anomalia.kanalia 20.03.10, 17:46 Mój synek ma takie imiona: Juan Carlos Eduardos Mąż mi mówił, że to głupie imiona, ale ja zawsze chciałam, takie dać mojemu dziecku (synowi chilli, bo wiadomo, że syn, to syn) A Wy co myślicie? Myślicie coś? O te imiona mi się rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 17:49 > A Wy co myślicie? Myślicie coś? O te imiona mi się rozchodzi. Myślę, że trolle coraz niższy poziom prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia.kanalia Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 17:56 O co chodzi z tymi trollami? I co to ma wspólnego z imionami mojego synka? Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 17:55 Francisco Osvaldo Ernesto - nie ładniejsze?? Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia.kanalia Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 17:58 magdakingaklara napisała: > Francisco Osvaldo Ernesto - nie ładniejsze?? A może tak dam następnemu? Zgodzisz się zostać matką chrzestną? Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 18:00 nie bo mam juz 2 Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia.kanalia Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 18:06 Oj proszę, zgódź się, zgódź! Jesteśmy bogaci, więc będzie bez zobowiązań, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 18:24 a ja poszłam na łatwiznę: mam dziecko numer 1, dziecko numer dwa i tak chronologicznie aż do numeru 22. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Każda myśl, czy sugestia jest cenna :))) 20.03.10, 19:41 Moje maja normalnie na imie...a twoje jak jest z Polski to wybacz ale fatalne.Sąsiadka dała na imie Santino,masakra szkoda dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
takatoszymura Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 19:58 Następny syn powinien być Jose Kutasposampas! Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 20.03.10, 20:00 jan karol edward hehehe zwykle imiona Odpowiedz Link Zgłoś
slawna.aktorka Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 21.03.10, 09:50 U nas w rodzinie jest tradycja imion na Z dla chłopców i Ż dla dziewczynek. Moje dzieci to Żywia i Żelisława. Wołamy na nie Żywka i Żelka. Odpowiedz Link Zgłoś
kryniakkk Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 21.03.10, 09:59 A ja uważam, że najładniejsze są imiona zaczerpnięte z tradycji amerykańskiej, na przykład Dżesika, Leija albo Samanta. A chłopca nazwałabym Dżimmi. Ale mój mąż się ze mną nie zgadza i nasz syn ma imię po dziadku, Wieńczysław, wołamy nań Wienio Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia.kanalia Dżesika też ładnie 21.03.10, 10:05 Ja w ogóle bardzo lubię takie nietuzinkowe imiona. A Sławna. aktorka mnie natchnęła. Jak już się nieszczęśliwie zdarzy, że urodzę córkę, to dam jej imię Żyleta. Ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
slawna.aktorka Re: Dżesika też ładnie 21.03.10, 15:55 W mojej rodzinie jest jeszcze Żaneta i Żaklina. A z chłopaków Zygmunt, Zenobiusz i Zeus. A tak w ogóle anomalio dlaczego napisałaś że "Jak już się nieszczęśliwie zdarzy, że urodzę córkę..." ?? Niby że dziewczynki są GORSZE????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia.kanalia Re: Dżesika też ładnie 21.03.10, 17:07 slawna.aktorka napisała: Niby że dziewczynki są GORSZE????????????? A nie są? Wiadomo - syn, to syn. Trudno, jak już się trafi, to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Jak mają na imię Wasze dzieci? 21.03.10, 15:59 mialam psa spaniela Jimiego (dżimmi) heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia jeden syn? 21.03.10, 21:59 ech, słabo, słabo moje córki mają piękne, łacińskie imiona: Tuberkuloza, Vanita i Pesta, a synów nazwaliśmy Forestiusz i Minimilian Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: jeden syn? 21.03.10, 23:11 nna-pia napisała: Tuberkuloza, pieszczotliwie wołacie na nią gruźliczka jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
ada828 Re: jeden syn? 21.03.10, 23:16 Emamy jesteście boskie, ale się uśmiałam !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: jeden syn? 22.03.10, 20:50 marghe_72 napisała: > nna-pia napisała: > > Tuberkuloza, > pieszczotliwie wołacie na nią gruźliczka jak mniemam > Gruzia ewentualnie Tubcia Odpowiedz Link Zgłoś
bei Apple Ipod Iphone Imac 21.03.10, 23:33 Jak cos nowego wypuszcza, to zmienię (na pewno uwzględnią, ze te będą już archaiczne) Odpowiedz Link Zgłoś