tawananna 10.06.04, 13:06 Ta strona www.imiona.net.pl/ to faktycznie kopalnia imion nietypowych . Co sądzicie o tych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: Kasylda i Kandyda :) 10.06.04, 13:08 A, jeszcze moja opinia . Kandyda nie podoba mi się zupełnie, jakoś tak mi się z "Kandydem" kojarzy . Kasylda - dużo lepiej, ale nie znoszę imienia Matylda, a to mniej więcej ten sam typ. Mimo to wydaje mi się ładniejsze od Matyldy, można zresztą zdrabniać typowo - Kasia albo np. Sylka, Kasylka. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Kasylda i Kandyda :) 11.06.04, 11:45 Czesc ! Okropne !Przepraszam za okreslenie,ale wogole nie podobaja mi sie te imiona. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: Kasylda i Kandyda :) 11.06.04, 12:37 Nie są złe, chętnie widziałabym dużą różnorodność nadawanych imion; te też mogłyby się znaleźć między innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Kasylda i Kandyda :) 11.06.04, 12:40 Kasylda- bardzo ladne imie. Na pewno nie osmieszajace, ale teraz pewnie nikt tak nie nazywa dziewczynek. Kandyda- zbyt meskie jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś