bioo 05.06.04, 22:50 Ewelina?????takie imie dzis nam przyszło do głowy, a dzieciatko lada dzien sie urodzi!!!znacie jakies Ewelinki?jakie sa?jakie skojarzenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Ewelina????? 06.06.04, 07:00 Eweliny mialy swoj bum jakis czas temu ,teraz to imie z lekka przycichlo, ale i tak niespecjalnie mi sie podoba. Mam kuzynke Eweline na ktora i tak wolaja Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: Ewelina????? 06.06.04, 08:00 a ja z tym imieniem mam bardzo dobre skojarzenia, tylko trochę za długie mi sie wydaje... jeśli macie krótkie nazwisko to imię jest idealne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Ewelina????? 06.06.04, 10:02 Znalam rozne Eweliny. I fajne i niefajne. Same imie ma cos w sobie. Ktos moze zarzucic, ze jest pretensjonalne, ja jednak uwazam, ze to ladne imie dla dziewczynki i mimo, ze bum na nie minal, to powinno sie je odswiezyc. Najmlodsza Ewelina jaka znam ma 12 lat, znacie mlodsze?! Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: Ewelina????? 06.06.04, 12:02 Nie znam malutkich imienniczek )) Nazywano mnie w domu Inką, Ineczkiem, Inusiem, Ewelcią, Linką w szkole: Ewelą, Etyliną, Welą Nigdy Ewą Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Ewelina????? 06.06.04, 12:50 Znam sporo Ewelin, jedne są fajniejsze, drugie niespecjalne. Ogólnie imię jest fajne, z celtyckiego oznacza: radość i sławę. Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Ewelina????? 07.06.04, 17:38 Moja córeczka ma na imie Ewelinka (4 latka). Jest uparta w pozytywnym tego słowa znaczeniu np. 2-3 tygodnie temu nauczyła się wiązać sznurowadła. Jest bardzo samodzielna mówimy do niej Inka, Ineczka, Ewelinek nigdy Ewa pozdrawiam, agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
1lina Re: Ewelina????? 08.06.04, 17:37 czesc ja tez mam na imie Ewelina, kiedys gdy bylam znacznie mlodsza nie lubilam mojego imienia ale przyzwyczailam sie bo i polubilam to imie bo duzo osob mowilo do mnie po prostu Ewelinko i w ich ustach brzmialo lekko. Kolezanka jak nie mogla wymowic mojego imienia mowila Elewina, a teraz jestem dla mojego meza Lina, a dla znajomych Linka, Ewela. imie raczej rzadkie, znalam tylko jedna Eweline. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Ewelina????? 11.06.04, 11:53 Czesc ! Ja znam kila Ewelinek,a moze juz Pan Ewelin .Bardzo ladne,panienki z temperamentem.uczciwe i wierne. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś