tycheris 29.08.11, 21:18 W pobliskiej podstawówce: Wiktoria x 2 Wiktoria Maria x 2 Karolina x 2 Oliwia x 2 Hanna x 2 Agata Aleksandra Alicja Anna Daria Oliwa Dominika Emilia Magdalena Gabriela Gabriela Julia Katarzyna Maja Emilia Marta Milena Milena Maria Natalia Olga Sandra Damian x 4 Jakub x 2 Adrian Grzegorz Beniamin Daniel Dominik Gerard Igor Mikołaj Jan Jakub Kamil Ryszard Karol Piotr Leon Jan Maciej Marcel Jarosław Michał Olgierd Michał Piotr Oskar Krystian Przemysław Piotr Rafał Maurycy Tymoteusz Jacek Bartosz Franciszek Igor Jan Józef Antoni Kacper Karol Mateusz Piotr Tomasz Tymon Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_mirando Re: Imiona Pierwszaków 29.08.11, 23:32 Wśród dziewczynek nic mi nie wpadło w oko. Jeśli chodzi o chłopców, to zdziwiła mnie taka ilość Damianów. Podobają mi się zestawy: Michał Olgierd, Tymoteusz Jacek, Józef Antoni. Z "pojedynczych" - Beniamin. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona Pierwszaków 30.08.11, 12:24 Najbardziej wyróżniają się Józef i Beniamin. Szkoda, że Maurycy na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś