milenium5 20.01.04, 16:28 Dziś są imieniny Sebastiana. Kiedyś to imię było szalenie modne. Mnie się podoba. szczególnie w zestawieniu Sebastian Jan. A co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: A co z Sebastianem? 20.01.04, 17:52 Imie ladne, u mnie w szkole podstawowej bylo duzo Sebastianow. Św. Sebastian to bardzo ciekawa postac. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: A co z Sebastianem? 20.01.04, 18:14 Czesc ! Kiedys to imie nie podobalo mi sie. Teraz jakos zaczelo do mnie przemawiac.Ale Sebastian Jan -uwazam ,ze koncowka pierwszego jest jako tako drugim imieniem (ian -Jan).Wedlug mnie nie pasuja do siebie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: A co z Sebastianem? 20.01.04, 21:53 Nieładne I zestaw Sebastian Jan też nie pasuje, bo się rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mader1 Re: A co z Sebastianem? 21.01.04, 00:11 znam przemilego malego Sebastianka. Wolaja na niego... Stuart )) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A co z Sebastianem? 21.01.04, 04:47 Mnie sie tak srednio podoba. Zdrobienie Bastek jest OK, ale Seba, Sebus,Sebek -okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: A co z Sebastianem? 21.01.04, 10:39 Mi również podoba się to imię, mam miłe skojarzenia z kolegą z podstawówki. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
haker007 Re: A co z Sebastianem? 24.01.04, 10:14 Ja mam synka Sebastianka... chyba nie musze mówić że imię mi się podoba.. i podobaja mi się jego zdrobnienia, Sebuś, Sebulek, Bastuś, Bastianek... to ostatnie z Niekończącej się opowieści... : "Bastianku, buzi kamyczkowi..." Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Nie bede sie dwa razy powtarzac, co za czesto czyn 28.04.04, 13:21 Odświezanie Odpowiedz Link Zgłoś