:38
            Bieszczady chcę i już !! big_grin
            • wirujacypunkt Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:50
              Wałęsaj się po Bieszczadach, a ja będę się włwóczyła po Beskidach i koniec, kropka big_grin

fenikss.2972 napisał:

> Bieszczady chcę i już !! big_grin
              • fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:54
                pasi suspicious

wirujacypunkt napisał:

> Wałęsaj się po Bieszczadach, a ja będę się włwóczyła po Beskidach i koniec, kro
                > pka big_grin
                • 1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 07:57
                  a w Reichu nie moze byc?smirk
                  • rudka-a Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:08

https://4.bp.blogspot.com/-SCh0NCKqok4/UnFQjqtRo6I/AAAAAAAAHHY/XHtZtndjfhg/s1600/IMGP6875.JPG
                    • fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:11
                      nawet ujdzie suspicious

rudka-a napisała:

>
                      > https://4.bp.blogspot.com/-SCh0NCKqok4/UnFQjqtRo6I/AAAAAAAAHHY/XHtZtndjfhg/
> s1600/IMGP6875.JPG
                      • rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:20
                        Za darmo jest....zachwyt powinien być większy smile))))))))
                        • fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:22
                          nie zawsze to co za darmo zachwyca suspicious

rudka-a napisała:

> Za darmo jest....zachwyt powinien być większy smile))))))))
                          • rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:30
                            umebluje się suspicious może kolega z forum jakies obrazy na ścianie powiesi..bedzie gdzie imprezować big_grin
                            • fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:33
                              oooooooooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! suspicious suspicious suspicious

rudka-a napisała:

> umebluje się suspicious może kolega z forum jakies obrazy na ścianie powiesi..bedzi
                              > e gdzie imprezować big_grin
                              • rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:33
                                nie lubisz..niebieskiego? suspicious
                                • fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:35
                                  nie trawię kompletnie suspicious

rudka-a napisała:

> nie lubisz..niebieskiego? suspicious
                                  • rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:39
                                    własciwie, to nie jest ważne suspicious
                                    ale może sie jeszcze "prześpisz" z tym i jutro ostatecznie zdecydujesz big_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:41
                                      mowy nie ma !! suspicious

z "tym" to się na pewno nie prześpię !! suspicious

rudka-a napisała:

> własciwie, to nie jest ważne suspicious
                                      > ale może sie jeszcze "prześpisz" z tym i jutro ostatecznie zdecydujesz big_grin
                                      • rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:45
                                        Nie wiesz, co dobre big_grinbig_grinbig_grin hahahahhhh big_grin
                                        • fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:47
                                          wiem !! suspicious
                    • rudka-a a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:11
                      https://4.bp.blogspot.com/-52jmB1uO-sU/UnFQjs6TkOI/AAAAAAAAHHk/lnP5jkgt9Ck/s400/IMGP6885.JPG
                      • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:13
                        gdzie mi do wyrka zagląda suspicious

no i czegoś tu zdecydowanie brakuje suspicious

• rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:22
                          Dopiero leci...suspicioussuspicious

https://i1.ryjbuk.pl/e343b7f6b2958799ed1b9311d666483db9b5ba97/babajaga-jpg
                          • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:23
                            i nie doleciało suspicious

rudka-a napisała:

> Dopiero leci...suspicioussuspicious
                            >
                            > [img]https://i1.ryjbuk.pl/e343b7f6b2958799ed1b9311d666483db9b5ba97/babajaga-jpg[
                            > /img]
                            • rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:24
                              big_grinbig_grin

ta może doleci big_grin

https://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/189/1/6/young_baba_jaga_by_miraccoon-d56jc90.jpg
                              • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:26
                                ona odlatuje a nie dolatuje !! suspicious
                                • rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:29
                                  to masz pecha suspicious pewnie dzwonek się zepsuł big_grinbig_grinbig_grin
                                  • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:30
                                    poczekam......................suspicious
                                    • rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:33
                                      jaki przedział wiekowy?? suspicious
                                      • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:35

25 - 35 suspicious

rudka-a napisała:

> jaki przedział wiekowy?? suspicious
                                      • rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:35
                                        https://mebelki.zoni.pl/dni/2007/11/20/Baba_Jaga_2007.jpg

???? suspicious
                                        • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:36
                                          nie !!!!!! suspicious suspicious suspicious
                                          • rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:40
                                            hmmmmmmmmmmmmmmm..suspicious

https://smieszne.hehe.com.pl/images/upload/13-13.jpg

???????????????? suspicious
                                            • fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:42
                                              idę spać, zanim mi popsujesz senne widziadła suspicious
                                              • rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:44
                                                no i dobrze!!!...powyżej stówy nie smaruję już smile dobranoc smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka