magducha78 14.01.12, 18:31 dziewczynki 6 Julia 5 Maja 4 Lena 3 Aleksandra Zuzanna 2 Anastazja Daria Karolina Natalia Zofia 1 Amelia Aniela Anna Antonina Barbara Eliza Emilia Hanna Iga Janina Joanna Julianna Kornelia Krystyna Liliana Liwia Martyna Michalina Monika Nikola Nina Paulina Pola Sabina Sarah (polsko-obce nazwisko) Tola Weronika chłopcy 5 Jan 4 Piotr 3 Jakub Leon Mikołaj Szymon 2 Bartosz Filip Franciszek Ignacy Igor Kacper Konstanty Marcin Mateusz Oskar Tomasz Tymon Wojciech 1 Adam Antoni Artur Błażej Damian Daniel Dawid David (obce nazwisko) Dominik Feliks Jeremi Konrad Kosma Ksawery Łukasz Maciej Maksymilian Michał Nikodem Olivier (polskie nazwisko) Paweł Sebastian Stanisław Tito (?) Vincent (polskie nazwisko) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona 14.01.12, 18:36 dwa imiona Anna Helena Kornelia Maria Maja Bianka Maja Marta Sabina Maria Feliks Michał Franciszek Bartosz Ignacy Adam Jakub Tomasz Jan Tadeusz Konstanty Dominik Mikołaj Bruno Piotr Aleksander Piotr Maciej Stanisław Ignacy Tomasz Józef Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 14.01.12, 21:07 Zaszokował mnie Tito (Tytus, ale skojarzenia są wiadome), a także zadziwiło zestawienie Vincenta z polskim nazwiskiem, bardzo nieszczęśliwe. Czołówka chłopców - zieeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 14.01.12, 21:22 DZIEWCZYNKI: 2 Anastazje? Niedobrze ... Cieszy mnie Aniela, Janina, Julianna, Michalina i Sabina. Miło też spojrzeć na Krystynę. Mam nadzieję, że Tola to tylko zdrobnienie. CHŁOPCY: Tu z kolei nie cieszy mnie 2 Ignacych i Konstantych. Podoba mi się Błażej, Feliks, Jeremi, Ksawery. Szkoda, że Vincent nie jest Wincentym ... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 14.01.12, 22:09 Fajnie, że jest Feliks i Jeremi, czołówka w obu płciach niezmiennie nudna! Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Leon 14.01.12, 23:17 Widzę, że Leon nieuchronnie dąży do popularności Antoniego czy Franciszka. Trochę szkoda, ale dla mnie to na chwilę obecną jedyny możliwy typ - podoba się nam obojgu i pasuje do nazwiska. Uchylając rąbka tajemnicy, są szanse 50 na 50, że tego lata przybędzie kolejny Leon... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Leon 14.01.12, 23:27 No proszę! Jak miło. A dla dziewczynki imię też już macie wybrane? Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Leon 14.01.12, 23:34 Chłopak będzie najprawdopodobniej Leon Kazimierz. Dla dziewczynki mąż nastaje na Idalię, którą sama mu kiedyś "sprzedałam", ale ja się zaczęłam wahać Wspólnym typem jest jeszcze Marianna, mnie podobają się też Matylda, Honorata, Florentyna... Będziemy myśleć Na pewno będę pytać na forum o radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Leon IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 15.01.12, 09:56 Fajnie Leon oczywiście ładnie,ale dla córki daj się namówić na Idusię U mnie też mąż postawił na Idalię,a ja się zgodziłam mimo pewnych wątpliwości(i miłości do Kornelii)i teraz nie żałuję. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Leon 16.01.12, 16:54 Dziękuję wszystkim : ) Idalia nadal bardzo mi się podoba, ale... odwaga mnie jakoś opuszcza ; ) Może Idalia. Może Ida. A może Marianna. Na razie nie spekuluję ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Leon 16.01.12, 21:58 Ja jestem za Idą, którą uwielbiam, za Idalią nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 15.01.12, 10:04 Jeszcze był wczoraj Serafin,który mnie zdziwił (chyba,że mi się przyśnił Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 15.01.12, 10:52 sprawdziłam i to chyba był sen Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 15.01.12, 13:20 Jest Serafin - druga strona, trzecia linia od dołu, szpital praski. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 15.01.12, 14:15 oj, to przepraszam, chyba ja patrzyłam przez sen Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 14-15 stycznia 15.01.12, 14:18 Wiecie co, to ja w ogóle tych linijek nie uwzględniłam, bo liczyłam z gazety w wersji elektronicznej i ta reklama mnie zmyliła- myślałam, że jest na końcu strony. A zastanawiałam się co tak mało tych imion w tym wydaniu Przepraszam najmocniej, obiecuję poprawę Odpowiedz Link Zgłoś