bioo 16.04.04, 10:15 jak Wam sie podoba? znacie jakies fajne Agaty? mamy miec córeczke i narodził sie taki pomysł.... bo sporo jest Julek, Weronik, Wiktorii, Oliwii itp a Agatki? pozdrawiam Ania i 32 tyg. Dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Agatka????? 16.04.04, 10:18 Hej. Mam kuzynkę Agatę, ma 20 lat. Znam jeszcze kilka Agat. Imię ładne i chyba niezbyt często teraz nadawane. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: Agatka????? 16.04.04, 10:26 imię bardzo mi się podoba, mam same bardzo dobre skojarzenia, trzymaj przy swoim, pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Agatka????? 16.04.04, 13:30 Sa male Agatki, sa. Te ktore znam, to dorosle kobiety. Jedna zawdziecza imie "Jackowi i Agatce" to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Agatka????? 16.04.04, 21:16 Czesc ! Jest to bardzo ladne imie .jedno z moich ulubionych ale tylko w Polsce.nawet dalam sobie tak od bierzmowania.najprawdopodobniej gdybym mieszkala w Polsce dalabym tak mojej corce na imie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
extravagance Re: Agatka????? 17.04.04, 03:50 agatka to piekne imie , pochodzenia greckiego-dobry wewnetrznie moralny.agatki sa madrymi dziewczynami,wiedzacymi czego chca w zyciu,inteligentne z poczuciem humoru!!super imie, znam duzo agatek i sama jestem agatka i musze powiedziec ze wszystko to prawda o moim imieniu...i wcale sie nie chcwale...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Agatka????? 17.04.04, 04:06 moja siostrzenica to Agatka kochana, dobra, spokojna i majaca wieleeee szczescia w zyciu dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
konsonans Re: Agatka????? 19.04.04, 17:49 Oczywiście, że piękne imię. W końcu moje własne. Pozdrowienia dla Agatki-extravagence Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Agatka????? 17.04.04, 15:28 To kapitalne imię. Mam siostrę Agatę i znam wiele innych Agat. Agaty są przebojowymi dziewczyni, takimi do "tańca i różańca". Odpowiedz Link Zgłoś
tycjanka Re: Agatka????? 17.04.04, 23:56 I ja jestem Agatka Mam wiele różnych koleżanek Agat i wszystkie są super Agatka to fajne imię Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Agatka????? 18.04.04, 03:00 Tez mam na imie Agata, nie bede sie swoim imieniem zachwycac, ale je lubie. Corki swojej bym tak nie nazwala z powodow oczywistych. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaga1 Re: Agatka????? 18.04.04, 22:12 Uważam,że Agatka to śliczne imię-sama mam 3,5-letnią panienkę o tym imieniu.Jest pogodna,wesoła,ciekawa świata,bystra,otwarta na ludzi,uwielbia się przytulać.Ani przez chwilę nie żałowałam mojej decyzji o wyborze imienia,przeciwnie dzisiaj postąpiłabym tak samo.Imię to nie jest w tej chwili tak popularne jak np.Julia ale na spacerach spotykamy zarówno starsze jak i młodsze imienniczki mojej corki(nawet zupełnie malusieńkie).Jedno co jeszce można powiedzieć o właścicielkach tego imienia-są bardzow aktywne i chyba nie przepadają za spaniem (w każdym razie moja go nie znosi). Pozdrawiam Kasia mama Agatki(09.2000.) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka17 Agatka !!! 20.04.04, 10:45 Agatka to bardzo fajne imię, bardzo mi się ono podoba i chciałabym nazwać tak swoją przyszłą córeczkę ale niestety mojemu mężowi się to imię ni epodoba, uważa że jest zbyt twarde i bezdźwięczne. Ja natomiast uważam że mimo powyższego jest to jedno z najładniejszych imion dla dziewczynki/kobiety. Znałam jedną wspaniałą Agatę, i jest duża rozpiętość zdrabniania: - Agatka - Aga - Agacia - Agusia - Agacica - Aguś naprawdę bardzo ładne imię, takie wyraziste, z charakterem. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: Agatka????? 23.04.04, 21:53 No własnie pisałam o tym przed chwilka. Generalnie polecam, bo sama mam cóerczke Agatke, jest bardzo słodką wesołą dziewczynka, potrafiaco sie o swoje upominać! (hahaha), pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś