fenikss.2972 04.02.14, 21:29 nie ma to tamto - do roboty !!! uczymy się !! Matura SuperSama - Supersam odc. 21 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tan.nawe Re: dokształt 04.02.14, 22:12 Nooo... z tymi permanentnie dokształcanymi to różnie bywa... Czasem się... odkształcają zanadto. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: dokształt 05.02.14, 05:38 Eeee....Poproszę o podpowiedz! Ile odpowiedzi w pytaniu jest poprawnych? Jak wszystkie, to ile mam zaznaczyć? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 07:30 uczyc sie? A po co? I tak Cie pradzej czy pozniej dyzurna ortografka dopadnie...... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: dokształt 05.02.14, 07:53 O rany, nie strasz mnie! A co to jest za Osobistość? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 08:05 lepiej nie pytaj...... Kogut wie, I ja tez. debi_bebi napisała: > O rany, nie strasz mnie! A co to jest za Osobistość? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 10:51 to taka brzydka pani (chyba) co to każdemu wytyka błędy a sama ani gramatyki ani ortografii ni w ząb. i nie tylko ortografii - ani wiedzy, ani kultury, ani obycia - i te cechy tak pięknie przypina innym, po to, by je napiętnować, skrytykować, a przede wszystkim - wyeksponować - to bardzo typowe zjawisko w psychologii, choć charakterystyczne głównie dla jednostek o niskim poziomie rozwoju emocjonalnego Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 10:46 przepraszam - ta od for ? 1zorro-bis napisał: > uczyc sie? A po co? I tak Cie pradzej czy pozniej dyzurna ortografka dopadnie.. > .... > Odpowiedz Link
tan.nawe Re: dokształt 05.02.14, 10:50 fenikss.2972 napisał: > przepraszam - ta od for ? Ta! Plus asystentka - permanentnie dokształcana siła fachowa. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 10:52 ech te alfy i gamety tan.nawe napisała: > Ta! Plus asystentka - permanentnie dokształcana siła fachowa. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 10:58 Daremne żale - próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. A.A znaczy nie że AA tylko Asnyk Odpowiedz Link
hardy1 Re: dokształt 05.02.14, 12:25 Co to jest "ta od for"? Czy chodzi o dawanie komuś forów? Znaczy wyrównywaniem szans słabszemu? ...bo chyba nie chodzi o forum... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 13:16 Kogut!!!! Sorry!!!! Ale to jest pieeeeeekne! ......"PS. Masko nie jestem psem byś cały czas musiała się za kijem rozglądać, którym chcesz mnie uderzyć......." Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 13:19 będziesz zaraz pisał 100 razy - nie będę kopiował ..... 1zorro-bis napisał: > Kogut!!!! > Sorry!!!! > Ale to jest pieeeeeekne! > ......"PS. Masko nie jestem psem byś cały czas musiała się za kijem rozglądać, > którym chcesz mnie uderzyć......." > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 13:40 chopie......to nie skopiowane ino lodpisane..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 13:47 no to za ściąganie - 200 razy 1zorro-bis napisał: > chopie......to nie skopiowane ino lodpisane..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 14:07 a za czytanie wrogiej propagandy? fenikss.2972 napisał: > no to za ściąganie - 200 razy > > 1zorro-bis napisał: > > > chopie......to nie skopiowane ino lodpisane..... > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 14:47 czytać można !!! 1zorro-bis napisał: > a za czytanie wrogiej propagandy? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 14:52 danke, danke! fenikss.2972 napisał: > czytać można !!! > > 1zorro-bis napisał: > > > a za czytanie wrogiej propagandy? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 15:00 jaką kurde Dankę ???? 1zorro-bis napisał: > danke, danke! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 15:21 no, Tobie tylko jakies .....Danki w glowie.... fenikss.2972 napisał: > jaką kurde Dankę ???? > > > > 1zorro-bis napisał: > > > danke, danke! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 15:23 sam się darłeś o Dankę !! 1zorro-bis napisał: > no, Tobie tylko jakies .....Danki w glowie.... Odpowiedz Link
tan.nawe O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 14:07 ... i miejskiej teraz będzie. Poradę damie damy: Nie jeździć taksówkamy! W taksówkach, proszę damy, są nieobyte chamy. Dwie z tyłu siedzą damy, a cham do dam plecamy! I podsłuchuje damy; tak zwykle robią chamy. Naukę z tego mamy: nie bywać tam, gdzie d... chamy! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 14:09 o! Prosem Koguta!!!! A ona tes cyta wrogom propagandem...... tan.nawe napisała: > ... i miejskiej teraz będzie. > > Poradę damie damy: > Nie jeździć taksówkamy! > W taksówkach, proszę damy, > są nieobyte chamy. > Dwie z tyłu siedzą damy, > a cham do dam plecamy! > I podsłuchuje damy; > tak zwykle robią chamy. > > Naukę z tego mamy: > nie bywać tam, gdzie d... chamy! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 14:53 cytać - mozna wyśmiewać głupotę - można ale kurrrrrrrrrrr wklejać i ściągać nie można !!! 1zorro-bis napisał: > o! Prosem Koguta!!!! > A ona tes cyta wrogom propagandem...... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 15:20 a to wklejac mozna? wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prof-Krystyna-Pawlowicz-Nie-chce-widziec-na-ulicy-dwoch-sliniacych-sie-wzajemnie-facetow,wid,16382615,wiadomosc.html?ticaid=112268 Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 15:22 to można 1zorro-bis napisał: > a to wklejac mozna? > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prof-Krystyna-Pawlowicz-Nie-chce-widziec-na-ulicy-dwoch-sliniacych-sie-wzajemnie-facetow,wid,16382615,wiadomosc.html?ticaid=112268 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 15:23 no, widze, ze ta damulka Ci do gustu przypadla..... fenikss.2972 napisał: > to można > > 1zorro-bis napisał: > > > a to wklejac mozna? > > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prof-Krystyna-Pawlowicz-Nie-chce-widziec-na-ulicy-dwoch-sliniacych-sie-wzajemnie-facetow,wid,16382615,wiadomosc.html?ticaid=112268 Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 15:28 bo ja naprawdę dotąd się tym nie interesowałem - coś tam człowiek usłyszał, coś przeczytał....... ale zwykle, kiedy kluje się jakiś temat - staram się dowiedzieć jak najwięcej w materii - żeby wiedzieć o czym się gada no i jak zacząłem "poznawać" to babsko - to najpierw czytałem z niedowierzaniem, że takie głupoty pierdzieli poseł, potem się jeszcze okazało, że prawnik - nawiasem mówiąc - nie wie jako prawnik czym grozi stwierdzenie, że czyjaś twarz wygląda jak po rundzie bokserskiej - czy jakoś tak ? - aaaaaaaaaaale ona od prawa gospodarczego niby - no a potem to już zacząłem mieć z tego tylko ubaw 1zorro-bis napisał: > no, widze, ze ta damulka Ci do gustu przypadla..... facetow,wid,16382615,wiadomosc.html?ticaid=112268</a> > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: O komunikacji interpersonalnej 05.02.14, 14:48 toż Laskowika każdy pamięta jak uczył naród - frontem do klienta !! tan.nawe napisała: > ... i miejskiej teraz będzie. > > Poradę damie damy: > Nie jeździć taksówkamy! > W taksówkach, proszę damy, > są nieobyte chamy. > Dwie z tyłu siedzą damy, > a cham do dam plecamy! > I podsłuchuje damy; > tak zwykle robią chamy. > > Naukę z tego mamy: > nie bywać tam, gdzie d... chamy! Odpowiedz Link
k.karen Re: dokształt 05.02.14, 14:08 hardy1 napisał: > Co to jest "ta od for"? Czy chodzi o dawanie komuś forów? Znaczy wyrówny > waniem szans słabszemu? > ...bo chyba nie chodzi o forum... Przecież już wcześniej Fenikss wyjaśnił kto to jest to taka brzydka pani (chyba) co to każdemu wytyka błędy a sama ani gramatyki ani ortografii ni w ząb. i nie tylko ortografii - ani wiedzy, ani kultury, ani obycia - i te cechy tak pięknie przypina innym, po to, by je napiętnować, skrytykować, a przede wszystkim - wyeksponować - to bardzo typowe zjawisko w psychologii, choć charakterystyczne głównie dla jednostek o niskim poziomie rozwoju emocjonalnego... I to wyjaśnienie Fenikssa jeszcze bardziej umocniło mnie w przekonaniu, że lepiej być GOSPODYNIĄ DOMOWĄ ( ale dla własnej rodziny i we własnym domu), która zadbała już dawno o swoją spokojną i dobrą starość, nie licząc tylko na państwową emeryturę, niż GOSPOSIĄ DOMOWĄ, z cechami charakteru, które wymienił Fenikss, mieszkającą w wynajętym mieszkaniu, z niepewną rentą i bardzo prawdopodobną, smutną, samotną i żałosną starością. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 14:10 ......"I to wyjaśnienie Fenikssa jeszcze bardziej umocniło mnie w przekonaniu, że lepiej być GOSPODYNIĄ DOMOWĄ ( ale dla własnej rodziny i we własnym domu), która zadbała już dawno o swoją spokojną i dobrą starość, nie licząc tylko na państwową emeryturę, niż GOSPOSIĄ DOMOWĄ, z cechami charakteru, które wymienił Fenikss, mieszkającą w wynajętym mieszkaniu, z niepewną rentą i bardzo prawdopodobną, smutną, samotną i żałosną starością......" O to, to! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 14:20 a kysz! A kysz! A kysz! Teraz juz mozesz Hardy..... hardy1 napisał: > Apage , satanas! Mnie się tego czytać nie godzi Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 15:00 no i mamy egzorcystę 1zorro-bis napisał: > a kysz! A kysz! A kysz! Teraz juz mozesz Hardy..... Odpowiedz Link
hardy1 Re: dokształt 05.02.14, 19:02 ... a co? Chcesz, aby na Dworcu zalęgły się jakieś siły nieczyst... migające w oczach? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 19:03 tu są same siły nieczyste !! ze mną na czele hardy1 napisał: > ... a co? Chcesz, aby na Dworcu zalęgły się jakieś siły nieczyst... migające w > oczach? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 19:19 ja to mam wrodzone po tatusiu.... hardy1 napisał: > Czyżbyś się zaraził od migotania w oczach? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 14:59 znalazł się sprawiedliwy wśród grzesznych .... hardy1 napisał: > Apage , satanas! Mnie się tego czytać nie godzi Odpowiedz Link
hardy1 Re: dokształt 05.02.14, 19:02 Ten jeden sprawiedliwy uratuje Dworzec przed Ogniem z Niebios... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 19:04 ja tu już gdzieś napomknąłem o prostym, turystycznym sposobie na ognisko.... hardy1 napisał: > Ten jeden sprawiedliwy uratuje Dworzec przed Ogniem z Niebios... Odpowiedz Link
hardy1 Re: dokształt 05.02.14, 19:12 Nie znam. Natomiast znam, jak uratować przed ogniem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 19:21 nie znasz ???? no więc po zakończeniu imprezy należy przeprosić panie i poprosić, coby się oddaliły - byle nie za daleko następnie wyjąć sprzęt sikawkowy i ognisko kolektywnie ugasić a Karen wiedziała !!!!!!!!!!!! hardy1 napisał: > Nie znam. Natomiast znam, jak uratować przed ogniem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 20:29 to co się pytasz hardy1 napisał: > To znam. Byłem w Ochotniczej SP Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 22:28 to jak jazda na rowerze tego się nie zapomina hardy1 napisał: > Bo to dawno było. Żem zapomniał Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 14:56 tak daleko bym się nie posuwał, aczkolwiek rozumiem, że szczytem chamstwa jest ironiczne i lekceważące pisanie o kimś per - gosposia domowa - oczywiście w złośliwym znaczeniu. Ale starajmy się nie przekraczać tych samych granic k.karen napisała: > I to wyjaśnienie Fenikssa jeszcze bardziej umocniło mnie w przekonaniu, ż > e lepiej być GOSPODYNIĄ DOMOWĄ ( ale dla własnej rodziny i we własnym domu) > , która zadbała już dawno o swoją spokojną i dobrą starość, nie licząc tylko na > państwową emeryturę, > niż GOSPOSIĄ DOMOWĄ, z cechami charakteru, które wymienił Fenikss, mies > zkającą w wynajętym mieszkaniu, z niepewną rentą i bardzo prawdopodobną, smutną > , samotną i żałosną starością. > > > > > Odpowiedz Link
k.karen Re: dokształt 05.02.14, 15:07 fenikss.2972 napisał: > tak daleko bym się nie posuwał, aczkolwiek rozumiem, że szczytem chamstwa jest > ironiczne i lekceważące pisanie o kimś per - gosposia domowa - oczywiście w zło > śliwym znaczeniu. > Ale starajmy się nie przekraczać tych samych granic Oczywiście, że tak Tak samo zresztą, jak chamskie określenie - certyfikowana kucharka z inteligencją przypalonej patelni. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 15:11 te słowa tak dobitnie świadczą o osobie, która je kieruje do kogoś - że nawet komentarz zbędny - bo taka osoba sama się prezentuje - jestem cham, buc, prostak, więc mi wypada - nie trzeba nic więcej .... k.karen napisała: > Oczywiście, że tak Tak samo zresztą, jak chamskie określenie - certyfikow > ana kucharka z inteligencją przypalonej patelni. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: dokształt 05.02.14, 15:15 k.karen napisała: > Oczywiście, że tak Tak samo zresztą, jak chamskie określenie - certyfikow > ana kucharka z inteligencją przypalonej patelni. O anielciu boży! Znowu te certyfikaty??? To jakaś obsesja, kompleksy, czy co? A może autor/ka tego cennego spostrzeżenia po prostu nie umie gotować? Albo gotuje, bo musi, a nie znosi? Nawiasem mówiąc: czy nieprzypalona patelnia posiada wyższą inteligencję niż przypalona? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 15:16 o !! i to jest genialne pytanie !! tan.nawe napisała: > Nawiasem mówiąc: czy nieprzypalona patelnia posiada wyższą inteligencję niż prz > ypalona? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 10:50 ta od FOR! fenikss.2972 napisał: > przepraszam - ta od for ? > > > > 1zorro-bis napisał: > > > uczyc sie? A po co? I tak Cie pradzej czy pozniej dyzurna ortografka dopa > dnie.. > > .... > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 10:53 a to się nie martwię, skończyłem więcej jak podstawówkę.... 1zorro-bis napisał: > ta od FOR! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 10:53 kurde.... A mnie z zawodowki wywalili..... fenikss.2972 napisał: > a to się nie martwię, skończyłem więcej jak podstawówkę.... > > 1zorro-bis napisał: > > > ta od FOR! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 11:00 no i dlatego jak strzelisz byka, to Ci będzie wybaczone ale alfy i gamety oraz wszelkie profesory mają obowiązek wysławiać się zgodnie z deklarowanym poziomem wykształcenia - mimo, że czasem słoma z butów wystaje 1zorro-bis napisał: > kurde.... > A mnie z zawodowki wywalili..... Odpowiedz Link
tan.nawe Re: dokształt 05.02.14, 11:22 1zorro-bis napisał: > kurde.... > A mnie z zawodowki wywalili..... Taaak? No, to przyznaj się, Zorku, coś Ty tam...zmalował? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dokształt 05.02.14, 11:23 pendzel mi krzywo chodzil...... tan.nawe napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > kurde.... > > A mnie z zawodowki wywalili..... > > Taaak? No, to przyznaj się, Zorku, coś Ty tam...zmalował? > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 12:13 pomazał im ściany w te swoje kolorki tan.nawe napisała: > Taaak? No, to przyznaj się, Zorku, coś Ty tam...zmalował? > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dokształt 05.02.14, 10:45 no ale to już matura !! to jakie podpowiedzi ? Odpowiedz Link