Gość: sylwia IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.12, 15:45 Nie wiem na które się zdecydować, wszystkie są takie ładne. Oprócz Nikoli, Sary i Oliwii. Podoba mi się jeszcze Klaudia, Nikita, Angelika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 16:13 Zdecydowanie Sara! Pozostałe dwa dla mnie zbyt pretensjonalne, no i popularne, czego o Sarze powiedzieć nie można Nikita to imię męskie, a Klaudia i Angelika też zdecydowanie odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 16:50 Również - tylko Sara. Pozostałe uważam za pretensjonalne, a Nikita to rosyjskie imię męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley [...] 28.01.12, 21:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 17:28 Sara, bardzo ewentualnie Oliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 17:35 Wybieralabym miedzy Nikola, Oliwia, Angelika a raczej Angela i bardzo ewentualnie Klaudia. Najmniej podoba mi sie Sara, a Nikita to imie meskie i wschodnie a do tego zupelnie mi sie nie podoba. Dwa pierwsze w Pl sa popularne o czym mowia rankingi, ale jesli ci to nie przeszkadza to jestem za Oliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
tititu Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 18:28 Dla mnie wszystkie brzmia pretensjonalnie. Kojarza mi sie niestety z ulotkami, ktore znajduje za wycieraczkami. A moze nazwac dziewczynke jakos z charakterem? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 18:34 zgadzam się tylko w jednym, wszystkie imiona są takie ładne! oprócz Nikoli, Sary i Oliwii, rzecz jasna. również nie łapią się moim zdaniem Klaudia, Nikita, Angelika pozdrawiam, ferie się zaczęły, takie wątki teraz będą Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 20:28 Gość portalu: sylwia napisał(a): > Nie wiem na które się zdecydować, wszystkie są takie ładne. Ojej, mnie się żadne nie podoba. Ale to chyba żart... W każdym razie na siłę wybrałabym Sarę. Podobają Ci się jeszcze jakieś imiona męskie dla dziewczynki poza Nikitą ? Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Nikola, Sara, Oliwia 19.01.12, 22:05 Nikolka ni wzdęcia jest wciąż na topie mojej czarnej listy Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Nikola, Sara, Oliwia 20.01.12, 13:37 paula.anna napisała: > Nikolka ni wzdęcia jest wciąż na topie mojej czarnej listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 18:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Nikola, Sara, Oliwia 20.01.12, 20:22 Przegięta ta prowokacja. Zaprezentowałaś kwintesencję imienniczej "wiochy", tylko Sara jest nadawalna w tym zestawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Nikola, Sara, Oliwia 20.01.12, 20:45 hawa.etc napisała: > Przegięta ta prowokacja. Zaprezentowałaś kwintesencję imienniczej "wiochy", Też mam wrażenie, że ktoś naczytał się tego forum, wybrał najbardziej nielubiane imiona i trolluje mając nadzieje na jatkę na forum.P. Ad rem - Sara. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Nikola, Sara, Oliwia 21.01.12, 09:10 A tu jatki brak. Jak to możliwe? Czyżby zbyt grubymi nićmi szyta ta prowokacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nikola, Sara, Oliwia 21.01.12, 21:41 Gość portalu: sylwia napisał(a): > Nie wiem na które się zdecydować, wszystkie są takie ładne. Oprócz Nikoli, Sary > i Oliwii. Nie zgadzam się, ze wszystkie są takie ładne oprócz Nikoli, Sary i Oliwii. Nie podoba mi się także jeszcze pewna liczba innych imion. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Nikola, Sara, Oliwia 22.01.12, 09:05 Ewidentnie widać,że to prowokacja.Autorka pewnie zagląda na to forum i wie,że te imiona sa uważane za pretensjonalne,nadawane przez osoby z nizin społecznych,a Sara to wogóle imię dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Nikola, Sara, Oliwia 22.01.12, 18:13 mama_amelii napisała: > a Sara to wogóle imię dla psa A moja znajoma ma suke Amelie i idac twoim tokiem rozumowania -to tez imie psie Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Nikola, Sara, Oliwia 22.01.12, 18:42 saraanna napisała: > mama_amelii napisała: > > a Sara to wogóle imię dla psa > > A moja znajoma ma suke Amelie i idac twoim tokiem rozumowania -to tez imie psie > A moja teściowa miała psa Zuzię a teraz ma wnuczkę ( kuzynkę moich dzieci) o tym imieniu. > Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Nikola, Sara, Oliwia 23.01.12, 10:37 Pfff, to przecież jeszcze nic. Mąż szwagierki mojej siostry nazwał swojego psa Burek, a sam nazywa się Jerzy (Jurek) Burek. Czy serio teraz mamy się prześcigać, kto ma kota Feliksa, a czyja suka była Kaja? Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Nikola, Sara, Oliwia 23.01.12, 11:12 chomiczkami napisała: > Czy serio teraz mamy się prześcigać, kto ma kota Feliksa, a czyja suka była Kaj > a? No niestety,niektore osoby nie rozumieja pewnych zaleznosci ,wiec trzeba im to wytlumaczyc za pomoca przykladow Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: Nikola, Sara, Oliwia 23.01.12, 12:11 Dla mnie każdy koń to Kuba, co nie implikuje sytuacji, w której każdy Kuba jest koniem. Znam dwie suczki o imieniu Sara i jedną dziewczynę o imieniu Sara. Znam też (zaprzyjaźnioną) psicę Kaję i mam wśród znajomych dwie ludzkie nosicielki tego imienia. Czy to oznacza, że Sara jest bardziej psim imieniem, a Kaja jednak bardziej ludzkim? Mój M. miał kiedyś szczurzycę o imieniu Wandzia - szalenie do niej pasowało. Gdybyśmy mieli mieć córkę, to Wanda byłaby w pierwszej piątce rozważanych imion. I co? I pstro. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Nikola, Sara, Oliwia 23.01.12, 16:38 chomiczkami napisała: > Pfff, to przecież jeszcze nic. Mąż szwagierki mojej siostry nazwał swojego psa > Burek, a sam nazywa się Jerzy (Jurek) Burek. Eee, wg mnie to świadczy tylko o tym, że facet ma poczucie humoru i z dystansem traktuje swoje imię i nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Nikola, Sara, Oliwia 23.01.12, 10:31 Czy Nikita jest imieniem żeńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Nikola, Sara, Oliwia 23.01.12, 22:26 może niedługo się stanie, tak jak to było z Jowitą Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii saraanna 23.01.12, 13:35 To nie jest mój tok myślenia,tylko to co czytam na tym forum od długiego czasuStąd tez złośliwość autorki watku A imię Sara jest piękne i zawsze chciałam tak nazwac córkę,ale mąż się nie zgodził.W nosie mam to,że ktoś nazywa swoje zwierzęta imionami ludzkimi Osobiście uważam,że każdy ma prawo nazwać dziecko jak chce,a wyżej wymienione nie sa krzywdzące dla dziecka(znam dzieci o tych imionach i mają się całkiem dobrze)Jak każde imię może się komuś podobać lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: saraanna 23.01.12, 16:36 Sorry, to pewno nie zlapalam ironii Pewnie przez ten katar ,co mi mozg od tygodnia lancuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 a może Prowokacja? 23.01.12, 14:14 zapomniałas jeszcze o Jessice i Dianie. Trolowanie na całego Odpowiedz Link Zgłoś
l_ma_ria Re: Nikola, Sara, Oliwia 28.01.12, 18:04 Z imion, które Ci się podobają, najbardziej lubię Angelikę. Oliwia nie jest brzydkim imieniem, jej zaletą jest międzynarodowość, ale jest dość popularna. Sara to imię biblijne, z tradycjami. Klaudia ewentualnie mogłaby być, chociaż mam do niej stosunek obojętny. Nikola - niezbyt ładne spolszczenie pięknego imienia Nicole, a Nikita wg mnie brzydkie i zbyt "nowomodne", do tego nosił to imię mężczyzna - pan Chruszczow. Odpowiedz Link Zgłoś