tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:01 fenikss.2972 napisał: > kurna chata Mni, kurna, też! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:02 o !! i to jest genialna odpowiedź !! tan.nawe napisała: > Mni, kurna, też! Odpowiedz Link
tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:03 Mnie, kurna, też! Poprawka natychmiastowa, żeby nie było . Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:04 moja łaskawość oraz demokracja dopuszcza różne pomyłki oraz błądki tan.nawe napisała: > Mnie, kurna, też! > > Poprawka natychmiastowa, żeby nie było . Odpowiedz Link
tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:07 Ave Caesar, gratiae plenus! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 26.01.14, 23:11 no !! na szacunek trzeba zasłużyć ......................albo poddanych sprytnie przekupić, co na jedno wychodzi tan.nawe napisała: > Ave Caesar, gratiae plenus! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:21 spanie na zawołanie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:23 raz dwa trzy chra pie my tropem_misia1 napisała: > spanie na zawołanie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:24 oki idę poudawać ,że śpię Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 00:26 wyobraź sobie........................że śpisz .....................powoli sobie wyobrażaj........ dobrej Misieńku tropem_misia1 napisała: > oki > idę poudawać ,że śpię > Odpowiedz Link
hardy1 Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 08:43 fenikss.2972 napisał: > raz dwa trzy chra pie my Poprawiam, co by jakieś trolle nie złapały za słówko - pisze się "chrapami" (znaczy chrapami chrapiemy) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 10:51 z tym, że chrapy posiada kobyła a nie człowieki hardy1 napisał: > fenikss.2972 napisał: > > raz dwa trzy chra pie my > > Poprawiam, co by jakieś trolle nie złapały za słówko - pisze się "chrapami" (zn > aczy chrapami chrapiemy) Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 11:18 no, nie jakies tam trolle tylko......wybitne ortografki! hardy1 napisał: > fenikss.2972 napisał: > > raz dwa trzy chra pie my > > Poprawiam, co by jakieś trolle nie złapały za słówko - pisze się "chrapami" (zn > aczy chrapami chrapiemy) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 11:31 na prawdę ?? (zwrot często widywany tamże....) 1zorro-bis napisał: > no, nie jakies tam trolle tylko......wybitne ortografki! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 12:23 na i....prawde?? fenikss.2972 napisał: > na prawdę ?? > (zwrot często widywany tamże....) > > 1zorro-bis napisał: > > > no, nie jakies tam trolle tylko......wybitne ortografki! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 08:02 a co z zarciem w kurnej chacie? Beda tylko.....buly? Czy jakies miensko tez bedzie? -bo wiesz....tych co jazyny zra to do.....Paryzewa! fenikss.2972 napisał: > kurna chata Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 10:29 jeszcze musi być jeziorko z rybkami, parę indyków na podwórku , jakaś świnia, może koza, krowa raczej nie .... abo wędki i dwururka - w sumie po lesie tyle żarcia biega.... 1zorro-bis napisał: > a co z zarciem w kurnej chacie? Beda tylko.....buly? > Czy jakies miensko tez bedzie? -bo wiesz....tych co jazyny zra to do.....Paryze > wa! > fenikss.2972 napisał: > > > kurna chata > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 11:53 aaaaaaa................to co innego! Szczegolnie ta opcja z dwururka jest O.K. Mozna na raz dwie sztuki ustrzelic...... fenikss.2972 napisał: > jeszcze musi być jeziorko z rybkami, parę indyków na podwórku , jakaś świnia, > może koza, krowa raczej nie .... abo wędki i dwururka - w sumie po lesie ty > le żarcia biega.... > > 1zorro-bis napisał: > > > a co z zarciem w kurnej chacie? Beda tylko.....buly? > > Czy jakies miensko tez bedzie? -bo wiesz....tych co jazyny zra to do..... > Paryze > > wa! > > fenikss.2972 napisał: > > > > > kurna chata > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 11:58 no można szczególnie gęsi jak blisko siedzą 1zorro-bis napisał: > aaaaaaa................to co innego! Szczegolnie ta opcja z dwururka jest O.K. > Mozna na raz dwie sztuki ustrzelic...... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 12:11 o.......! Gesi, gesi TAK! Bo jak za duzo gegaja to zaczyna to wk.......c fenikss.2972 napisał: > no można > szczególnie gęsi jak blisko siedzą > > 1zorro-bis napisał: > > > aaaaaaa................to co innego! Szczegolnie ta opcja z dwururka jest > O.K. > > Mozna na raz dwie sztuki ustrzelic...... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 12:13 no !! a tak - bigosik plus pieczyste i żyć nie umierać 1zorro-bis napisał: > o.......! Gesi, gesi TAK! Bo jak za duzo gegaja to zaczyna to wk.......c Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 12:55 ale do takiego zarelka to jeszcze jakas......bula by sie przydala. No, moze byc i bagietka.... fenikss.2972 napisał: > no !! > a tak - bigosik plus pieczyste i żyć nie umierać > > 1zorro-bis napisał: > > > o.......! Gesi, gesi TAK! Bo jak za duzo gegaja to zaczyna to wk.......c: > S Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 13:02 Ty już masz jak nic bułofobię albo manię bułoprześladowczą chlebuś !! tylko chlebuś 1zorro-bis napisał: > ale do takiego zarelka to jeszcze jakas......bula by sie przydala. > No, moze byc i bagietka.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 13:40 prosto z pieca? Moze byc! fenikss.2972 napisał: > Ty już masz jak nic bułofobię > albo manię bułoprześladowczą > chlebuś !! tylko chlebuś > > 1zorro-bis napisał: > > > ale do takiego zarelka to jeszcze jakas......bula by sie przydala. > > No, moze byc i bagietka.... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 13:43 a widzisz wiesz co dobre !! 1zorro-bis napisał: > prosto z pieca? Moze byc! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:13 no i w tej kurnej chacie potrzeba by jeszcze jakies baby do sprzatania. Moga byc nawet takie przechodzone. Byleby dobrze pucowaly . No, moga byc nawet takie farbowane....blondi. fenikss.2972 napisał: > a widzisz wiesz co dobre !! > > 1zorro-bis napisał: > > prosto z pieca? Moze byc! > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:30 a Ruskie się weźmie młode, sprytne i do roboty chętne farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie..... 1zorro-bis napisał: > no i w tej kurnej chacie potrzeba by jeszcze jakies baby do sprzatania. > Moga byc nawet takie przechodzone. Byleby dobrze pucowaly > . No, moga byc nawet takie farbowane....blondi. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:35 nie, nie, nie! Zadne mlode i Ruskie! Bo jeszcze cos sie z tgo wykluje..... Przechodzone, z przebiegiem i ufarbowane na blondi. Zeby do ludzi byly jeszcze podobne. Bo to tylko do pucowania chaty ma byc..... fenikss.2972 napisał: > a Ruskie się weźmie > młode, sprytne i do roboty chętne > > farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie..... > > 1zorro-bis napisał: > > > no i w tej kurnej chacie potrzeba by jeszcze jakies baby do sprzatania. > > Moga byc nawet takie przechodzone. Byleby dobrze pucowaly > > . No, moga byc nawet takie farbowane....blondi. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:43 Teee !! chwila !!! to moja chata żadne stare zajeżdżone !! się kurde kolekcjoner staroci znalazł przyjdzie mi taka babinka i tu się nie schyli bo strzyka w kościach, tam nie sięgnie bo za wysoko, ówdzie łapki nie wsadzi, bo się węża boi ...... jak Ci wszystko jedno, kto Ci wypucuje to nie znaczy, że mi też !!! ....... ps. a jak się co wykluje, to nawet i dobrze weselej będzie 1zorro-bis napisał: > nie, nie, nie! Zadne mlode i Ruskie! Bo jeszcze cos sie z tgo wykluje..... > Przechodzone, z przebiegiem i ufarbowane na blondi. Zeby do ludzi byly jeszcze > podobne. Bo to tylko do pucowania chaty ma byc..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:59 takie przchodzone to nawet bagietka.....sorry - bula nakarmisz. Koszta prawie zadne. fenikss.2972 napisał: > Teee !! chwila !!! to moja chata > żadne stare zajeżdżone !! > się kurde kolekcjoner staroci znalazł > przyjdzie mi taka babinka i tu się nie schyli bo strzyka w kościach, tam nie si > ęgnie bo za wysoko, ówdzie łapki nie wsadzi, bo się węża boi ...... > jak Ci wszystko jedno, kto Ci wypucuje to nie znaczy, że mi też !!! ....... : > 62; > > > > ps. a jak się co wykluje, to nawet i dobrze weselej będzie > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:10 już Ty się o moje finanse nie martw jak mnie będzie stać na taką chatę to i w obsługę też zainwestuję 1zorro-bis napisał: > takie przchodzone to nawet bagietka.....sorry - bula nakarmisz. Koszta prawie z > adne. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:17 wiesz, te bezmiesne tez sa O.K Taniej wychodzi..... A dookola chaty to tego zielska chyba pelno rosnie, co? fenikss.2972 napisał: > już Ty się o moje finanse nie martw jak mnie będzie stać na taką chatę to i > w obsługę też zainwestuję > > 1zorro-bis napisał: > > > takie przchodzone to nawet bagietka.....sorry - bula nakarmisz. Koszta pr > awie z > > adne. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:21 czy Ty mi sugerujesz .................kozę i gumiaki ?? 1zorro-bis napisał: > wiesz, te bezmiesne tez sa O.K > Taniej wychodzi..... > A dookola chaty to tego zielska chyba pelno rosnie, co? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:26 niekoniecznie. Ale ta od sprzatania w gumiakach tez moze byc..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:32 ej no weź mi nie psuj sielankowej wizji !! za chwilę, zamiast kurna chata - wyjdzie z tego kurna obora !! 1zorro-bis napisał: > niekoniecznie. Ale ta od sprzatania w gumiakach tez moze byc..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:34 obora kolo chaty tez moze byc. Swinie mozna hodowac..... fenikss.2972 napisał: > ej no weź mi nie psuj sielankowej wizji !! > za chwilę, zamiast kurna chata - wyjdzie z tego kurna obora !! > > > > > 1zorro-bis napisał: > > > niekoniecznie. Ale ta od sprzatania w gumiakach tez moze byc..... > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:40 no peeewnie zaraz będzie 30 ha gospodarstwo rolno produkcyjne !!! chata ma być !!! nad jeziorem !!! a nie kurde trzoda chlewna 1zorro-bis napisał: > obora kolo chaty tez moze byc. > Swinie mozna hodowac..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 16:25 to ryby chcesz lowic? Liczysz na jakas.....zlota rybke? fenikss.2972 napisał: > no peeewnie > zaraz będzie 30 ha gospodarstwo rolno produkcyjne !!! > > chata ma być !!! > nad jeziorem !!! > > > > a nie kurde trzoda chlewna > > > 1zorro-bis napisał: > > > obora kolo chaty tez moze byc. > > Swinie mozna hodowac..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:13 przydałaby się 1zorro-bis napisał: > to ryby chcesz lowic? Liczysz na jakas.....zlota rybke? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:15 i jakie bedziesz mial trzy zyczenia? fenikss.2972 napisał: > przydałaby się > > 1zorro-bis napisał: > > > to ryby chcesz lowic? Liczysz na jakas.....zlota rybke? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:31 pierwsze to żeby Kaczyński kanclerzem został u Was drugie, to żebym żył dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo, żeby sobie na to popatrzeć a trzecie to ta kurna chata w miejsce pegeeru 1zorro-bis napisał: > i jakie bedziesz mial trzy zyczenia? Odpowiedz Link
tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:37 fenikss.2972 napisał: > farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie..... Jak to co? Siwa prawda! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:38 no, siwa prawda i sztuczny ....... gebis. tan.nawe napisała: > fenikss.2972 napisał: > > > farbowanych nie chcę, bo potem diabli wiedzą, co spod lakieru wylezie.... > . > > Jak to co? Siwa prawda! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 14:57 żeby tylko............ to bym może zaryzykował....ale gwarancji nie ma tan.nawe napisała: > Jak to co? Siwa prawda! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:00 no, gebis tez mozna sprawdzic. Czy mocno osadzony..... fenikss.2972 napisał: > żeby tylko............ to bym może zaryzykował....ale gwarancji nie ma : > D > > tan.nawe napisała: > > Jak to co? Siwa prawda! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:12 taaaaa a potem się okaże że papiery lewe, numer przebity, nadwozie przerdzewiałe i jeszcze przekręcony licznik.... 1zorro-bis napisał: > no, gebis tez mozna sprawdzic. Czy mocno osadzony..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:17 Ty, to ma byc do pucowania chaty a nie do rajdu..... fenikss.2972 napisał: > taaaaa > a potem się okaże że papiery lewe, numer przebity, nadwozie przerdzewiałe i jes > zcze przekręcony licznik.... > > 1zorro-bis napisał: > > > no, gebis tez mozna sprawdzic. Czy mocno osadzony..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:19 no i taka tez by sie przydala co to na ortografii sie troszku zna..... Pisma urzedowe moglaby w wolnych chwilach od pucowania poprawiac, nie? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:23 jak dobrze wypucuje, to i przejechać by się można ..... 1zorro-bis napisał: > Ty, to ma byc do pucowania chaty a nie do rajdu..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:26 taka....przechodzona?! Brrrrrr.... fenikss.2972 napisał: > jak dobrze wypucuje, to i przejechać by się można ..... > > 1zorro-bis napisał: > > > Ty, to ma byc do pucowania chaty a nie do rajdu..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 15:38 no i dlatego ma młoda być 1zorro-bis napisał: > taka....przechodzona?! > Brrrrrr.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 16:24 z mlodej to moga byc potem....mlode. Niebezpieczne. fenikss.2972 napisał: > no i dlatego ma młoda być > > 1zorro-bis napisał: > > > taka....przechodzona?! > > Brrrrrr.... > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:12 się odchowa, przy okazji patriotycznie zadbawszy o wzrost liczebności naszej.... 1zorro-bis napisał: > z mlodej to moga byc potem....mlode. > Niebezpieczne. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:14 no, to wszystkiego naj, naj! fenikss.2972 napisał: > się odchowa, przy okazji patriotycznie zadbawszy o wzrost liczebności naszej... > . > > > 1zorro-bis napisał: > > > z mlodej to moga byc potem....mlode. > > Niebezpieczne. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:29 uważaj, bo będę szukał forsiastego chrzestnego 1zorro-bis napisał: > no, to wszystkiego naj, naj! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:35 to na innym forum...... fenikss.2972 napisał: > uważaj, bo będę szukał forsiastego chrzestnego > > > 1zorro-bis napisał: > > > no, to wszystkiego naj, naj! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 17:38 już ja się znam na interesach.... 1zorro-bis napisał: > to na innym forum...... Odpowiedz Link
tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 19:53 1zorro-bis napisał: > no i taka tez by sie przydala co to na ortografii sie troszku zna..... Pisma urzedowe moglaby w wolnych chwilach od pucowania poprawiac, nie? A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:02 tan.nawe napisała: > A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? tylko w naturze !! Zorro płaci Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:12 ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau?? fenikss.2972 napisał: > tan.nawe napisała: > > A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? > > tylko w naturze !! > Zorro płaci Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:18 to Ty chciałeś stary pumpernikiel to teraz bulisz za nadgodziny 1zorro-bis napisał: > ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau?? Odpowiedz Link
tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:18 1zorro-bis napisał: > ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau??:D Pucfrau, ale za to jaka mistrzyni języka! Więc mógłbyś się poświęcić! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:56 ja Wam zaraz poprzetrącam łapki tan.nawe napisała: > Pucfrau, ale za to jaka mistrzyni języka! Więc mógłbyś się poświęcić! Odpowiedz Link
tan.nawe Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 21:01 Dobrze, już wyciągam łapki spod kołderki. Wypucowane jak należy. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 21:16 grzeczna dziewczynka tan.nawe napisała: > Dobrze, już wyciągam łapki spod kołderki. Wypucowane jak należy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 07:55 ...............?! Frrrrrrrrrrrrancuskiego?! tan.nawe napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > ja??!! w naturze?? Takie przechodzonej pucfrau??:D > > Pucfrau, ale za to jaka mistrzyni języka! Więc mógłbyś się poświęcić! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 20:11 no jak to co? Lepszy gebis, nowa farbe na blond wlosy, mocniejsze bryle coby mogla ortografie lepiej poprawiac. Jedna sie juz nawet na ta fuche pisze. Bo nasze oferty pilnie czyta.. I grubszy stan konta, zeby od menza ciongnonc nie musiala. Takie my som. .nawe napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > no i taka tez by sie przydala co to na ortografii sie troszku zna..... > Pisma urzedowe moglaby w wolnych chwilach od pucowania poprawiac, nie? > > A ile za to poprawianie "dostanie zapłacone"? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:08 fenikss.2972 napisał: > kurna chata A mie się marzy mała chatka w Borach Tucholskich albo na Roztoczu, Beskidy w okolicach Rycerki też mogą być. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:11 w Bieszczadach ma być !! wirujacypunkt napisał: > A mie się marzy mała chatka w Borach Tucholskich albo na Roztoczu, Beskidy w ok > olicach > Rycerki też mogą być. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:35 W Beskidach w Rycerce, a za Rycerką, Wielka i Mała Racza jest, można się na Racze spacerkiem wybrać fenikss.2972 napisał: > w Bieszczadach > ma być !! > > wirujacypunkt napisał: > > A mie się marzy mała chatka w Borach Tucholskich albo na Roztoczu, Beskid > y w ok > > olicach > > Rycerki też mogą być. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:38 Bieszczady chcę i już !! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:50 Wałęsaj się po Bieszczadach, a ja będę się włwóczyła po Beskidach i koniec, kropka fenikss.2972 napisał: > Bieszczady chcę i już !! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a mnie się marzy................. 27.01.14, 23:54 pasi wirujacypunkt napisał: > Wałęsaj się po Bieszczadach, a ja będę się włwóczyła po Beskidach i koniec, kro > pka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a mnie się marzy................. 28.01.14, 07:57 a w Reichu nie moze byc? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:11 nawet ujdzie rudka-a napisała: > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:20 Za darmo jest....zachwyt powinien być większy )))))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:22 nie zawsze to co za darmo zachwyca rudka-a napisała: > Za darmo jest....zachwyt powinien być większy )))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:30 umebluje się może kolega z forum jakies obrazy na ścianie powiesi..bedzie gdzie imprezować Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:33 oooooooooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! rudka-a napisała: > umebluje się może kolega z forum jakies obrazy na ścianie powiesi..bedzi > e gdzie imprezować Odpowiedz Link
rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:33 nie lubisz..niebieskiego? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:35 nie trawię kompletnie rudka-a napisała: > nie lubisz..niebieskiego? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:39 własciwie, to nie jest ważne ale może sie jeszcze "prześpisz" z tym i jutro ostatecznie zdecydujesz Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:41 mowy nie ma !! z "tym" to się na pewno nie prześpię !! rudka-a napisała: > własciwie, to nie jest ważne > ale może sie jeszcze "prześpisz" z tym i jutro ostatecznie zdecydujesz Odpowiedz Link
rudka-a Re: Spełniam życzenia, jak dobra Ciocia :> 15.02.14, 00:45 Nie wiesz, co dobre hahahahhhh Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:13 gdzie mi do wyrka zagląda no i czegoś tu zdecydowanie brakuje Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:23 i nie doleciało rudka-a napisała: > Dopiero leci... > > [img]https://i1.ryjbuk.pl/e343b7f6b2958799ed1b9311d666483db9b5ba97/babajaga-jpg[ > /img] Odpowiedz Link
rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:29 to masz pecha pewnie dzwonek się zepsuł Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:35 25 - 35 rudka-a napisała: > jaki przedział wiekowy?? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:42 idę spać, zanim mi popsujesz senne widziadła Odpowiedz Link
rudka-a Re: a w tej chatce... ;) 15.02.14, 00:44 no i dobrze!!!...powyżej stówy nie smaruję już dobranoc )) Odpowiedz Link