kaninchen 27.04.04, 18:20 czy ktoś tu nie ma dziecka ??? jeśli tak to dlaczego ??? ja nie mam bo jeszcze chyba jestem za młoda na dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadm Re: bezdzietne 27.04.04, 18:25 Ja nie mam. Po pierwsze, uważam, że nie dorosłam, a po drugie - chwilowo nie mam z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: bezdzietne 27.04.04, 18:35 Ja nie mam! Ale "odchowałam" już trójkę fajnych dzieciaków (Bartuś, Krzyś, Zuzia), bo od 5 lat pracuję jako opiekunka. Bardzo chcę mieć w przyszłości dzieci i myślę że już jestem gotowa. Na razie jednak muszę skończyć studia itd... Odpowiedz Link Zgłoś
kaninchen ----- 27.04.04, 18:40 Tez chcę mieć dzieci w przysłości jesli tylko znajdzie się jakiś kandydat.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: bezdzietne 27.04.04, 19:48 Ja nie mam dzieci no i co z tego?! To jest Forum o IMOINACH, prosze nie zasmiecajcie tego forum dziwnymi postami nie na temat. Ania P.S. Coz Forum sie zrobilo bardzo popularne, nie ma co.. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: bezdzietne 27.04.04, 20:43 Ja nie mam. Ale w przyszłym roku będziemy mieć, bo baardzo już oboje chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: bezdzietne 28.04.04, 03:52 kaninchen napisała: > czy ktoś tu nie ma dziecka ??? jeśli tak to dlaczego ??? ja nie mam bo > jeszcze chyba jestem za młoda na dzieci... Ja nie mam dzieci. Za mloda absolutnie nie jestem, raczej za wygodna chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_war Re: bezdzietne 28.04.04, 07:55 Ja nie mam, ze względu na kwestie związane z pracą i brakiem funduszy, ale już niedługo, jak wszystko dobrze pójdzie, to zabieramy się do dzieła! Swoją drogą do smutne, że przez takie sprawy jak pieniądze, trzeba odkładać to na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
jean_nie Re: bezdzietne 28.04.04, 08:05 Chyba smutniejsze jest to, ze odkladamy nawet najmniejsza mysl o tym ze wzgledu na chorobe... Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: bezdzietne 28.04.04, 08:09 jean_nie nie jesteś sama... my tez nie możemy na razie miec dzieci bo jestem chora pozdrawiam badziul (coraz smutniejszy) Odpowiedz Link Zgłoś