1zorro-bis 11.02.14, 14:20 tak mysla o EU Hamerykony..... www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 14:21 kurde.....muszem poprawic bo zara mi tu angielski lortograf przylezie..... Tak ma byc: "Fuck the EU!" Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 15:17 dość wredne jest natomiast to, że takie rozmowy lądują w sieci - jakby nie było - to prywatna rozmowa Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 15:54 ale i nie tylko to przez ostatnich parę tygodni - afera za aferą a jeszcze dziwniejszy jest stosunek ludzi do tych afer klecha pedofil - i sfora baba staje na głowie, żeby udowodnić że to nagonka bo inni też macają !! matki, babcie - żadna z nich nawet nie napomknie o najważniejszym aspekcie tych afer - o dziecku !! - dla mnie jest to już obrzydliwe, obleśne, chore facet pozywa gnoja za hejter i obraźliwe słowa - kurde - jakie spekulacje - winny, niewinny, ukradł, nie ukradł - a przecież to kurrrrrr nie ma znaczenia !! bo pozwał w procesie cywilnym głupka, który go obraził. morderca wychodzi na wolność - bo przez 25 lat nie było czasu, żeby się takimi sprawami zająć - mało tego - działania władz sprawiają, że nagle ludzie przestają pamiętać, że ten człowiek może być potencjalnych zagrożeniem - bo nagle staje się osobą potrzebującą obrony !! za to w świętowaniu rocznic wszelakich jesteśmy miszczami Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 16:37 .....no i zapomniales dodac, ze zyjemy w panstwie totalitarnym! Jak niektore forumowiczki twierdza...... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 16:43 to, że niektórym się pier...............przy to już mnie absolutnie nie dziwi. Kwestia przyzwyczajenia 1zorro-bis napisał: > .....no i zapomniales dodac, ze zyjemy w panstwie totalitarnym! > Jak niektore forumowiczki twierdza...... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 16:50 ......"A ja wciąż mówię że albo majdan i krew albo jazda w dół. Jazdy w dół nie przewiduję - przewiduję natomiast w niedalekiej przyszłości krew i rozpierduchę......" Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 16:52 zostałeś wieszczem jasnowidzem ? 1zorro-bis napisał: > ......"A ja wciąż mówię że albo majdan i krew albo jazda w dół. Jazdy w dół nie > przewiduję - przewiduję natomiast w niedalekiej przyszłości krew i rozpierduch > ę......" > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:04 taki genialny cytat to nie ode mnie.... Na szczescie. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:05 kurde................. 1zorro-bis napisał: > taki genialny cytat to nie ode mnie.... > Na szczescie. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:25 ........"a zwłaszcza lemingów lać w ryj ile wlezie. Dla ich dobra......" Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:41 Zorro bo zaraz ja Ci wp...........no 1zorro-bis napisał: > ........"a zwłaszcza lemingów lać w ryj ile wlezie. Dla ich dobra......" > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:52 to ja......leming??!! fenikss.2972 napisał: > Zorro bo zaraz ja Ci wp...........no > > 1zorro-bis napisał: > > > ........"a zwłaszcza lemingów lać w ryj ile wlezie. Dla ich dobra......" > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:45 powiedz, po ch.........masz potem czytać żeś donosiciel, co na granty liczy - czy ten poziom Ci odpowiada ? Mi nie - nie kopiuj i nie dawaj idiotom satysfakcji 1zorro-bis napisał: > ........"a zwłaszcza lemingów lać w ryj ile wlezie. Dla ich dobra......" > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:52 a gdzie to, gdzie? fenikss.2972 napisał: > powiedz, po ch.........masz potem czytać żeś donosiciel, co na granty liczy - c > zy ten poziom Ci odpowiada ? Mi nie - nie kopiuj i nie dawaj idiotom satysfakcj > i > > > 1zorro-bis napisał: > > > ........"a zwłaszcza lemingów lać w ryj ile wlezie. Dla ich dobra......" > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:53 po prostu nie kopiuj ok ? 1zorro-bis napisał: > a gdzie to, gdzie? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:54 ........o kurde..... Juz znalazlem! Ale nas tukej chopie sledzom..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 17:57 tak, wiem, co mnie śmieszy, bo zarzucają to nam - ale to kraina paradoksu mnie natomiast brzydzi ten światek, odkąd mamusia i specjalista uznały że można wytłumaczyć klechę zboczeńca, bo nie tylko on maca. Brzydzę się autentycznie. 1zorro-bis napisał: > ........o kurde..... > Juz znalazlem! Ale nas tukej chopie sledzom..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 18:12 ja dawno juz rzygam. fenikss.2972 napisał: > tak, wiem, co mnie śmieszy, bo zarzucają to nam - ale to kraina paradoksu > mnie natomiast brzydzi ten światek, odkąd mamusia i specjalista uznały że można > wytłumaczyć klechę zboczeńca, bo nie tylko on maca. Brzydzę się autentycznie. > > 1zorro-bis napisał: > > > ........o kurde..... > > Juz znalazlem! Ale nas tukej chopie sledzom..... > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 18:18 obawiam się, że nie w takim wymiarze poraziło mnie, jak baba może kogoś dla zasady, zamiast pomyśleć, co by było, gdyby spotkało to jej dziecko jak specjalista przyklaskuje, zamiast - ooooooooo tu jest pole do popisu - powymądrzać się, jakie skutki niesie wyrządzona dziecku krzywda - dodatkowo przez osobę uznawaną za autorytet społeczny - jaką jest klecha ale mohery to chora formacja 1zorro-bis napisał: > ja dawno juz rzygam. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 11.02.14, 18:43 ......"ale mohery to chora formacja...." FAKT. 100 % racji. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 18:46 wcale mnie to nie bawi 1zorro-bis napisał: > ......"ale mohery to chora formacja...." > FAKT. 100 % racji. > Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Fuck EU! 11.02.14, 19:02 > nie kopiuj i nie dawaj idiotom satysfakcji Racja! Kopiowane narzekają, że je szpicle czytają, podglądają, szpiegują i kopiują. Ciekawe, skąd o tym wiedzą? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 19:09 i dlatego nie róbmy z siebie idiotów na wzór i podobieństwo.... tan.nawe napisała: > Racja! > Kopiowane narzekają, że je szpicle czytają, podglądają, szpiegują i kopiują. > Ciekawe, skąd o tym wiedzą? Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Fuck EU! 11.02.14, 19:32 fenikss.2972 napisał: > i dlatego nie róbmy z siebie idiotów na wzór i podobieństwo.... Masz słuszność, ale to, co tam można przeczytać, jest czasami tak piękne, że trudno się powstrzymać... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 11.02.14, 19:36 tak, wiem nie mniej - coraz częściej nawet już nie śmiech tylko obrzydzenie bierze tan.nawe napisała: > Masz słuszność, ale to, co tam można przeczytać, jest czasami tak piękne, że tr > udno się powstrzymać... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 12.02.14, 07:47 Kogut.......! Paskudo Ty jedna! Donosiles???!! tan.nawe napisała: > fenikss.2972 napisał: > > > i dlatego nie róbmy z siebie idiotów na wzór i podobieństwo.... > > Masz słuszność, ale to, co tam można przeczytać, jest czasami tak piękne, że tr > udno się powstrzymać... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 12.02.14, 07:48 .....jajka kurom do kurnika????!! Oj, Ty donosicielu paskudny! To teraz masz ! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 12.02.14, 10:48 tak, ale na sąsiada 1zorro-bis napisał: > Kogut.......! > Paskudo Ty jedna! > Donosiles???!! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 12.02.14, 07:37 a wlasnie!!! tan.nawe napisała: > > nie kopiuj i nie dawaj idiotom satysfakcji > > Racja! > Kopiowane narzekają, że je szpicle czytają, podglądają, szpiegują i kopiują. > Ciekawe, skąd o tym wiedzą? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 12.02.14, 11:29 nie, na sąsiada bo lał sąsiadkę 1zorro-bis napisał: > tak mysla o EU Hamerykony..... > www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 12.02.14, 12:33 nie, na policję 1zorro-bis napisał: > acha. > Na.....forumie?! > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 12.02.14, 12:41 na forumy donosiłem i donoszę - informacje, przemyślenia własne, dowcipy z sieci oraz pogadanki o dupach 1zorro-bis napisał: > o forum....y chodzi, forum....y! > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 12.02.14, 19:07 kurde....Kogut! To o Wscieknietego chodzi! I te ubeckie epitety....... Jak komus wali - to na calego. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 12.02.14, 19:11 ja wiem....ale o co biega?! Byl spokoj i cisza. A teraz......komu bije....dzwon i....dlaczego?! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Fuck EU! 12.02.14, 19:13 booo w czasie deszczu dzieci się nudzą..................... i dlatego powinieneś już załapać strategię i nie dawać satysfakcji, zachowując się zgodnie z pobożny życzeniami typu - ojeeeeeeeeeeeeeeej może zauważy i zareaguje 1zorro-bis napisał: > ja wiem....ale o co biega?! Byl spokoj i cisza. > A teraz......komu bije....dzwon i....dlaczego?! > Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Fuck EU! 12.02.14, 19:18 1zorro-bis napisał: > ja wiem....ale o co biega?! Byl spokoj i cisza. > A teraz......komu bije....dzwon i....dlaczego?! Faza, Zorro, faza! Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Fuck EU! 12.02.14, 19:29 1zorro-bis napisał: > klimakterium? W tym wieku?! Troche pozno..... No, OK - nie faza. Remisja. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Fuck EU! 13.02.14, 07:57 albo w domu maz bije...... Bo ma dosyc. tan.nawe napisała: > 1zorro-bis napisał: > > > klimakterium? W tym wieku?! Troche pozno..... > > No, OK - nie faza. Remisja. > Odpowiedz Link