elmira_k Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 30.04.04, 10:58 wątek bez sensu..... kiedyś imię Grażyna było bardzo modne i napewno się podobało bo dużo jest mam o takim imieniu. A że teraz jest moda na inne imiona......za jakiś czas imiona nadawane teraz jako bardzo ładne i modne też nie będą się podobać.....i przykro jest czytać, że czyjeś imie jest najbrzydsze....nie ma najbrzydszych imion...... Odpowiedz Link Zgłoś
czamon Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 15.05.04, 22:58 Popieram! Wszystkie imiona są piękne. Każdy ma inny gust i inne imię podoba mu sie najbardziej. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ladydark Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 30.04.04, 11:36 AGATA DOROTA BEATA EDYTA ANETA MARIOLA I WSZYSTKIE DZIWOLĄGI TYPU SABRINA SANDRA PAMELA NIKOLA Odpowiedz Link Zgłoś
marysias2 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 30.04.04, 11:42 A DLACZEGO AGATA DOROTA SANDRA to dziwolągi?? Bo Sabrina, Nikola, Pamela to rozumię. A jak ty masz na imię? Nie pomyślałaś,że urażasz ludzi?o gustach się nie mówi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ladydark Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 30.04.04, 13:40 A dlatego,że te imiona mi się nie podobają i takie jest moje bandyckie prawo. Ten wątek jest właśnie o tym. Nie mam zamiaru nikogo obrażać ani mówić że te osoby z tymi imionami są be. Znam kilka dziewczyn z tymi imionami i lubię je, ale imiona mi się nie podobają ps. mam na imię Magda Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 30.04.04, 13:30 denis i żaneta fe Odpowiedz Link Zgłoś
as2008 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 30.04.04, 18:52 Nie podobaja mi sie: Gertruda, Kunegunda, Alfreda / K i A tak na imie maja znajome siostry - ojciec im wymyslil (za kare chyba / as Odpowiedz Link Zgłoś
kristy4 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 14.05.04, 12:22 as2008 napisała: > Nie podobaja mi sie: > Gertruda, Kunegunda, Alfreda > / K i A tak na imie maja znajome siostry - ojciec im wymyslil (za kare chyba A mnie się Alfreda podoba. Moja koleżanka z liceum miała tak na imię (tradycja rodzinna). Najładniejsza dziewczyna w klasie. Używała zdrobnienia Ala, ale dla nas była też Fredką. Nie ma brzydkich imion, choć nie wszystkie muszą się na podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 02.05.04, 00:46 Pelagia Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka21 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 02.05.04, 00:55 Emilia, Luiza, Eliza, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 02.05.04, 17:56 wisienka21 napisała: > Emilia, Luiza, Eliza, Anna Hej, rzeczywiście o gustach sie nie dyskutuje, bo jest tu imię, które uważam za najładniejsze na świecie. Emilka. Ale są takie dziwne (oprócz cudzoziemskich)to np. Alfreda (spotkałam osobiście) a mama mojej koleżanki nazywa się Bolesława Józefa i raz jest Bolcia raz Józia. Ale czasami najgorsze sA po prostu połączenia typu Karen Gwóźdź. Acha karen też uważam za bez sensu w Polsce ( a też znam jedną). A ja jestem zwyczajna Agnieszka (mam wrażenie, że mała dziewczynka o tym imieniu dzisiaj to wielka rzadkość, a w moim pokoleniu strasznie nas dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 05.05.04, 11:42 matizka napisała: > wisienka21 napisała: > > > Emilia, Luiza, Eliza, Anna > > Hej, > > rzeczywiście o gustach sie nie dyskutuje, bo jest tu imię, które uważam za > najładniejsze na świecie. Emilka. > > Ale są takie dziwne (oprócz cudzoziemskich)to np. > > Alfreda (spotkałam osobiście) > a mama mojej koleżanki nazywa się Bolesława Józefa i raz jest Bolcia raz Józia. > > Ale czasami najgorsze sA po prostu połączenia typu Karen Gwóźdź. Acha karen też > > uważam za bez sensu w Polsce ( a też znam jedną). > > A ja jestem zwyczajna Agnieszka (mam wrażenie, że mała dziewczynka o tym > imieniu dzisiaj to wielka rzadkość, a w moim pokoleniu strasznie nas dużo. > Dzieki za posta - moja corka ma na imie Emilia i bardzo to imie lubie)) Tak apropo to imie Agnieszka tez bardzo lubie m.in dlatego, ze przewazajaca wiekszosc Agnieszek ktore znam sa to cieple, piekne kobiety z dobrymi i wrazliwymi sercami (to nie wazelinarstwo a czysta prawda!!) Nie cierpie imienia Kamil - kojarzy mi sie wylacznie z pozbawionym inteligencji dresiarzem (sorry K. Baczynski ale nie wiedzialam, ze Twoje imie bedzie tak naduzywane). Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 05.05.04, 14:37 Jesli chodzi o Kamila to przybij piatke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1000 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 07.05.04, 12:13 zgroze budza imiona takie jak Waltrauda, Hermenegilda czy Elfryda, ale w Polsce nadaje sie je sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaszka Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 07.05.04, 12:54 Najgorsze imię to MARIOLA (ze skojarzeniami i bez nich) i jeszcze Justyna. A wśród znajomych mamy najgorsze imię to Wacława, nikt nie wie jak się do niej zwracać (Wacka) Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 07.05.04, 13:01 U Orzeszkowej wszyscy mówili do bohaterki Wacia - brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
ines21 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 08.05.04, 23:30 Klaudia - zdecydowanie i nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
zossia Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 09.05.04, 00:23 Sylwia Agata Mariola Żaneta Stanisława Wacława Ryszarda Marzena Bożena Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 10.05.04, 21:32 moje negatywne typy: Judyta(fuj) Dorota Agnieszka Natalia Genowefa Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 13.05.04, 23:11 To ja sie wylamie ,bo mnie te wszystkie Nikole i Wanessy jakos nie draznia.Natomiat nie cierpie imienia...MONIKA i jest to dla mnie najbardziej okropne imie na swiecie! Przepraszam wszystkie Moniki oraz mamy takowych. Ale nic na to nie poradze...Monika-brrrrrr. asia Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 14.05.04, 19:19 to ja sie do Ciebie podlaczam bo ja tez nie lubie imienia Monika anitez zadnych Monik ktore znam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda2002 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 15.05.04, 21:11 A ja nie cierpie imienia Joanna (Joasia) bbrrrr! Sorry wszystkie Asie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuz-anka Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 14.05.04, 11:56 Zdecydowanie wszystkie Dżesiki i Nikole, także Elwira - a to imię jest w mojej rodzinie popularne (tak ma na imię moja babcia i jeszcze uszczęśliwiła nim swoją córkę). Odpowiedz Link Zgłoś
mimi10000 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 16.05.04, 13:16 nie nazwałabym córki: MALWINA JUDYTA EDYTA DOROTA tego pierwszego po prostu nie lubie,a te następne zbyt twardo brzmią jak dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 18.05.04, 12:16 Immaculata. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.k26 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 18.05.04, 14:00 Mój typ to ANETA, fuj Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 18.05.04, 17:14 ALDONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiall Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 18.05.04, 23:27 Wioleta/Wioletta Bozena Boguslawa/Bogumila Donata Justyna Henryka!!!!! i wszystkie imiona ktore zwyczajnie nie pasuja do polskiego podworka Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 19.05.04, 00:31 asiall napisała: > Justyna > Henryka!!!!! > i wszystkie imiona ktore zwyczajnie nie pasuja do polskiego podworka Tak, tylko kto decyduje o tym, czy pasują, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 20.05.04, 08:59 asiall napisała: > Bozena > Boguslawa/Bogumila > Jak to nie pasuja?! A w czym gorsza Boguśka od Julki, Olki, Anki?! Nie rozumiem??!! Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 19.05.04, 18:12 Żanetta, Marzena, Aneta, Asia i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 20.05.04, 08:53 Justyna, Milena, Malwina Odpowiedz Link Zgłoś
rosangela1 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 22.05.04, 07:57 KUNEGUNDA-to naprawde okropne Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 22.05.04, 16:50 Wszystkie zawierajace "ż" lub "rz" (marzena, Bozena, Żaneta) oraz Placyda. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka_84 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 24.05.04, 17:12 Zdecydowanie Dobrochna Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Jesica, Jessika, Jessica, Dzesika, Dzessika 23.05.04, 17:30 za cholere nie wiadomo jak to po polsku wymowic (przez j? przez dż? przez c? przez k?) i zapisac. w kazdym razie imie przeokropne w kazdej z form! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka_84 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 24.05.04, 17:31 Zdecydowanie Dobrochna Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 24.05.04, 18:04 kamilka_84 napisała: > Zdecydowanie Dobrochna Widzisz Kamilko - teraz jakas Dobrochna mogłaby się poczuć dotknęta... Odpowiedz Link Zgłoś
zossia Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 24.05.04, 23:24 boniedydy napisała: > kamilka_84 napisała: > > > Zdecydowanie Dobrochna > > Widzisz Kamilko - teraz jakas Dobrochna mogłaby się poczuć dotknęta... Hmmm, w takim razie także włascicielki imion wymienionych w całym tym wątku (Zdzisławy, Onufry, Marzeny, Gośki) też mogłyby się poczuć dotknięte... Dlaczego zwróciłaś uwagę akurat na wypowiedź Kamilki? > Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 25.05.04, 10:32 zossia napisała: > Dlaczego zwróciłaś uwagę akurat na wypowiedź Kamilki? Lektura wątku o imieniu Kamila, w któym Kamilka poczuła sie dotknięta negatywna oceną jej imienia, powinien Ci to wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka_84 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 28.05.04, 19:20 Masz rację!Postąpiłam nieładnie, przyznaję się do błędu.Myślę, że niepotrzebnie się uraziłam w wątku "Kamila..." skoro sama skrytykowałam inne imię, to jest nie w porządku! Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Pozdrawiam i przepraszam wszystkie Dobrochny! (a zwłaszcza tą którą znam i która jest naprawdę fantastyczną babką) Odpowiedz Link Zgłoś
sataga Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 25.05.04, 13:29 Zosia,Monika,Marzena i wszystkie konczące sie na "sława" Dobroslawa,Miroslawa,Wiesława itd Odpowiedz Link Zgłoś
olivia101 Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 26.05.04, 19:22 Jak tak przejrzy sie caly watek z gory do dolu (co przed chwila uczynilam) mozna smialo powiedziec, ze jakies 70% imion przewinelo sie jako najbrzydsze. O gustach sie nie dyskutuje, bo to rzecz bardzo wzgledna zreszta zadnych sensownych wnioskow sie nie wyciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 26.05.04, 22:37 olivia101 napisała: > Jak tak przejrzy sie caly watek z gory do dolu (co przed chwila uczynilam) > mozna smialo powiedziec, ze jakies 70% imion przewinelo sie jako najbrzydsze. O > > gustach sie nie dyskutuje, bo to rzecz bardzo wzgledna zreszta zadnych > sensownych wnioskow sie nie wyciagnie Zgadzam się. Ale na tym forum tylko o gustach się dyskutuje! Ale i tak je lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
lensi Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 15.07.04, 21:55 Nie wiem, czy można powiedzieć, że są to imiona najbrzydsze, ale na pewno z jakiś względów nie lubię ich. Oprócz imion w stylu Dżessik, Waness lub oklepanych Natalek i Zosiek, nie za bardzo trawie imię Agata oraz Ola. Te dwie ostatnie poprzez to, że miałam same złe doświadczenia z kobietami o tych imionach. Zarówno jedne, jak i drugie okazywały się fałszywe i dwulicowe. lensi Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 16.06.04, 11:21 HERMENEGILDA Odpowiedz Link Zgłoś
miniakoz Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 17.06.04, 09:21 ŻANETA - sorry wszystkie Żanety! jeszcze myślałam nad Ireną, Zofią albo Grażyną Odpowiedz Link Zgłoś
agatanecka Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 17.06.04, 11:50 CZESŁAWA i BIBIANNA!!!!!!! Mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Bibianna 17.06.04, 17:49 agatanecka napisała: > CZESŁAWA i BIBIANNA!!!!!!! A ja uważam imie Bibianna za prześliczne Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 17.06.04, 15:06 Patrycja - nie najlepiej mi się kojarzy.. oraz Sandry, Sabriny, Samanty i im podobne.. Odpowiedz Link Zgłoś
martiw Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 19.06.04, 17:23 Diana-fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 20.06.04, 02:57 czesc, Jak jeszcze mieszkalam w Polsce, spotkalam 2 osoby o bardzo dziwnych imionach: Fortunata i Blandyna. Nie twierdze, ze sa to brzydkie imiona, ale uwazam, ze rodzice powinni zdawac sobie sprawe z tego, ze tak naprawde imie jest na cale zycie i jakby nie bylo ma dosc duze znaczenie. Osobiscie nie lubie imion Barbara i Kinga. Tu w Anglii nic nikogo nie dziwi... Znam dziewczyne, ktora ma na imie Cascade (Kaskada-wodospad).Zapytalam, ja raz skad takie imie? Otoz jej mama nadala jej to imie, bo jak sie rodzila to wszystko poszlo jak 'kaskada'... Poza tym znam faceta o imieniu Raz - nie sadze, zeby sie moglo przyjac w Polsce... A co do mojego imienia, ktore przez pare osob wymienilo jako zdecydowanie najbrzydsze, to i tak mialam szczescie. Otoz jak sie urodzilam, moj tato poszedl z kolegami 'swietowac'... W drodze powrotnej do domu zobaczyl atrakcyjna dziewczyne i zapytal ja o jej imie. Los chcial, ze to byla Dorota. Nie wiele myslac, tato wzial papiery i poszedl zarejstrowac Dorota Anna i tak juz zostalo. Po latach przywyklam. Zawsze moglo to byc Blandyna... Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.pom Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 15.07.04, 22:34 sądze,że największą krzywde można zrobić dziecku dając mu na imię np.Bazylida lub Zyta.Niestety mam sąsiadów,których córki tak właśnie mają na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
staramama Re: Zdecydowanie najbrzydsze imię żeńskie - Twoj 15.07.04, 23:11 Popieram Zdzisławę, poza tym - Józefa alias Ziuta, Walentyna, Stefania oraz Franka. Odpowiedz Link Zgłoś