lipsmacker 23.09.09, 21:44 5-ciolatki (prywatne przedszkole w wiekszym miescie): Amelia Agata Aleksandra Iga Natalia x 2 Nikola Zofia x 2 Dominika Karolina Oliwia Kacper x 2 Mikolaj Oskar Marcel Michal Szymon Antoni Arkadiusz Bartosz 8-mio latki (panstwowa podmiejska szkola) : Mateusz Jan Jakub Maksymilian Michal Krystian x 2 Mikolaj Maciej Krzysztof Kacper Konrad Patryk Katarzyna Iwona Izabela Wiktoria Milena Magda Sandra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: imiona w grupach moich dzieci 23.09.09, 21:51 zaskakuje mnie ośmioletnia Iwona! ale pozytywnie, zawsze lubiłam to imię, a chyba jednak sezonowe było Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imiona w grupach moich dzieci 24.09.09, 00:13 Właściwie prawie nie ma na czym oka zawiesić Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: imiona w grupach moich dzieci 24.09.09, 13:29 Z 5-latków-jako tako uwagę zwraca Agata,z 8-latków-Iwona i jako tako Maksymilian. Podoba mi się Izabela. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imiona w grupach moich dzieci 17.10.09, 00:16 Ani jedno imię mnie nie zachwyciło. Odpowiedz Link Zgłoś