Gość: bati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 19:52 Chłopcy; 5 Filip Maciej 3 Hubert Jakub 2 Aleksander Błażej Dawid Fabian Krzysztof Łukasz Nikodem Robert Sebastian Szymon 1 Adam Alex (polskie nazwisko) Artur Bartek Grzegorz Gracjan Jan Kacper Kasper Karol Kamil Ksawery Lew Maksymilian Max (polskie nazwisko) Mateusz Miłosz Olivier (polskie nazwisko) Piotr Tymon Wiktor Witold Dziewczynki: 5 Julia 3 Amelia Zuzanna 2 Hanna Kinga Maja Nadia Nikola Patrycja Wiktoria 1 Aleksandra Alicja Anita Aurelia Daria Iga Izabella Katarzyna Kornelia Laura Malwina Małgorzata Marta Marika Maryna Milena Monika Natalia Nina Olga Róża Weronika Najbardziej zaskoczył Lew. Gracjan- od pewnego czasu mam złe skojarzenie. U dziewczynek cieszy pojawienie się dawno nie widzianej Anity, rzadkiej Aurelii, Darii, Igi i rzadkiej Mariki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bati Re: Martyna zamiast Maryny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 19:53 Ma byc Martyna zamiast wpisanej Maryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona i bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 19:55 Bliźnięta: Jan i Alicja Dwa imiona: Aleksander Józef Filip Jakub Kamil Rafał Krzysztof Adrian Lew Stanisław Łukasz Michał Alicja Urszula Malwina Zofia Wiktoria Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona i bliźnięta 16.06.10, 21:01 Malwina Zofia najbardziej mi się z zestawów podoba. Lew Stanisław zupełnie mi nie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: 16.06.10, 22:29 Jedynie Tymon i Róża wpadli mi w oko. Z zestawów podobają mi się: Aleksander Józef - choć lepiej byłoby odwrotnie Alicja Urszula - jw. Malwina Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 22:42 Podoba mi się Błażej, Miłosz, Tymon i Witold. U dziewczynek: Kornelia, Laura, Malwina, Róża. Zdziwiła mnie Anita. Z przykrością wielką ciągle dostrzegam twory typu Marika, Nikola, Max, Alex, Olivier czy Fabian. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dwa imiona i bliźnięta 17.06.10, 11:20 Bliźnięta: Jan i Alicja-ok Dwa imiona: Aleksander Józef-ok Filip Jakub-nie podoba mi się Kamil Rafał-ok Krzysztof Adrian-ok Lew Stanisław-mimo,że Lwa nie lubię,to zestaw brzmi nieźle Łukasz Michał-może być Alicja Urszula-ok Malwina Zofia-wolałabym odwrotnie Wiktoria Danuta-może być Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Trójmiasto 12.06.2010 16.06.10, 23:40 Zaskoczyło mnie 2 Błażejów, Fabianów, Robertów, Gracjan, Lew, 2 Patrycje, Anita, Marika. Na plus: Tymon, Błażej, Witold, Kornelia, Laura, Olga, Róża. Bardzo nie podobają mi się: Gracjan, Fabian, Alex, Kasper, Lew, Max, Olivier, Marika. Dwa imiona: Aleksander Józef-szkoda, że nie odwrotnie Lew Stanisław-nie Alicja Urszula-szkoda, że nie odwrotnie Wiktoria Danuta - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Trójmiasto 12.06.2010 17.06.10, 11:17 Tu Filip górą. 2 Fabianów i Robertów? Fabiana nie lubię,Robert może być. Gracjan-nie lubię.Lew-już kiedyś pojawiał się właśnie w wnś trójmiasto,ja nie lubię tego imienia.Witold-podoba mi się. U dziewczynek czołówka wieje nudą. Anita-może być. Aurelia,Marika,Monika-nie przepadam. Daria-ok. Maryna-hmm,ciekawe. Olga,Róża-bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Trójmiasto 12.06.2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:03 Nia ma Maryny, jest Martyna. Odpowiedz Link Zgłoś