fenikss.2972 07.03.14, 17:48 wątek zadymiarski, dla tych, co to dymić chcieli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 17:54 o nie nie nie trollów tu nie wpuszczę rudka-a napisała: > muszę się w takim razie przelogować Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 07.03.14, 18:02 Lepiej nie zachęcaj, bo do północy zostaną tylko zgliszcza z Dworca )))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 07.03.14, 18:07 Tylko Ci się tak wydaje ale nie będe pozbawiać Cię złudzeń ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 18:09 nie prowokuj bo normalnie dam znaka i podliczamy się o północy zobaczymy kto większy kozak Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 18:22 nie strasz, nie strasz bo..........................i tak się nie boję rudka-a napisała: > do północy, to już tu będzie tylko pył Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 07.03.14, 18:32 Trolle wyzdychały, ludzie zmęczeni... z kim będziesz dymil? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 18:34 no przesz to Ty mi grozisz obróceniem dworca w pył Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 07.03.14, 18:50 fenikss.2972 napisał: > wątek zadymiarski, dla tych, co to dymić chcieli Też mi atrakcja "dymić" w miejscu do tego przeznaczonym! Nie ma to jak znienacka przypie.dolić Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 18:51 no przesz kto Ci broni ? Rudej się zadyma marzyła, to ułatwiam jak tylko potrafię piotr_57 napisał: > fenikss.2972 napisał: > > > wątek zadymiarski, dla tych, co to dymić chcieli > > Też mi atrakcja "dymić" w miejscu do tego przeznaczonym! > Nie ma to jak znienacka przypie.dolić Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 07.03.14, 20:40 Zadymiarze , ale zadymiarze pochowali się za nickami, podrygują, podskakują i para wychodzi, jak ze starego, zdezolowanego parowozu. Buahahahahahahhahahahaha, to ma być zadyma ? Ruda wiewióra ledwo podgryzła orzeszka, Kogut zapiał i ochrypł, Zorro pochwalił się, że nie pali, a Piotr zakomunikował, że zadymi tylko w innym miejscu. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 20:46 śmy się chyba wszyscy postarzeli choooooooooociaż, na zadymy to najlepiej wyskoczyć gdzieś po ludziach wirujacypunkt napisał: > Zadymiarze , ale zadymiarze pochowali się za nickami, podrygują, podskakują i p > ara wychodzi, > jak ze starego, zdezolowanego parowozu. > Buahahahahahahhahahahaha, to ma być zadyma ? > Ruda wiewióra ledwo podgryzła orzeszka, Kogut zapiał i ochrypł, Zorro pochwali > ł się, że nie > pali, a Piotr zakomunikował, że zadymi tylko w innym miejscu. > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 07.03.14, 20:53 Widzę, że marnie zadymiłam. Powiedziałam każdemu coś ''miłego''. Myslałam, że po moim poście chór oburzonych się odezwie, a dowiaduję się, że starość nas dopada. Pasuje, nie dymie Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 20:55 aaaaaaaaaaaaa że to zaczepka była tak ?? wpadnie taki Bączek, namiesza, nakręci i się raczkiem wycofuje !! wirujacypunkt napisał: > Widzę, że marnie zadymiłam. > Powiedziałam każdemu coś ''miłego''. > Myslałam, że po moim poście chór oburzonych się odezwie, a dowiaduję się, że st > arość nas dopada. > Pasuje, nie dymie Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 07.03.14, 21:10 fenikss.2972 napisał: > aaaaaaaaaaaaa że to zaczepka była tak ?? > wpadnie taki Bączek, namiesza, nakręci i się raczkiem wycofuje !! > Jakem Bączek, pobrzęczałam Zakręciłam, zadymiłam Pofurczałam, odleciałam Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 21:11 no to teraz będzie zadyma wirujacypunkt napisał: > Jakem Bączek, pobrzęczałam > Zakręciłam, zadymiłam > Pofurczałam, odleciałam Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 07.03.14, 21:15 Będziesz dymił ? fenikss.2972 napisał: > no to teraz będzie zadyma > > > > > wirujacypunkt napisał: > > > > Jakem Bączek, pobrzęczałam > > Zakręciłam, zadymiłam > > Pofurczałam, odleciałam > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 21:17 a będę zadymię i pójdę z psem wirujacypunkt napisał: > Będziesz dymił ? > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 07.03.14, 21:20 Pies też człowiek i spacerek należy się fenikss.2972 napisał: > a będę > > zadymię i pójdę z psem > > wirujacypunkt napisał: > > > Będziesz dymił ? > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 21:24 jakby był człowiek, to by mnie nie budził o 6 i dlatego jak późno odcedzę, to i rano dłużej śpi wirujacypunkt napisał: > > Pies też człowiek i spacerek należy się Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 07.03.14, 21:38 i nie ma zadymy??? jaaka szkoda...a myslałam sobie...wrócę z kijów, to pewnie trza będzie reanimować, a tu spokojniuśko nic nie iskrzy Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 07.03.14, 22:35 ale to Ty się odgrażałaś, że stację z dymem puścisz !! Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 07:02 rudka-a napisała: > i nie ma zadymy??? > jaaka szkoda...a myslałam sobie...wrócę z kijów, to pewnie trza będzie reanimow > ać, a tu spokojniuśko > nic nie iskrzy A kto tu ma dymić, i z kim ? Pamiętasz dym miedzy kaką a gipsy z moim i grzecha udziałem? To był dym. Każdy pisał z kilku ników aż się grzech pierdolnał i napisał jako barrakuda, pamiętasz? To były czasy. Albo moje wojny z paskalem z mężczyzny Komu dzisiaj chce się tak dymić? A wojny bab i Tubola z Europą? To były inne czasy. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 08.03.14, 09:18 Bo teraz jakies takie mimozowate te forumki. Sie obrazaja o bele co. A do tego te najwieksze zadymiarze gdzies poznikali. Ruda raz na pol roku rzuci haslo co by zadymila i na hasle sie konczy ja az takim pacyfista nie jestem i tez bym czasem sie rozerwal, ale bida. Nie ma gdzie Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 10:04 fenikss.2972 napisał: > Bo teraz jakies takie mimozowate te forumki. Sie obrazaja o bele co. A do tego > te najwieksze zadymiarze gdzies poznikali. Ruda raz na pol roku rzuci haslo co > by zadymila i na hasle sie konczy ja az takim pacyfista nie jestem i tez by > m czasem sie rozerwal, ale bida. Nie ma gdzie Fora spowszedniały, wszyscy sie nauczyli, że to tylko net. Ludzie przestali traktować niki jako część siebie, niki żyją własnym życiem a ich właściciele zupełnie się z nimi nie utożsamiają. Dlatego mnie śmieszy, gdy ktoś próbuje "obrazić" piotra_57 - D a proszę bardzo, droga wolna, co mnie to obchodzi?? chyba to jest powodem, dla którego zorganizowanie zdrowej zadymy jest już niemożliwe. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 08.03.14, 10:19 Ale i fora juz nie zyja tak jak kiedys. I co to za zabawa jak nie moge nawet Ruskie napisac bo zaraz sie urazony glos odzywa. Ja odnosze wrazenie odwrotne. Bo przesz ciaple ktos o cos obrazony albo straszy ze ma swoje prawa Odpowiedz Link
k.karen Re: zadyma 08.03.14, 10:42 - Ech, Fenikssie. Kiedyś to były zadymy! - Bo teraz, Piotrze, to wszystko jakieś takie mimozowate się porobiło... Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 06:56 wirujacypunkt napisał: ... zadymiłam... Co Ty dziecko wiesz o dymieniu na forum > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 08.03.14, 11:33 Wystarczyła iskiereczka..maluska, prawie niewidoczna iii...szło, jak burza... wrzało, jak w ulu....)) po zakonczonej akcji "leciałam" na Forum o Forum i ci, którzy emocji nie wytrzymywali smarowali wątek do administracji...zlikwidować "Ściany", unicestwić Dziadka_56 ...zdaje się, że pod takim nickiem pisał wówczas Piotr... wtedy padało hasełko: Piter oddaje Ci forum, leć tam i działaj......kotłowanie przenosiło się na chwile tam, ale odpowiedź administracji była korzystna dla nas i niezadowoleni wracali na Ściany, by maglować temat dalej.... w ciągu dnia..300 postów, których ugasić się nie dało w żaden sposób, to było to ))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 08.03.14, 11:34 ja nie widzę przeszkód tylko trzeba łapankę urządzić, bo do zadym to nas ciut za mało rudka-a napisała: > Wystarczyła iskiereczka..maluska, prawie niewidoczna iii...szło, jak burza... > wrzało, jak w ulu....)) po zakonczonej akcji "leciałam" na Forum o Forum i c > i, którzy emocji nie wytrzymywali smarowali wątek do administracji...zlikwidowa > ć "Ściany", unicestwić Dziadka_56 ...zdaje się, że pod takim nickiem pisał wó > wczas Piotr... > wtedy padało hasełko: Piter oddaje Ci forum, leć tam i działaj......kotłowanie > przenosiło się na chwile tam, ale odpowiedź administracji była korzystna dla na > s i niezadowoleni wracali na Ściany, by maglować temat dalej.... > w ciągu dnia..300 postów, których ugasić się nie dało w żaden sposób, to było t > o ))))) Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 11:42 rudka-a napisała: unicestwić Dziadka_56 ...zdaje się, że pod takim nickiem pisał wó > wczas Piotr... dziadek_54 później mi zrobiłaś piotr_57 z jednorocznym "wyprzedzeniem". Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 08.03.14, 12:08 ..ale do dzisiaj niektórzy jeszcze pamietają Dziadka nie wybaczyli Ci Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 12:12 rudka-a napisała: > ..ale do dzisiaj niektórzy jeszcze pamietają Dziadka > nie wybaczyli Ci Kto? Grzech? A co sie stało z tą "ukochaną" kogutka? Żyje? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 08.03.14, 12:15 czy ja znowu o czymś nie wiem ? piotr_57 napisał: > A co sie stało z tą "ukochaną" kogutka? Żyje? Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 08.03.14, 12:27 fenikss.2972 napisał: > czy ja znowu o czymś nie wiem ? > > piotr_57 napisał: > > A co sie stało z tą "ukochaną" kogutka? Żyje? Ty nie wiesz, to skad my mamy wiedzieć ))))))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 08.03.14, 12:29 rudka-a napisała: > Ty nie wiesz, to skad my mamy wiedzieć ))))))))) Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 12:38 rudka-a napisała: > Ty nie wiesz, to skad my mamy wiedzieć ))))))))) No, on może udawać, że nie wie, ale Ty musisz pamiętać. Mów co z nią ? Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 08.03.14, 12:46 Naprawde nie wiem..nie utrzymuje zadnych kontaktów poza forum.... porozchodzili się wszyscy, na poczcie same reklamy, telefon nie dzwoni... Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 08.03.14, 12:25 Grzech mimo wszystko lubił pogadać, a że mieliscie przeważnie inne zdanie na temat.......to prędzej, czy później wybuchał konflikt... Lwu tez napsułes krwi...a ja powiem Ci, że lubiłam z Nim pisać... czasem wpadała purchawka, czasem Pendula zamieszała, Europa, Tubiś...inni.. jedyną osobą, którą zdaje sie bardzo lubiłeś był Kolczasty... Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 12:35 rudka-a napisała: > Grzech mimo wszystko lubił pogadać, a że mieliscie przeważnie inne zdanie na te > mat.......to prędzej, czy później wybuchał konflikt... > Lwu tez napsułes krwi... O, właśnie, co z Lwem/ żyje? > czasem wpadała purchawka Ona była inteligentna, ale później chyba coś jej się głowie popsuło. A przynajmniej ja całkowicie przestałem ją rozumieć. , > jedyną osobą, którą zdaje sie bardzo lubiłeś był Kolczasty... Nie Lubiłem też zwykłego Nemo, Ciebie, lubiłem Ladaco... Odpowiedz Link
rudka-a Re: zadyma 08.03.14, 12:43 Z pewnoscią, ale nic nie wiem... purchawke 'widziałam' nie tak dawno u Siba... Z Gipsy mało pisałam, bo kompletnie nie kapowałam o co chodzi w Jej zakręconych, górnolotnych wypowiedziach.....styl googlowo - wikipedowy pomieszany z własnymi przemysleniami... Dunki nie widzę, Pendula, Europa znikneły, grzecha też mało.... niewiele nicków z tamtych lat... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 08.03.14, 13:35 piotr_57 napisał: > wirujacypunkt napisał: > > ... zadymiłam... > > Co Ty dziecko wiesz o dymieniu na forum Wędrując w sieci, kiedyś trafilam na Twoją zadymę i Teletoobisia, ależ to była zadyma. Oboje niszczyliście jakowąś biedną kobietę. Trochę było mi jej żal, ale także setnie się uśmiałam. Wiła się dziewczyna jak piskorz, a w Was litości ani za grosz nie było. Nawet chciałam coś napisać w obronie biedaczki, ale postanowilam, że spasuje i pisać nic nie będę. Odpowiedz Link
piotr_57 Re: zadyma 08.03.14, 13:52 wirujacypunkt napisał: > piotr_57 napisał: > > Oboje niszczyliście jakowąś biedną kobietę. To wcale nie musiała być kobieta > Trochę było mi jej żal, ale także setnie się uśmiałam. > Wiła się dziewczyna jak piskorz, a w Was litości ani za grosz nie było. Litość to pojecie nieznane na necie > Nawet chciałam coś napisać w obronie biedaczki, ale postanowilam, że spasuje i > pisać nic nie będę. I dobrze , że nie napisałaś > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zadyma 08.03.14, 21:35 piotr_57 napisał: > wirujacypunkt napisał: > > > piotr_57 napisał: > I dobrze , że nie napisałaś Nie chciałam wsadzać palcy między drzwi a farmuge Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 09.03.14, 09:36 Ni ma komu dymic. W sumie ostatni raz skopalem dupe niejakiemu Zorro z poltora roku temu i od tamtej pory posucha Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: zadyma 11.03.14, 06:50 kurde...... To moze zrobimy "powtorke z rozrywki" bo z wprawy wyjdziesz? fenikss.2972 napisał: > Ni ma komu dymic. W sumie ostatni raz skopalem dupe niejakiemu Zorro z poltora > roku temu i od tamtej pory posucha Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: zadyma 11.03.14, 11:23 już wyszedłem, się jakiś pokojowy zrobiłem Dziś prawdziwych zadym już nie ma, bo czy warto po forach się lać, luźna gadka na każdy temat, awanturką już nie chce się stać. Dawne życie poszło hen, dziś na forach miły dzień, tylko trolli, tylko trolli, tylko trolli, tylko trolli żal... 1zorro-bis napisał: > kurde...... > To moze zrobimy "powtorke z rozrywki" bo z wprawy wyjdziesz? Odpowiedz Link