wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 20:44 Bardzo przepraszam, ale niczego nie obiecywałam. Przypominam, że napisałam iż wkleję zdjęcie jak będzie chociaż na trójkę Sama oceniłam zdjęcia niżej, zatem zdjęcia nie wkleję Twoje zdjęcia są jak zawsze świetne, a to ostatnie, to jest och i ach Tylko po tych pochwałach, nie obrośnij jeszcze bardziej w piórka, bo jako kogut masz ich i tak wiele Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 20:52 kiedy to ostatnie to właśnie fake jest, bo cykając z okna, wiatr mi wcisnął przed obiektyw gałąź, i zamiast złapać ostrość na łysego - chwyciło mi zielsko Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 21:05 kogucik.2872 napisał: > kiedy to ostatnie to właśnie fake jest, bo cykając z okna, wiatr mi wcisnął prz > ed obiektyw gałąź, i zamiast złapać ostrość na łysego - chwyciło mi zielsko > Widzę, że łysy ostrość stracił, ale ta gałąź na tle łysego jest o.k. a nie jakieś tam faki. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:09 bo ja cały czas dążę do ideału a poważnie - jeszcze całkiem niedawno nie umiałem zrobić tak wyraźnej fotki łysego w pełni - bo w kwadrach mi czasem wychodził - trochę ćwiczeń i jest prawie dobrze. Próbuj. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 21:15 kogucik.2872 napisał: > bo ja cały czas dążę do ideału > > a poważnie - jeszcze całkiem niedawno nie umiałem zrobić tak wyraźnej fotki łys > ego w pełni - bo w kwadrach mi czasem wychodził - trochę ćwiczeń i jest prawie > dobrze. Próbuj. Uparcie próbuje od jakiegoś czasu i w końcu zrobię zdjęcie takie, które będę mogła wstawić i nie wstydzić się. Te które mam zachowuję, bo chcę widzieć błędy jakie zrobiłam, żeby nie powtarzać tych samych błędów. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:18 a może jesteś zbyt surowa w ocenach i taki fake jak mój z gałęziami też może się spodobać a ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 21:25 Potrafię spojrzeć krytycznie na to, co robię i wcale nie oceniam siebie zbyt ostro. Zdjęcia są ciągle jeszcze za słabe, żeby chwalić się nimi. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:27 wykręty wykręty każda fotka jest dobra wirujacypunkt napisał: > Potrafię spojrzeć krytycznie na to, co robię i wcale nie oceniam siebie zbyt os > tro. > Zdjęcia są ciągle jeszcze za słabe, żeby chwalić się nimi. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 21:32 Nie każda fotka i nie wykręty. Nawet Tomaszowi Tomczykiewiczowie, nie wszystkie wychodzą, chociaż mistrzem jest. kogucik.2872 napisał: > wykręty wykręty > każda fotka jest dobra > > wirujacypunkt napisał: > > > Potrafię spojrzeć krytycznie na to, co robię i wcale nie oceniam siebie z > byt os > > tro. > > Zdjęcia są ciągle jeszcze za słabe, żeby chwalić się nimi. > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:43 no dlatego że on miszcz, to kwas pokazać coś co nie pasuje do tych z górnej półki - a my amatory możemy pokazać wszystko wirujacypunkt napisał: > Nie każda fotka i nie wykręty. > Nawet Tomaszowi Tomczykiewiczowie, nie wszystkie wychodzą, chociaż mistrzem jes > t. > > > kogucik.2872 napisał: > > > wykręty wykręty > > każda fotka jest dobra > > > > wirujacypunkt napisał: > > > > > Potrafię spojrzeć krytycznie na to, co robię i wcale nie oceniam si > ebie z > > byt os > > > tro. > > > Zdjęcia są ciągle jeszcze za słabe, żeby chwalić się nimi. > > > > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 21:39 Rudko, zabawne Ale dostanie się Tobie od Koguta, a może nie ? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bąku :D 13.06.14, 21:44 Wirku taka smutna była ta fota musiałam nadać jej..kolorytu noo, będzie jazgotał....jak zwykle )) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:45 a będzie jazgotał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! motylek ???????????????????????? rudka-a napisała: > Wirku taka smutna była ta fota > musiałam nadać jej..kolorytu > > noo, będzie jazgotał....jak zwykle )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bąku :D 13.06.14, 21:49 kogucik.2872 napisał: > a będzie jazgotał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! motylek ???????????????????????? > już nie!!!....na szpilce od dawna Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:51 motylek kotu siedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudka-a napisała: > kogucik.2872 napisał: > > > a będzie jazgotał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! motylek ????????????????? > ??????? > > > > już nie!!!....na szpilce od dawna Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:00 a na co mi ciem ????? na księżycu !!!!!!!!!!!!!!!! rudka-a napisała: > to kolorowy ciem motyle w innej wersji bedą Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bąku :D 13.06.14, 22:04 kogucik.2872 napisał: > a na co mi ciem ????? na księżycu !!!!!!!!!!!!!!!! to wizja współczesna! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:10 mój łysy - moja wizja !! bez ćmów !! rudka-a napisała: > kogucik.2872 napisał: > > > a na co mi ciem ????? na księżycu !!!!!!!!!!!!!!!! > > to wizja współczesna! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:44 o tak !! znowu masz rację !!! nagrabiła sobie solidnie !!!! wirujacypunkt napisał: > Rudko, zabawne > Ale dostanie się Tobie od Koguta, a może nie ? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:43 coś Ty mi z łysego zrobiła ??????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudka-a napisała: > Ja dodałam odpowiednie efekty wyglada znakomicie > > > > > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bąku :D 13.06.14, 21:45 kogucik.2872 napisał: > coś Ty mi z łysego zrobiła ??????????????????????? !!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem, ze wolałbyś jelenia na rykowisku, ale tylko kotek był Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:47 ŁOŚ !!!! nie lejeń !!!!! kfiatek jakiś !!! czekaj........................siedzę dziś w demotach rudka-a napisała: > > wiem, ze wolałbyś jelenia na rykowisku, ale tylko kotek był Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 21:55 rudka-a napisała: > łosia nie ma i nie będzie > szukaj, szukaj A to wszystko dlatego, że dzisiaj trzynastego Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 22:00 Ja też nie, ale na wszelki wypadek w drzewo niemalowane stukam rudka-a napisała: > ja tam przesądna nie jestem > chyba... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bąku :D 13.06.14, 22:02 wirujacypunkt napisał: > Ja też nie, ale na wszelki wypadek w drzewo niemalowane stukam tez dla spokojności splunę, gdy czarny kot przebiegnie drogę )) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:05 rudka-a napisała: > wirujacypunkt napisał: > > > Ja też nie, ale na wszelki wypadek w drzewo niemalowane stukam > > tez dla spokojności splunę, gdy czarny kot przebiegnie drogę )) Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bąku :D 13.06.14, 22:08 Kumulacja pecha Stukam w drzewo niemalowane, pluje za siebie i wieje gdzie pieprz rośnie. kogucik.2872 napisał: > > > > > rudka-a napisała: > > > wirujacypunkt napisał: > > > > > Ja też nie, ale na wszelki wypadek w drzewo niemalowane stukam > > > > tez dla spokojności splunę, gdy czarny kot przebiegnie drogę )) > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:13 dopiero się rozkręcam !!! wirujacypunkt napisał: > Kumulacja pecha > Stukam w drzewo niemalowane, pluje za siebie i wieje gdzie pieprz rośnie. > > > kogucik.2872 napisał: > > > > > > > > > > > rudka-a napisała: > > > > > wirujacypunkt napisał: > > > > > > > Ja też nie, ale na wszelki wypadek w drzewo niemalowane stuk > am > > > > > > tez dla spokojności splunę, gdy czarny kot przebiegnie drogę )) > > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:02 to się jeszcze okaże rudka-a napisała: > ja tam przesądna nie jestem > chyba... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bąku :D 13.06.14, 22:04 kogucik.2872 napisał: > to się jeszcze okaże butów nie kładę na stół > to ponoć wróży awanturę oczywiście nowych..nie takich schodzonych.....że tak przypomnę )) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:01 trzeba chlapnąć browar na szczęście wirujacypunkt napisał: > A to wszystko dlatego, > że dzisiaj trzynastego Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 21:59 rudka-a napisała: > łosia nie ma i nie będzie > szukaj, szukaj Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Bąku :D 13.06.14, 22:11 obiecanki cacanki rudka-a napisała: > i będzie foooooooooooooochhh??! Odpowiedz Link