Gość: megi79 IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 22.08.11, 17:58 Spotkałam się z tym,że na małego Aleksandra zamiast Olek(czy Alek)mówią Sander,Sanderek. Jak dla mnie tak sobie...ale chociaż oryginalniej niż Olek. P.S. A u nas Aleksy "wrócił do gry" przy wybieraniu imion dla trzeciej dzidzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_mirando Re: Sander 22.08.11, 22:50 Oryginalnie Mnie po przeczytaniu tytułu wątku przyszedł na myśl Adam Sandler Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Sander 23.08.11, 08:44 Owszem, oryginalnie, ale mi Olek podoba się jednak dużo bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Sander 23.08.11, 12:15 Sander jeszcze może być, ale Sanderek- brrrr mogłabym się do pierwszej wersji przyzwyczaić, za Olkiem nie przepadam, a lubię kiedy jest inaczej niż u innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sander IP: *.opera-mini.net 24.08.11, 16:29 brrr, nie podoba mi się, a Olka, Alka i Aleksa uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Sander 30.08.11, 13:34 Trochę za bardzo mi się kojarzy z Sandrą, ale w sumie "łaj not"? Odpowiedz Link Zgłoś